Samo pazi , ako imas stari bootloader bude ti stavio novi bootloader pa ces imati aktiviran knox ako ti je to bitno
Jutros krenuo 4.4.2 za i9505 S4, Njemačka...Vjerujem da ćemo kroz koji tjedan ga i mi dočekati...![]()
Samo pazi , ako imas stari bootloader bude ti stavio novi bootloader pa ces imati aktiviran knox ako ti je to bitno
Znam,no ja ne budem ništa dirao jer mi se ne petlja oko toga (pogotovo i oko jamstva) budući da čekam večeras info kada S5 kreće u prodaju tako da odmah mogu razmišljati oko prodaji svog S4..
Jel ima netko od vas do sada slucaj da mu je 4ka pala na pod? Ja sam imao 2 slucaja sa visine od nekih 50-100cm i svaki put strada isti dio(na svu srecu). Metalni rub koji je malo izbocen iznad povrsine ekrana je zaradio nekoliko udubljenja i ogreboina. Sve ostalo je ok. Jel postoji mogucnost da se samo taj rub naruci i zamjeni? Dali se taj rub da skinuti neovisno o drugim djelovima ili je povezan sa ekranom ili mozda nekim drugim djelom kucista?
Cijeli ekran s zadnjom maskom ide u kompletu ukljucujuci i taj srebrni okvir. Cijena je negdje oko 1000kn mislim mozda malo manje.
Navodno je krenuo 4.4.2. update za S4 iz VIPa i nebrandirani (SEE)..
Da evo dostupan je za Vip
![]()
Zadnji uredio igiskor : 05-03-2014 u 15:35
Upravo instaliram
ajde napiši par dojmova nakon što testiraš!
Valjda će i za Tele2/Tmobile kroz koji dan..Ja se pripremam napraviti full wipe nakon instalacije pa da vidimo kako će se ponašati...Frendu je stigao na VIP, kaže da mu se čini kao da malo bolje radi, RAM memorije ima više, te par sitnica sa bijelim status barom i sl, no čovjeka veseli...
Ma radi ko kroz putar. Perfektno!
Jedino sto brze trosi bateriju nego 4.3..
nadogradio sam s4 i9505 na kitkat 4.4.2,dali je moguce deinstalirati kitkat i vratiti JB 4.3,hvala
Zadnji uredio googleboy : 08-03-2014 u 17:50
meni se sporo pali ekran na power tipku iz sleep moda. Par sekundi bar. uzas....
Da ne otvaram novu temu, zna li netko gdje u EU se može preko web shopa najjeftinije kupiti S4, naravno SIM free i da dostavljaju u HR?
imam problem sa s4, updateao sam software na 4.4.2 i poceo mi je javljat neku gresku za hangouts
kaze da treba azurirat uslugu za google play (tak nesto-kad ponovo iskoci obavjest napisem tocno) a ja trenutno nemogu opce otvorit play store da bi nesto azurirao nije mi to bas jasno
jel imo neko slicnih problema
Ja nisam ponovno pokrenio uredjaj nakon aktualizacije pa mi se ekran palio kasnije tj. nakon pritiska na power tipku po par sekundi. Sad ga ponovno pokrenio i sve radi kako spada. Probaj to prvo.
Ok zasto mi sada nakon updatea andorid sustav značajno troši bateriju?
![]()
a knox, ovo-ono?
Kolege, većina Vas zna, no svejedno da ponovimo: sveto pravilo za sve veće update-e, obavezan full wipe telefona preko recoverya..on rješava 99% mušica i problema nakon nadogradnje...![]()
Zadnji uredio TomZG : 09-03-2014 u 23:22
Planiram nabaviti S4 pa me zanima koliko vam traje baterija? Naravno uz upaljen sync i Internet ali uz neko prosječno korištenje? Ja npr. Razgovaram oko pola sata dnevno, poruke preko vibera i mailovi, tu i tamo surfanje, ne igram igre niti čačkam bespotrebno po mobitelu.
Kako napraviti full wipe preko recoverija ako ti dolazi službena nadogradnja kao sada sa 4.3 na 4.4?
PREDATOR
Ujutro oko pola 7 ga skinem s punjača, navečer oko 20h je na 20%
- upaljen 3g/wi-fi (čisto da mi se sam spaja čim uđem u svoje birtije)
- 2 maila
- viber,whattsup
- surfanje (vidi instagram)
- 10-15 telefonskih razgovora
@predator:
ugasiti mob
držati volume Up, Home i Power (zajedno) toliko dugo dok se u gornjem lijevom uglu ne pojavi plavim slovima recovery booting
spustiti se na wipe data/factory reset, odabrati yes
kad se vrati nazad, odabrati wipe cache partition, također yes
na kraju reboot system now..
Samsung logo se može malo duže vrijeme vrtiti na ekranu, no to je ok i doći će do ponovnog postavljanja telefona..
naravno, ostaje se bez svih podataka (instaliranih aplikacija,slika,glazbe...)
Zadnji uredio TomZG : 09-03-2014 u 23:36
Onda dosta guta jer to mi se baš i ne čini kao teško korištenje? Imao sam prije HTC one x sa baterijom od 1800 mah pa mi je uz moje korištenje od ujutro do navečer baterija bila na 50%. Doduše ekran je manji ali baterija je osjetno slabija nego kod S4
Bookmarks