Obrazlozi malo, zasto mislis da nebi proslo?
Ovo s IMEI-jem (tuđim) neće raditi.
Obrazlozi malo, zasto mislis da nebi proslo?
Nešto sam našao pa probaj s ovim, ne košta te ništa:
Ask someone else with a ROOTED I9505 to give you the EFS thingy. Download Samsung SRS Remote Unlock client. Make sure the other persons I9505 is rooted,choose the model number of your device, click BBRT (Baseband Repair Tool). Click Dump Repair EFS from working phone. Unplug the working I9505 and connect your I9505, yours should also be rooted. Choose I9505 as model number, click BBRT, click send EFS REPAIR BACKUP. Wait for it to complete sending the working EFS to your device. Reboot and your baseband and IMEI should be back
Pokusat cu cim se na kratko docepam rootane 4ke, a to ce potrajati kako mi se cini...BTW, jel obavezno da bude rootana?
Je, obavezno je!
Ima li tko mozda iz Rijeke, Krka ili okolice da ima rootan i9505 odnosno S4 za potrebe reanimacije mog S4 koji je "izgubio" IMEI?
Zna li netko možda kako sinhronizirati s planner sa any.do podsjetnikom, tj. mogao sam to napraviti ali sam nešta čačkao i više jok!
Ima li itko kakve zamjerke na novi 4.4.2 update za S4, ima li problema sa baterijom (da se prebrzo prazni)?
Ja bih sebi preuzeo nadogradnju, ali ne znam je li to pametno ili ne.
Hvala na svim odgovorima.
Pametno je, samo naprijed
Da se malo "pohvalim"...danas mi je S4 uspio u kafiću skliznuti iz ruke sa jedno metar visine drito na ekran...pod 90 stupnjeva...podignem ga sa knedlom u grlu kad ono NIŠTA...ni najmanja ogrebotina...čudo!
Je, znam taj osjećaj. Imao sam priliku to iskusiti sa HOXom samo što je u mom slučaju bilo oko 3 m visine ali mobitel je bio u silikonskoj navlaci i to ga je spasilo. Zviznuo je na beton sa ekranom prema dole i ništa mu, silikon ga spasio, ali isto je bilo čupavo dok sam ga uzimao u ruku.
Stigao mi iz t-mobile s4 black edition, ali je dosao 9506.
Odlicno mi izgleda a pogotovo zadnja kozna strana, na foru s5.
Koje su sve razlike s obzirom na 9505? Procesor pojacan, jos nesto?
Samo procesor je jači, drugo sve u dlaku isto. http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone2=5542
I LTE je cat 4 150Mbps DL na 06
05 ima cat 3 100Mbps DL
naravno, to je totalno nebitno.
Mene je najvisr iznenadila zadnja kozna strana. Odlicno osvjezenje. Fino lezi u ruci ko i S5, neklizi iz ruke ona zadnja plastika ko na s4/s4 mini
Pa i to ti je plastika, samo što ima takav izgled kao koža. Takav isti poklopac ima Note 3
Zadnji uredio bpodnar : 10-06-2014 u 17:07
Ma znam, iz nutra je isto obicna plastika i tvrdoce poklopca od jogurta ali iz vana nije onako glatka i totalno mi drugacije lezi u ruci.
S4 mini mi uvijek klizi kad ga uzmem masnim rukama.
S4 VIP dobio novi update
Ima, ali se uredno mogu deinstalirati..(no nije tipa Tmobile da je baš brandiran- početna animacija prilikom paljenja, melodije zvona i sl)...
Jesi nadogradio? Ima li neke razlike? Vidim da je Build od 21.5. to su vjerojatno neke neprimjetne sitnice
Nemam S4, vidio jutros na sammobile-u live feedu da se updatea za VIP...![]()
Netko ima problema sa nestankom mreze kao ja? I koje je rijesenje osim restarta telefona....
Novi ROM![]()
Evo meni moga zrmija.Na koliko mijesta treba da ti se kaze sto uciniti? Mlatni update ili ga nosi u vip.
Bookmarks