Imaš kao sticky moju temu o nadogradnji, tu ti je sve, samo prati upute
Na memoriji uredjaja imam samo folder Backups/apps i sadrzaj mapi je prazan. Imas li pri ruci negdje link za stock? Bojim se da ne stavim kriviTo ukrcavam preko Odina?
Imaš kao sticky moju temu o nadogradnji, tu ti je sve, samo prati upute
IMEI null fix se fleša isto sa Odinom, potraži negdje da si skineš to. Vjerojatno postoji na xda forumu rješenje
---------- Post added at 22:46 ---------- Previous post was at 21:53 ----------
Pročitaj malo ovo, možda ti pomogne
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2192025
Krenuo 4.4.2 za tmobile...
Je li itko preuzeo T-Mobile 4.4.2?
Ima li kakvih bug-ova?
Strpljenja malo, tek je danas krenulo.
Evo ja sam danas flešao taj T-mobile 4.4.2., osim što su mi se opet naselila ona s*anja od t-mobilea ne vidim nikakve razlike, a niti posebnih problema za sad, ostavit ću ga par dana da vidim jel jede bateriju. Htio sam zapravo napomenuti da sam bio na SEE black edition i da je bilo problema sa flešanjem ovoga od t-mobilea, nije mi htio od prvi puta flešati nego mi je tek 3 ili 4 put uspjelo iako sam koristio isti kabel i isti USB ulaz na laptopu kao i do sada, tako da vas ne uhvati panika ako budete pokušavali flešati i to vam se desi. U slučaju da vam ne prođe od prvi put, flešajte prijašnji firmware na kojem ste bili (prolazi od prve), wipe cache i onda ponovo flešajte t-mobile.
Zadnji uredio bpodnar : 20-05-2014 u 19:44
Zasto si sa blacka presao na Tmobile?
Da vidim kako se ponaša, ali nisam zadovoljan, mobitel je vidno sporiji. Vratio sam nazad SEE i to do daljnjega ostaje jer se pokazao kao vrlo dobar. Za informaciju izašla je neka nadogradnja za 4.4.2 u Njemačkoj, ista sadrži neke stvari sa S5, kids mode i još nešto. Ne preporučujem da se to stavlja jer sam pročitao da mobiteli ne rade dobro, gube signal, puca veza pri razgovoru. Najbolje se držati provjerenih stvari i sve 5.
Jel si komplet firmware stavio ili si dobio OTA nadogradnju? Odakle je telefon?
komplet sa ODIN-om ubacio... nije OTA. A mob nije bio na mrezama, "slobodan" je ... pozzz
Ekipa pomozite mi..na s4 kad ga upalim, mislim na pocetni zaslon, imam 8 zaslona, mislim ono da mogu ih vrtiti ljevo deno..ja bi ih zelio ih smanjiti na 4 to mi je dovoljno jer su mi ostali prazni..kako da ih uklonim a i po potrebi da ih dodam...
hvala...uspijesno..
---------- Post added at 16:36 ---------- Previous post was at 16:33 ----------
Reci mi koja je to tebi prognoza, jel to nesto sto si ti instalira ili je bilo u njemu..
U biti je ista kao i tvoja ali transparentna....mob ti treba biti rootan i (ili) imati neki custom rom..
nebi ga tija rootati jer cu izgubiti garanciju, tek je kupljen..
Pogledaj koji ti je softver gore. Ako je 4.3 jellybean onda možeš napraviti root bez gubitka garancije.
pise ovako:
Android 4.4.2.
Osnovna verzija nigdje ne pise jellybean
to bi trebalo pisati u informacije o uređaju?
koja je razlika između jellybean i ovoga osnovna verzija...dali se moze,ako je bitni, dograditi..
Zadnji uredio batal : 29-05-2014 u 11:25
Izvinjavam se za mali off. Primetio sam da mi se na S4 prilicno greje displej prilikom surfovanja netom preko wifi. Otprilike u visini blica ili malo niže. U cemu bi mogao biti problem?
Probaj isključiti wifi pa onda provjeri kako se grije
Samo preko wifi. Kada se koristi net sa mreže, onda je u redu.
Mada sam načuo da je reč o nekoj fabričkoj greški.
Zadnji uredio rascanin : 30-05-2014 u 21:42
Eto onda si otkrio u čemu je stvar.![]()
Mob je bio kod jednog "majstora" koji se kao razumije u telefone i vec dugo radi sa njima. Navodno ima i famozni BOX za koji su neki spominjali da je jedino rjesenje za krpanje izgubljenog IMEI-a, medjutim bez uspjeha. Kaze da je Boot Loader zakljucan i za sada nema rjesenja
Proslo mi kroz glavu, s obzirom da se podaci za IMEI nalaze u EFS folderu, da mi netko posalje svoj EFS folder i da ja pokusam editirat IMEI gdje bi upisao svoj, odnosno IMEI koji je predvidjen za moj uredjaj. Dali bi to pomoglo?
Osim toga, uredjaj je jos pod garancijom, ali mi je Knox 0x1, pa pretpostavljam da bi ga odmah vratili natrag sa reklamacije. Jel postoji procedura za vracanje brojaca na 0x0?
Bookmarks