Jesi li ga možda nosio u nekom tijesnom džepu, recimo otraga?
ovako prvo bi vas sve pozdravio posto sam novi na ovom forumu, i da vam nesto kazem u vezi svog problema.. znaci imam s3 star tjedan dana tj mj dana al je koristen tjedan dana uredno sa garanacijom i sve i prosli tjedan mi je crknuo ekran, prestao je radit skroz crno, o odveo sam ga na servis i kazu mi da moram platiti popravak ekrana 1200 kuna zato sto je neki mehanicki kvar il tak nesto slicno su rekli, da je ekran savijen, sad meni nije kasno kako kje to moguce ako mi se sa mobitelom nits anije desilo nije mi ni pao ni nista slicno? i poslao sam upit agramu, i zvao sam samsung oni su rekli da odvedem mobitel u mobis da oni vide i daju svoje misljenje![]()
Jesi li ga možda nosio u nekom tijesnom džepu, recimo otraga?
ma nisam uopce samo u prednjem a i da je u prednjem pre tijesno nebi ga nosio znao bi da nes nije u redu
Gamad, ne daj se za*ebavat. Nosi gdje ti samsung kaže i ako se oni budu grbavi pravili prijavi inspektoratu.
ali kako? nisam bas upoznat sa time
Šta samo ekran ne radi ili cijei mob neće upalit?
Može bit i ovo ako ne radi mob uopće ali se oni izvlače na ekran.
samo ekran ne radi, kazu da je mehanicki savinut
Dakle, kada imate problem sa nekim samsung uređajem, prvo se javite podršci Samsung Hrvatska. Budite što detaljniji, ljudi iz Makedonije ili Albanije (nisam baš siguran po naglasku) će vas zvati i uputiti što da napravite te će obavijestiti servis o vašem problemu.
Prijave inspektoratu:
http://potrosac.mingorp.hr/hr/potrosac/
Ovdje morate biti ozbiljni i dati sve potpune i ispravne podatke, inspektor će izaći na teren te vas obavijestiti o onomu što je pronašao i koje su vam daljnje mogućnosti pravnog postupanja.
Ukoliko se ne slažete s onime što vam servis, prodavač, proizvođač nude kao kompenzaciju i smatrate da su vam prava narušena, NIŠTA nemojte potpisivati i nemojte pristati na to, odmah prijavu inspektoratu, potražite savijete udruge zaštite potrošača itd.
I ja imam problema sa svojim sgs3, vidjet ćemo kako će se to riješiti.
Hm....ovo mi skroz cudno, ali gle ja sam imao pukotinu ispod volume tipke i ispod power tipke, a da bi se to zamjenilo mora se mjenjati cijeli ekran i naravno nisu mi hjteli priznat garanciju, ali nakon kontaktiranja samsung hrvatska preko facebooka, prica se odvrtila u pozitivnu stranu.
pogledaj thread
http://cafe.mobil.hr/threads/74194-S...ntari-rasprava.....
trazi moj nick, pa citaj sta sam ja prolazio.
pozdrav
Zbog oglas u potpisu koji je zabranjen slijedi kazna.
gledao sam malo po netu i vidio sam jos takvih slucajeva i drago mi je da nisam jedini haha, i sada cekam odgovor od samsunga
Bookmarks