Jel netko radio otkljucavanje sa Vip mreze preko onih uputa na netu (servisni meni ...) i dali to prolazi? Mogu nabaviti na Vipu a treba mi za T-mob...?
Zadnji uredio robee : 22-08-2013 u 21:54
To mi je bitno, da je netko probao i da radi, tak da ne moram razmisljati o mogucim problemima sa otkljucavanjem![]()
dali neko zna, dali se S4 moze kupiti u Americi, mislim dali odgovaraju frekvencije i sve ostalo, dali je to isti mobitel kao i za europsko trziste...
Isti garantirano nije. USA i EU skoro uvijek imaju hardverski različite varijante istog uređaja.
A hoće li US model raditi ovdje, to ne znam. Trebao bi.
Ekipa koliko vam u prosjeku traje baterija?
Mislim prijeći na Samsung jer su me HTC-ovi dosada svi razocarali s trajanjem baterije..
Cca dan,dan i sitno..Senzore sam pogasio jer ih jednostavno ne koristim, 3g (podatkovni promet)/Wifi non stop upaljen, prosjek 20ak poziva i isto toliko sms-ova na dan,malo pogledam tu i tamo facebook/instagram i to je to...
U prosjeku dan i pol što uključuje cca 45min. razgovora, 5 sms-ovs, WiFi non stop, 30min. surfanja, Facebook i mail, 45min. ePSXe, osvjetljenje na 60%, od senzora upaljeni air view i air gesture...
Bom Chicka WahWah
To je odlično!!! Ne koristim htc one x ni upola toliko a isprazni mi se za 13 sati. Istina možda je samo do mog.moba ali mislim da mi je nakon htc desira i HOX vrime da pređem na samsung
Jutros je navodno došao update za uređaje iz VIP-a...probajte provjeriti pa javite jel ima kakvih promjena![]()
Zadnji uredio HalfManHalfAmaz : 14-11-2014 u 21:39
Vjerojatno zbog preopterećenja, probaj popodne preko KIES-a.. Pokušao sam naći changelog na netu, ali zasad nema...
btw..Samsung potvrdio 4.3 nadogradnju za S3/S4 tokom listopada....
Zadnji uredio TomZG : 05-09-2013 u 11:05
Ne znam koji je bio razlog. Ne vjerujem da je preopterecenost jer ga je uredno skinio sa servera, a onda u instalaciji izbacivao erorr.
Nakon par pokusaja je uspjelo. Nema nikakvih vidljivih promjena. U opisu updatea je pisalo da je u vezi stabilnosti. Tako da vjerovatno nista bitno. Cekamo 10. mjesec i 4.3
Kad spojim mob na Kies napiše mi da je nemoguće povezivanje jer ne može dohvatiti podatke sa Moba. u čemu je stvar? probao sam ponovno instalirati kies i opet isto. mobitel nije nikad rootan i sve je kao kad sam ga kupio.
Ne može prepoznati hardware ili? Probaj uštekati u neki drugi usb utor..(po nekoliko puta..)..poznato mi je to...nije mi jasno da to do dana današnjeg nisu mogli srediti (niti s jednim drugim mobom nisam imao takvih problema, jedino sa Samsunzima)..
U developer options stavi kvačicu na usb debugging i probaj opet
S4 Tmobile Croatia krenuo update, ako netko ima njihov uređaj, neka si provjeri![]()
imam pitanje za znalce. moj s4 je pošandrcao, al samo malo.. star je skoro 4 mjeseca. u zadnja dva mjeseca mi dodje poruka da je greška i da će mobitel normalni raditi ako ga ponovno upalim sa ispravnom sim karticom. to mi se desi i ja ga samo resetiram i on poslije toga sve normalno radi od 20 dana do mjesec. pa opet. i tako tri puta dosad. jel zna netko o čemu se radi i neka da koji savjet. microsim je star godinu i pol dana. hvala
Jesi probao izvaditi sim karticu te je ponovno vratit nazad?Pretpostavljam da imaš original microsim (nije rezana i sl..)..
Ako to ne pomogne, možda najbolje da odeš do operatera i zamijeniš karticu. Mislim da nije ništa ozbiljnije.
Uzeo sam novi sim. I jos su me savjetovali da probam hard reset napravim. Tako da sam to sve sredio. Sad cemo vidjeti. Cudno mi je da skoro mjesec dana bude sve u redu i onda se to pojavi. A mob mi nije nikad ispao. Nisam ga ni rutao. Sve je kao kad sam ga kupio naravno sa redovnim nadogradnjama. Samo me strah da nije neko tvornicko hardwersko ostecenje.. a budemo vidjeli.
oce mi neko teci, vidim ima masu verzija salaxy s4, koji je najbolji?
Nezahvalno pitanje...objektivno ovisi o tvojim potrebama i očekivanjima. Netko bi radije uzeo uređaj otporan na prskanje vodom no uređaj s boljom kamerom i sl.
Bookmarks