Za slucaj da nekom treba uputstvo za manualnu instalaciju kitKat-a:
http://omegadroid.co/galaxy-s4-19505...kitkat-update/
Za slucaj da nekom treba uputstvo za manualnu instalaciju kitKat-a:
http://omegadroid.co/galaxy-s4-19505...kitkat-update/
Thnx
Ja sam se totalno ohladio od 4.4.2. čekajući ga, a kakve sam sreće, da ga recimo večeras flashnem, preksutra bi došao "službenim putem"![]()
Neznam jesi riješio , meni je krckala naljepnica-zastitna folija tvornička samo za home gumb, koju nisam odmah skuzio.
Nije baš t-comu na čast da ga VIP toliko "dere" u brzini aktualizacije softwarea...
bome..još malo pa će ravno mjesec dana..
Napokon mi stigao update...429 mb...
e da, nije prvoaprilska šala...![]()
Zadnji uredio TomZG : 01-04-2014 u 08:03
Provjerio...ništa...također nije 1.aprilili![]()
za update je normalna stvar na tele2 i T-mobile da dolaze 2mj nakon vipa...
mene samo zanima jedna stvar kod tog s4, imao sam na mjesec dana tele2 i naravno kako na svakom drugom zavoju izvan gradova nema signal, pa se treba kačit na t-mobile
ja u izborniku jednostavno ne mogu namjestit na automatsko traženje ili ručno recimo kad idem na Postavke-->Više mreža-->Mobilne mreže-->Mrežni operatori i kliknem na to on odmah krene u pretragu mreža dok u pozadini stoje opcije 1. Pretraživanje mreža i 2. Odaberi automatski ali do te dvije opcije nije moguće uopće pristupiti i podesiti dal želim na automatski ili da maualno traži mreže već on samo pretražuje mreže i kad ih nađe te dvije opcije stoje na vrhu i ispod mreže koje je našao i kad se klikne na to na vrhu mob se samo vrati kao da sam stisnuo destu tipku back.... pa zar je moguće da ima bug da se ne može moći odabrati dal želim automatsko ili ručno(manualno) traženje mreža?? :/
Pa tak i je. Kad ti pronađe mreže, klikneš na automatski odabira i samo ti napiše registriran na mrežu i vrati nazad. To je to. Automatski će tražit mrežu.
Stigao i moj S4, ja prezadovoljan. Zanima me samo jel se flešanjem preko Odina nekog službenog KitKata koji nije od T-mobile, gubi garancija? Jel se Knox counter pokrene na 0x1? Htio bih maknuti ova t-mobile sranja sa telefona. Jel mogu flešati soft od Tele2? Njihovi nisu brendirani koliko znam?
Ja da sam na tvom mjestu, strpio bi se još koji dan jer sam uvjeren da ce ti stici update vrlo brzo (stvarno su ga svi dobili,valjda 99% europe) budući da je taj knox counter škaljiv...Sa 4.4.2 imaš opciju disableat/maknut aplikacije koje ne želiš (ta opcija je zamijenila onu sa skrivanjem u brzom izborniku na 4.3.) tako da i tu možeš maknuti većinu bloatwarea...
Ima li itko iskustva sa slanjem na popravak pod garancijom, sa knox 0x1? Kakav je uopće stav Samsung servisa u Hr prema tome? Ja volim puno experimentirati sa custom ROMovima, ali opet važnija mi je garancija od rootanja i flešanja custom ROMa.
Lutrija, u početku su nekima prihvatili. Sada znam da su nekolicini odbili jednostavno. Tako da ako ideš roota i okrenut brojač, računaj na taj vjerojatni rizik da te mogu odbit.
Ako voliš eksperimntirat onda se ne uzima Samsung
Zašto ne Samsung? Puno je jednostavnije s njim nego na HOXu sa zaključanim bootloaderom i neodvojivom baterijom. Šta sam sve doživio s njim, auh, bolje da ne pričam.
Haha...ja sam isto uzeo Samsung baš iz razloga što mi se sve čini jednostavnije po pitanju roota , custom romova i ostalog...bajdvej kad mi je krepao HOX u Agram servisu su mi bez problema uzeli rootan mob sa custom romom koji je bio pod garancijom na servis.
Da, kod hoxa nema problema za servis i garanciju kad je rootan. Meni su rekli da samo mora biti official rom kad ide na servis, ali da ne idemo u off. S4 je zmaj i volio bi imati na njemu official kitkat Google edition.
Da to drugačije postavimo - ako volite rootati/moddati onda slobodno Samsung, ali zaboravite (tj. ne računajte više) na garanciju. Plain and simple.
Jel imaš informacije iz prve ruke ili si nešto od nekog čuo? Ja ću se obratiti svakako u Samsung da budem siguran 100%
Nikakve informacije, čista logika i stvar kompromisa.
Ok, obratiću se u Samsung HR
HOX je bio jednostavan, barem meni. Nikad problema.
Nego, za flashanje i te stvari se uzme Nexus i miran si.
A za ovo, posalji mail Samsungu pa vidi, tj. sluzbenom servisu posalji.
Čim sleti update tmobile na 4.4 (što ću se izgleda još načekati) to malo isprobam i nakon toga S4 ide na neki custom rom...pa kud puklo da puklo. Nego , kad smo već kod garancija ne mogu vjerovati da ne postoji način kako unrootati mob natrag a da "jeleni" na servisu ne skuže? Naravno , odnosi se na kvarove tipa fleka na ekranu , baterija , volumen gumbi...i tak nešto.
Bookmarks