Ej bok, dobrodošao... evo sad tek vidjeh temu! Tutorial bi mi itekako dobro došao jer me zanimaju te .xap aplikacije. Mob mi je pod t-mobile omnia 7, još uvijek zaključan.
Zdravo , registrovao sam se na ovaj forum iz samo jednog razloga, citao sam vase postove , i vidim da vecinu interesuje ovaj Windows Phone 7.8 . pa da vam ga i predstavim .
Testiran ( licno ) na :
Samsung Omnia 7, Samsung Focus, HTC Titan, HTC Mozart, HTC Surround, HTC Trophy, HTC HD7, HTC 7 PRO, Nokia Lumia 710 .
Karakteristike ovog ROM-a :
Jezik - EN-US
Nokia Aplikacije
USBVideo
Flip2Silence
Shake2Answer
7.8 Start Screen
i sto je najbitnije full otkljucan prema svim SIM karticama, i ima mogucnost instaliranja .xap aplikacija
Ja trenutno koristim HTC HD7 WP7.8 i radi savrseno . Ako je neko zainteresovan oko ove teme , postavit cu sljedecu sa TUTORIALOM, kako izvesti ovaj update koji traje nekih 60 do 80 minuta .
i evo par slicica sa mog WP 7.8 Lijep pozdrav !
- OTKLJUCANE SVE APLIKACIJE (besplatno) tzv .xap aplikacije
![]()
Zadnji uredio arno : 20-02-2013 u 22:27
Ej bok, dobrodošao... evo sad tek vidjeh temu! Tutorial bi mi itekako dobro došao jer me zanimaju te .xap aplikacije. Mob mi je pod t-mobile omnia 7, još uvijek zaključan.
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Ne znam da li sam na pravom mjestu....dobila sam HD7 i sve funkcionise odlicno osim jedne 'sitnice'. Naime, kada pozivam ili primim poziv ekran se iskljuci, potpuno zacrni, i ne mogu prekinuti vezu sve dok to druga strana ne uradiMoze li mi neko reci u cemu je problem ? Da li sam previdjela neku 'caku' ? Unaprijed se zahvaljujem na pomoci !!!
Imaš li foliju na ekranu? Ako imaš, odreži komad koji prekriva proximity senzor i onda bi trebalo biti u redu. Ako pak nemaš foliju, možda je senzor neispravan ili je kakav softverski bug u pitanju.
Pozdrav, unaprijed se ispricavam ako ovo nije pravo mjesto za moj problem, ali da ne otvaram novu temu;
Imam Nokiu 710, i mobitel mi preko WiFi-a bez problema pristupa ovom forumu, dok preko 3g javlja 'sistemska greska - status code 403'. OS-windows7.8. Zna li netko u cem bi mogo bit problem, jer mi google nije bas pomogao.
Ps koju aplikaciju koristiti za pregled foruma ( free )
Bookmarks