Zar ne postoji tako nešto...Treba mi za posao, pa ako znate....bio bi zahvalan..Poz
Poštovanje, naime novi sam u android svijetu, pa nemojte zamjeriti mom neznanju.Naime imao sam Nokiu n85, i na njoj SmartCom GPS sa detaljnim vojnim kartama centralne Hrvatske (trebalo mi za posao). Tek nedavno sam vlasnik samsung galaxy mini 2, pa me interesira pomoću kojeg programa mogu pratiti kretanje na tim kartama na androidu.Nije mi važno snimanje kretanja ili waypoint (mada nebi bilo loše)..Interesira me konkretno da uplim program (kartu) I preko gps-a da mi pokaže gdje se nalazim...Nadam se da ste me razumijeli..Hvala unaprijed!
Htio bi baš te karte ubaciti u oruxmap ili eventualno u neki drugi program..
Zadnji uredio Sljaka : 21-02-2013 u 02:10
Zar ne postoji tako nešto...Treba mi za posao, pa ako znate....bio bi zahvalan..Poz
Vjerovatno postoji !
https://play.google.com/store/apps/d...oruxmaps&hl=hr
https://play.google.com/store/apps/d...b3J1eG1hcHMiXQ..
Potraži malo po Google Play_u (Android Market)
Edit:
Nisam baš ulazio taj model GPS_a uglavnom se "vrtim" na Auto Navigacijama , ali mislim da navedenu navigaciju nećeš pronaći za Android!
Tako piše:
"SmartComGPS is a GPS mapping/tracking/navigation software for Symbian smartphones."
Po ovome ćeš morati staru dobru Nokiu ipak još nosit sa sobom !
Zadnji uredio walter66 : 22-02-2013 u 00:46
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Nisam siguran postoji li uopće takva navigacija za Android. Postoje karte za OziExplorer (postoji verzija za WindowsCE (obične navigacije) i Windowsmobile, a za Android nisam vidio) u mjerilu 1:2500 za cijelu Hrvatsku. Iako što se tiče preciznosti i točnosti Google maps u kombinaciji sa GPS-om nadmašuje vojne karte.
Zadnji uredio Sljaka : 22-02-2013 u 01:39
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
nece ici na orux...orux ima svoje mape i nijedne druge nemogu na njega....pretpostavljam da su te vojne karte topo...a to nece ici...imas programe za prebacivanje u orux format ali to je dugotrajan proces...
A tko je uopće napisao da će to ići na Orux!? Uostalom, ako znaš za programe koji čovjeku mogu pomoći onda mu to napiši. Prepusti njemu procjenu hoće li ili neće koristiti dugotrajni proces.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks