Pa i S4 black edition ima 2 gb rama,otkud sada 3?![]()
Pa koliko ram-a ima black, 3gb?
Pa i S4 black edition ima 2 gb rama,otkud sada 3?![]()
Baš. Hardverski su isti telefoni.
Kolega mrakNL se malo izletio...
No što jest-jest, black edition izgleda perfektno uživo (frend si ga nabavio) i šteta što je tako "kasno" izašao u prodaju...
Riskirat ću 200 kn i uzeti taj koža - look poklopac, ovaj postojeći mi kliže i mastan je stalno
To ti je super investicija jer totalno podigne uređaj![]()
Vidio sam to kod prijatelja na note 3 i svidjelo mi se
Htio bas pitat koja je razlika jer je moj NB8. Pa vjerojatno treba ici NB9?
Sta tamo se moram registrirat za skidanje jel? Upravo jesam ali nedobijam nikakav mail, a i nisam siguran da ce mi odin raditi jer ama bas nikad ni uz sav trud, drivere i portove nije htio prepoznat telefon. A stvarno kuzim te stvari i oko rootanja i ostalog ali samsung mi nije htio prepoznat.
Vjerojatno imaš Windows 8? Ne mora nužno ići nb9, bitno da je za našu regiju. Razlika je samo u tome u tome što T-mobile i vip imaju svoje aplikacije a Tele2 i SEE su čisti
Kolega molim te postavljaj pitanja u onoj temi sa tutorijalom, mislim da je tamo prikladnije. Inače to je to, nema nikakva caka, samo start
Bit će jeftiniji kasnije
Molim pomoć !!! Nadogradio sam na kitkat po ovdje navedenim uputama i imam problem. E-mail mi ne želi peimati mailove izbaci poruku da je e-mail sinhronizaciju ukjučena. Odem u postavke maila odčekiram sinhronizaciju i dalje isto. Izbrisao sam račun i ponovo ga ubacio al i dalje mi baca isto. Zna li neko o čemu je riječ ???? Hvala !!!
Sinkronizacija ti mora biti uključena, idi u postavke aplikacija, nađi Gmail i obriši podatke i privremenu memoriju i ponovno pokreni uređaj. Nakon toga bi trebalo biti sve ok.
Kad mi je u postavkama sinkronizacije kvačica piše da mi je glavna sinkronizacija isključena a kad je bez piše da mi je sinkronizacija isključena tako da ne kužim di upaliti tu sink... A šta nebi po defoltu to trebalo bit uključeno ???
A koju mail aplikaciju uopće koristiš? Samsungovu ili Gmail?
Jedan i drugi al samsungov mi sad ne zeli sinkronizirat
Onda ga nemoj ni koristiti jer je to drek. Koristi Gmail i riješio si problem
Ma i nije da ne mogu bez njega i da ga baš često koristim baš naprotiv vrlo rijetko nego tak ipak volim da sve radi ok![]()
Jel ima netko problem sa povezivanjem na lte mrezu jer mob se uopce nespaja na net kada je ukljucen lte.. na njemu je sluzbeni tele2 firmware a prije je bila omega
Tele2 ne podržava 4G.
Pretpostavljam da si na teletu kad imaš njihov firmware.
Neznam jesam te dobro shvatio znaci svi koji su stavili firmware od tele2 neradi lte.. inace koristim tmobile mrezu al nisam znao da je to tako
Bookmarks