Krenuo 4.3 update maloprije za Njemačku, sad treba biti strpljiv par dana![]()
Ajmo ispočetka..Dakle moje pitanje se odnoslio na Samsungov rom (naznačeno je u mome postu leaked,procurjeli..gotovo službeni), znači nešto što će svatko od nas vlasnika S4 dobiti kroz update za mjesec ili kada već...Dakle ovdje nema govora o customom romovima tipa cynagonemod i sl...Ja bi ga, kao i do sada, flešao iz čiste znatiželje da vidim što se promijenilo (da,sve je navedeno u videu, ali volio bi to sam isprobati) i što očekivati jer sam po prirodi nestrpljivi stoga sam pitao za mišljenje/iskustvo ako ga je netko stavio na svoj mob ...Ponajprije me zanima osjetno poboljšanja reprodukcija boja i oštrina teksta na ekranu koju navode...
Zadnji uredio TomZG : 13-10-2013 u 10:19
Krenuo 4.3 update maloprije za Njemačku, sad treba biti strpljiv par dana![]()
Bit ce da se cekanje malo oduzilo. Hrvatska je jos na Pending
Code:http://www.sammobile.com/2013/10/17/samsung-galaxy-s4-lte-gt-i9505-receives-official-android-4-3-update/
Navodno je krenuo 4.3 update za VIPov S4
Tak je
T-Mobile i Tele2 su jos na cekanju
Ja sam na Tele2 i iskreno se nadam da ce se sa 4.3 popravit kvaliteta slika.
I ja sam na Tele2 i čekam...Frend mi je javio da mu se skida na VIP-ov pa ću danas u birtiji isprobat i vidjeti razlike...javim![]()
Evo upravo skidam i ja 4.3 za VIP, na Twitteru izbacilo obavijest prije 25 min https://twitter.com/SamKiesUpdates
FORD FOCUS RS500
I like it!
Mob mi je rootan i neće mi ponuditi službenu nadogradnju na 4.3 . Kako je najjednostavnije da ga updejtam na 4.3?
PREDATOR
Preko Odina
Stigao 4.3. za Tele2
Onako na prvu: ekran mi se čini nekako čišći,bolje čitljiv, nova tipkovnica,možda malo manji lag...radim full wipe pa ćemo vidjet narednih dana kako se ponaša..
Zadnji uredio TomZG : 07-11-2013 u 09:40
Meni maloprije na TELE2 ponudio upgrade preko wifi-a. Sve je odradio kroz 5-6 minuta. S vremenom cemo vidjet napredak ili nedostatke.
Jel to Tele 2 na ovoj listi označen kao TWO? http://live.samsung-updates.com/inde...evice=GT-I9505
ljudi imam jedan problem. danas mi je mob poludio. ne mogu ga upaliti. dodje do samsung loga i resetira se i tako iznova i iznova. radio sam i hard reset i skidao bateriju i nista ne pomaže. može neka pomoć od znalaca
mozda pomogne
Code:http://skp.samsungcsportal.com/integrated/popup/FaqDetailPopup3.jsp?cdsite=my&seq=871239 http://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-s4/312284-samsung-galaxy-s4-keeps-restarting.html
ugl. problem je bila baterija. 30 posto s4 je sa greškom na bateriji i takav je svaki 3 u njemačkoj. tamo su se ugl korisnici žalili samsungu. a i moj je iz njemačke. naime problem je taj što se baterija napuhala. i kad ju gledam i prelazim prstom preko nje vidi se ispupčenje. u europatradeu sam kupio novu bateriju. malo me začudilo što na ovoj bateriji iz europatradea piše koreja a na onoj što sam dobio u mobu kina. možda su stvarno ti kinezi u banani.al eto sad mi baterija bez problema izdrži 2 dana korištenja sa svime upaljenim osim sinhro i gpsa a još je u formiranju jer sam ju tek tri puta napunio. možda je do androida 4.3. sve u svemu sam jako zadovoljan.
Meni preko kissa ne nudi novi update za VIP? Jel vi skidate preko kissa ili?
Kies.
jesi probao OTA?
da kies hehe
Jesam ali nista. Imao sam prvi put problem s updateom preko kiesa pa mi je morao nastaviti upgrade preko recovery moda i sad mi ne nalazi novu verziju softa. uopce. Sad neznam dal ga je to mozda zaribalo.
Meni također (vip) ne nudi 4.3 update niti preko kiesa ni ota... ima li tko rijesenje bez factory reseta?
Pa u zadnje vrijeme čitam i vidim da je Samsung povukao 4.3. update za neke modele,a znam da recimo tmobile S4 još uvijek nije dobio update..tako da je možda i za S4 VIP trenutno povučen/blokiran update...Probajte uključiti mob u komp i upaliti Kies,Alati i te odabrati Nadogradnja i inicijalizacija programske opreme, potvrditi i vidjeti koju će vam verziju izbaciti, ako je različita od one koju imate, onda je to 4.3...
ma i kies mi kaze da imam zadnju verziju (4.2.2), moguce da su trenutno zaustavili 4.3 update dok ne srede neke bugove :/
Pitanje za ekipu koja je kupovala s4 preko njuskala. Kakva su vam iskustva? Kakva je ta garancija i racun? To sve stima ili? Nece mi se desiti da odem na predati na servis pa ne priznaju?
Pripazi i dobro pogledaj (oni koji su uzeti na produženje u T2/Tmobile/VIP sa računom i ovjerenom garancijom su ok što vjerojatno i sam znaš). Ja sam danas dogovorio kupnju jednoga, navodno nov,nekorišten i zapakiran sa ovjerenim jamstvom 24 mj iz Europatrade (što mi je na prvu odmah bilo sumnjivo..). Nađem se s čovjekom, otvorim kutiju i prvo idem u knjižicu od jamstva i vidim da je dosta podataka ispunjeno olovkom i čudan žig Europatradea..Upalim mob, a ono početna animacija SFR (francuski operater), premda me u prvom razgovoru uvjeravao da je mob kupljen u RH...Reko,zaboravi..
Da da, u treba provjeriti imei. I mislio sam to lipo sve provjeriti samo sam htio viditi kakva su ovdje iskustva. ;-)
Bookmarks