Upravo na Google I/O predstavljen Galaxy S4 Google Edition sa čistim androidom (pravilo sa redovnim ažuiranjima kao Nexus serija se podrazumijeva), fenomenalno, točno ono što sam oduvijek htio...![]()
Upravo na Google I/O predstavljen Galaxy S4 Google Edition sa čistim androidom (pravilo sa redovnim ažuiranjima kao Nexus serija se podrazumijeva), fenomenalno, točno ono što sam oduvijek htio...![]()
Da, ali rade li sve dodatne stvari(Air gestures i sve te slične stvari koje je Sami nabacao)?
---------- Post added at 19:17 ---------- Previous post was at 19:13 ----------
Izgleda da će sve te "smart" stvari izgubiti.
A prodavat će se samo preko Play Storea po cijeni od 649 dolara.
Nije išao u detalje,samo je izvadio mob i kratko prošao po meniju te dao informacije o cijeni, datumu izlaska i sl....
Da, vidio sam sad bio.
Samo u Play Storeu će bit dostupan što će mnogo reducirati broj eventualnih korisnika.
Ovo je stvarno odlična vijest jer znači da će čisti android biti (lakše) portan i na ostale s4 modele (pretpostavljam s600). Zapravo je ovo nexus s boljom baterijom i kamerom ali lošijim dizajnom![]()
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
ovo je prava vijest....sad S4 dolazi u obzir.nadam se da ćemo ga vidjeti u HR...
Meni se taj sistem jako sviđa, ako želiš ultimativno telefon sa čistim androidom (mogu mislit kako leti na vanilli), ovo je pun pogodak, a opet s druge strane imaš taj isti telefon sa original androidom i svi featureima touchwiza...(Ok, sve je to bilo moguće i sada, ali ne bez rootanja,flešanja i sl.)..Dakle, izbor, to je ono što je odlična stvar![]()
yager, jasna stvar, možda sam se krivo izrazio,ali mislio sam da je super to što ćeš sada imati izbora: "original" S4 sa svim glupostima i drugi, sa čistim androidom...
Wow, maknu najjače adute tog telefona i još dignu cijenu, to se traži![]()
potvrđeno je,imat će i otključan bootloader,16GB interne memorije i utor za micro SD i kao što kaže yager prodavat će se preko Google playa....ovo je super vijest...
Isključite Power Saving, manje trza... barem meni, iako je i dalje primjetno.
Neznam , ja ga imam 15 dana i imam dojam da se Samsung žurio s izdavanjem. Imao sam S3 i S4 me baš i ne oduševljava previše. Više je trzav, natrpan s još više bloatwarea, Air nešto funkcije su meni upitne funkcionalnosti, fora na početku, sada je to sve isključeno, baterija standardno nikakva, dva puta mi se otključao na vađenju iz džepa na swipeu, sad je na patternu pa je bolje... neznam na vagi sam da ga imam još ili da ide na Njuškalo.
Dosao mi maloprije update za mob....75 mb....moram priznat da trenutno ne vidim nikakve razlike po pitanju performansi....
Evo u prodaji SGS4 i sa octa procesorom(ako nisu krivo naveli)
HaryNorman Zagreb.![]()
evo uskoro će S4 imati više slobodne memorije na raspolaganju...
http://mob.hr/samsung-ce-softverskom...a-galaxyju-s4/
očigledno reagiraju na prigovore...neka,neka.sad vide kako je Apple-u![]()
Nakon updatea, kao što sam i naveo, nisam vidio nekakva poboljšanja po pitanju performansi pa sam ga još jednom restartao...ipak se malo bolje/brže ponaša nego prije, stigli i novi wallpaperi
Vidim da cijene gs4 lagano padaju.. prije 2 dana je bio u prosjeku 4600 a sad je vec za 4400 pa i manje. Za koji tjedan ce bit i za 4000..
Bolje odmah kupiti S3, bar neće trzati kao ovaj.
Garantirano su naveli krivo, ako uvoznik dobija Snapdragon proc, po kojoj logici bi oni mogli imati octu? Oni sigurno ne uvoze te uređaje sami.
Uostalom, evo ga za 4999kn u edigitalu.
Evo uzeo i ja S4 iako sam već bio odlučio da ću uzeto HTC One. Iako su sve bitne stvari za mene bile na strani HTC-a presudila je ona najbitnija stvar a to je kamera. Teško mi je bilo u glavi složiti shemu da ću na mobitelu imati kameru od "samo" 4 MP. Iako za samu kvalitetu slike pikseli nisu najbitniji odlučio sam se ipak za S4. Zadnja dva, tri dana sam na netu dosta gledao komparacije slika ta dva mobitela i fotić na S4 ipak daje više detalja na slici pogotovo kad se slika na večoj udaljenosti. HTC One pobjeđuje u uvjetima slabijeg svijetla. Bilo kako bilo S4 je sada kod mene. Mobitel izgleda solidno napravljen. Iako je plastični djeluje mi puno bolje od S3. Kameru sam odmah isprobao i jako sam zadovoljan sa slikama, ekran stvarno odličan, OS nakrcan svime i svačime, ima dosta nepotrebnih stvari koje bi želio što prije maknuti. Danas mi se mob par puta restartao kada sam prčkao po njemu. Da li se još nekome to dešavalo? Nadam se da je to samo softverski bug koji će biti brzo riješen... Toliko za sada, Nakon što ga budem malo duže koristio moći ću napisati više dojmova.
PREDATOR
S jutrošnjim updateom je bolje, trzanje se smanjilo, čak i s Power Saving modom uključenim.
mobicom 7 na njuškalu dobavlja sg4 i9500 tj. octu![]()
Jeste li isprobali WatchON? Ja pokusao ba Panasonic plazmi, ali izgleda da nisu predvidili kodove za taj model. Postoji li opcija da se nanualno dodaju kodovi?
Meni je zasad radilo na svim televizorima, uključujući Panasonic...Prilikom uparivanja ti izbaci tri opcije, mislim da je srednja da pokuša pribaviti još jedan kod...(inače se aplikacija dosta čestu nadograđuje pa vrlo vjerojatno s time i dolaze novi kodovi)
Zadnji uredio TomZG : 18-05-2013 u 16:00
Bookmarks