Pokriveno je podrucje a problem je nastao nakon instalacije omege i mislio sam da ce ga tele2 firmware rjesiti ali problem je ostao i procitao sam negdje na forumima da je netko pitao za isti problem ali se ne mogu sjetiti gdje sam vidio
Ne, nema veze s firmwareom.
Mislio sam da si na Teke2 mrezi zbog firmwarea.
Sto se tice problema, moguce da nije LTE pokriven u tom podrucju gdje se nalazis.
Pokriveno je podrucje a problem je nastao nakon instalacije omege i mislio sam da ce ga tele2 firmware rjesiti ali problem je ostao i procitao sam negdje na forumima da je netko pitao za isti problem ali se ne mogu sjetiti gdje sam vidio
Vjerojatno ti je nešto kernel s*eban. Da li si radio full reset i wipe cache nakon flešanja Tele2 firmwarea? Ako nisi probaj to, čak prvo wipe svega, pa flešanje firmwarea i onda opet full wipe. Probaj pa javi rezultat.
Nisam probati cu ga resetirati pa javim rezultat![]()
Full wipe radiš iz recovery moda, to znaš?
Napravio wipe cache i radihvala
Za sve ima lijeka, samo treba malo čačkati.![]()
Da, meni je radio LTE i sa Tele2 i s SEE fwom.
Samo jedna obavijest, danas sam se susreo sa S4 koji je kupljen u VIPu i otkad ga je nadogradio sa 4.3 na 4.4.2 touch screen mu ne reagira kako treba tj. prilikom dolaznog poziva nije moguće se javiti niti odbiti/prekinuti poziv klasičnim swipeom prema desno. Tek nakon flešanja SEE firmwarea moglo se javiti na poziv ali tako da se radi swipe prema gore. U isto vrijeme kada nešto tipka nije mu radila tipka 4 (ne reagira na pritisak odmah nego naknadno 3-4 puta ispiše broj) i tipka 5 nikako nije reagirala. Isto to se događa na još jednom telefonu iz VIPa kojeg ima drugi čovjek. Uređaji su kupljeni možda prije mjesec dana na području virovitičko-podravske županije. Nešto izgleda nije u redu sa tom serijom pa VIPovci pripazite pri kupnji.
Pa ako je pod garancijom (a trebao bi biti) i ako je napravio zvanični update, trk reklamirati!
Da, ići će pod garanciju, ali rekli su mu da će morati čekati mjesec dana što je meni osobno previše bez takvog telefona.
Neznam šta bih komentirao, ako su ustanovili koji je kvar šta se tu ima toliko čekati, ma kao u cijeloj državi sve traljavo.Nije vrag da imaju rezervne dijelove samo na papiru pa onda svaki šaraf posebno naručuju.
Nisu ništa ustanovili nego se dečko interesirao u dućanu gdje je kupio telefon pa su mu tako rekli.
Jel to ovlašteni Samsung servis? Imaš li neki broj, adresu, web, bilo šta?
servis.osijek@europatrade.hr - da, ovlašteni Samsung servis.
Ok, hvala na informacijama.
Može li mi netko reći kada ova nesposobna firma planira riješiti probleme s baterijama?! Pa toliko loše baterije nisam vidio ni na jednom "Kinezu", a Samsungu je to kao dobar dan. Na nekoliko S4 i S5 modela sam već dva puta reklamirao bateriju, danas baš podigao jedan S4 iz Agrama. Hvala momcima što su mi je na licu mjesta zamijenili. Sve baterije se napuhuju toliko da poklopac iskače i mobitel se na 50-60% odjednom ugasi.
To ih muči još od SII. Jedino je Note serija iznimka.
Bili su stari 3-4 mjeseca, dio kupljen u slobodnoj prodaji, dio u VIP-u.
Trebao bi pomoc vezanu za IMEI na i9505. Na uredjaj je prije mjesec dana stavljen zadnji Omega Rom (v28). Jucer je telefon iz cista mira izgubio vezu/signal i ne zeli se spojit na mrezu. Isao sam malo istrazivat sto je i vidim da je izgubio IMEI. Navodno se bez njega ne moze spojit na mrezu. Pokusam sa actory reset i nista. Pokusao sam ponovo stavit ROM sa modemom i botloaderom i opet nista. Ima li pomoci za uredjaj? Odakle krenut?
Da li dobiješ ovu grešku pri provjeri IMEI broja?
![]()
Da. Tocno tako.
Prvo pomoću file Explorera potraži folder backup i u njemu Efs folder. Sadržaj tog efs foldera kopiraj u EFS folder koji se nalazi u root direktoriju. Ako nemaš efs backup probaj flešati stock firmware preko Odin-a i to 2 puta ako ti ne popravi od prvi put. Još jedno rješenje je moguće a to je da flešaš sa Odinom IMEI null fix za I9505 ako ga nađeš negdje.
Bookmarks