Perseus je vec legendaran po tom pitanju, bar na S3 i Note 2...svakako ga isprobaj...
---------- Post added at 18:46 ---------- Previous post was at 18:40 ----------
isprobaj i neki custom rom, iznenadit ces se....
Baterija i nije baš nekaj ekstra, imam stock rom, rootan i maknul pun kufer smeća..
Može neka preporuka za kernel, brz, stabilan i da bateriju čuva?
Perseus je vec legendaran po tom pitanju, bar na S3 i Note 2...svakako ga isprobaj...
---------- Post added at 18:46 ---------- Previous post was at 18:40 ----------
isprobaj i neki custom rom, iznenadit ces se....
Došao S4 32GB u VIP...crni..
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Ima samo za 9500...
9505, bu vlada došla na red..
Stavil sam Adam kernel, i onak na prvu, brz je i stabilan..
Inače sa stock kernelom baterija mi je trajala 1d7h, screen on, 5.40h...
S Adam kernelom bum videl jel bu bilo isto trajanje, lošije il bolje..
Al kolko vidim ekipa ovde baš ne fura custom romove, il sam u krivu![]()
Evo jednog koji fura custom romove..moja baterija na stocku traje otprilke kao i tvoja,jedino što mi je "screen on" u pravilu uvjek više od 6 sati....kernel kojeg si spomenuo je jako dobar,meni osobno "faux123kernel" još bolji a ima još jedan "KT-SGS4"kojeg nisam isprobao....naravno sve ovisi o osobnom korištenju moba....
faux123Kernel...... http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2273437
KT-SGS4Kernel..... http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2297379
Vozim ovaj ROM http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2283194
i ovaj kernel http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2297379
Na stock romu tj kernelu screen on je bil 5.45h tj 1%...
Sad bumo vidli kak je na ovima kaj sam stavil link..
Vanam je odličan,a ja vozim ovaj..... http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2253528
Moje zadnje slikanje baterije...
![]()
Odlično..
Brzina, stabilnost, itd...?
Jel to to, il zahtjeva još neke dorade ovaj ROM?
Pošto vidim da je jako aktualan...
EDIT: Napravl restore , tj vratil se na stock ROM, i sad gledam nekaj da malo provozam omegu..
Imam ovaj mob 6 dana.. kupljen je u t-mobile-u.. problem je sto je uzasno usporen i stalno nesto trza.. tipkovnica kod pisanja ne prima odmah nego smrzne pa onda se izblesa, ulasci u aplikacije isto.. neznam jel itko imao slicnih problema i koje je rjesnje a da nije root i stavljanje drugih romova jer prosli mob je bio s3 i na njemu nisam imao takvih problema tako da se sada kajem sto sam ga uopce prodao..
Ja imam još uvijek stock rom i nema nikakvih zastajkivanja. Na početku je malo trzao ali nakon što je došla ona prva nadogradnja radi brzo i fluidno.
PREDATOR
Dobio sam i ja cim sam ga upalio nadogradnju od nekih 70-80mb ali nista nije bolje![]()
Probaj reset napraviti.
Moj je bio iz Vipa, isto je s prvim softverom štekao dosta, nakon upgradea je bilo puno bolje.
Nema tu sreće s stock romom, stavit neki custom i mob bu letil..
Stavil Omega Rom, odličan je, battery drain je minimalan, kroz 10h pojelo oko 5%, u sleep modu, što za stock rom to nemrem reć, di mi je znalo za manje od 8h, pojest oko 20%...
Prvi put imam sada Samsung. Jel komplicirano rootanje i stavljanje custom roma?
PREDATOR
Kompliciranost je jako relativna i individualna stvar. Najbolje bi bilo da pročitaš tutoriale i vidiš sam.
Bok svima!
Imam S4 iz t-moba. XXUAME2 je na njemu. Jel to ta zadnja verzija ili ima nekakva poslije toga.?Imam dosta lag-a.
--
Zadnji uredio cickova13 : 05-08-2013 u 09:40
Nakon one prve nadogradnje koja je stigla odmah nakon što sam kupio mobitel danas mi je stigla druga nadogradnja veličine cca 366 MB. To sam instalirao i sada treba vidjeti da li ima nekih promjena. Ono što sam skužio ovako nabrzaka je da sada imam više mjesta na uređaju i to za cca 400 MB.
PREDATOR
Nekako imam dojam da S4 i nije bas bajno prosao na trzistu..malo se ovdje pise, malo ga ljudi ima, a ono sto sam ga imao priliku isprobati u T-mob, prilicno trza i ponasa se kao jeftina igracka
Mislio sam da sam konacno nasao fon s kojim cu zamjeniti iPhone, posto mi je lagano vec dosta istoga, cca 5god isti ios...
Ja sam sa mobitelom zadovoljan. Meni je trzao prvih par dana kad sam ga kupio. Onda je došla prva nadogradnja i trzanje je prestalo. Danas je došla druga nadogradnja i mobitel radi brzo i fluidno, nema t od trzanja. Još ću malo pričekati a onda možda stavim neki custom rom makar mi je ovaj sasvim dobar...
PREDATOR
Slažem se, S4 trza, lagga itd..
Tek radi kak spada dok se stavi custom rom gore, žalosno, al istinito... Jedan LGX4HD, lošiji mob, tj slabiji, radi fluidnije neg ova zver S4..
Najviše kaj me veseli na ovom mobu je brutalna baterija, 1d2h i 6h screen on time.. A znam imat prek 2d i 4h screen on time, di ćeš bolje, ja sam možda neki prosjek, a vidim pojedinci teraju i 7h screen on time, da mi se da zezat s tim poigral bi se detaljnije, pa bi možda izvukel oko 7h scren on time...
Nekaj gledam da uskoro bi trebala bit dostupna baterija od 3000mAh zerolemon, ekipa ih hvali na sva zvona, al one od 7500, a to je pak cigla u džepu..
Ono što sam ja isprobao par puta S4 vidio sam da ima laga i trzaja...za razliku od S3 koji sam imao prije radio je sporije. Mislim da i puno onih dodatnih opcija i senzora utječe na brzinu kao i količina widgeta, ali opet...quad core od 1.9 i 2gb rama...moraju malo to još polirat samsungu...S3 je puno bolje izgledao a i sada je dobar...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Počeli su updateove izbacivat, tak da popravili bu to trzanje, lag i bateriju, pošto je mob novi na tržištu, do jeseni mob bu letil na stocku![]()
Bookmarks