Kopiju računa ti vjerovatno neće dati.
Ako ti je jamstveni list ispravno popunjen (datum kupnje, žig, serijski broj), račun ti ne treba.
Kopiju računa ti vjerovatno neće dati.
Ako ti je jamstveni list ispravno popunjen (datum kupnje, žig, serijski broj), račun ti ne treba.
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
zasto mi nebi dali kopiju racuna ?
kolko si siguran u ovo za jamstveni list ?
Jer koliko znam nemaju nikakvu obvezu da ti ga daju
a ako nemaš račun treba ti "papir" s datumom i predmetom kupnje.
T mobile recimo znam da samo lupi žig na jamstveni list, bez datuma, bez serijskog broja itd. I zato ti tamo nekad treba jamstvo + račun jer je račun dokaz datuma i predmetu kupnje.
Ako ti na jamstvenom listu piše datum kupnje, serijski broj/model (jer si mogao uzet jamstvo od mobitela X a otključavati mobitel Y) te je ovjeren, račun ti ne treba jer sve piše na jamstvenom listu.
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
pozdrav, evo uzeo sam nokiu lumia 620 u vipu i isto je zakljucan i kazu da je otkljucavanje 500kn. nasmijao sam se i otisao. uglavnom nasao sam gdje ce mi otkljucati, no to traje 3 dana. ocigledno negdje posalje na net i onda ceka kod 3 dana... je zna netko kojim slucajem kako se to radi? tj gdje se to posalje i plati, pa da mozda to nekako brze rijesim?
Bookmarks