kako ću znati je li zaključan na neku drugu mrežu? tj. je li to mogu pronaći negdje u postavkama? u njemu normalno koristim tomato karticu,tako da ne mislim da tu ne bi trebalo biti problema! osim wi fi-a koji sam uspjela uspostaviti ali nikako da zapamti šifru od mog kućnog interneta (ne znam ni za to gdje se nalazi u opcijama, prčakala sam ali nisan uspjela pronaći), ne radi mi gotovo niti jedna aplikacija, appstore, igrica i sl.( iman osjećaj da sam dobila ili potpuno sjeban mobitel ili nekakav lažnjak a s obzirom na to od koga sam ga dobila, mislim da ne bi trebao biti lažnjak!
npr. kad otvorim appstore piše mi MSDC not ready
kad otvorim videos,music,photos piše mi da nema ničega (što bi i trebalo bit istina jer nisam ništa slikavala ni snimala) a opet kad gledam memoriju piše mi da su 14 od 32 gb zauzeta
kad idem otvoriti igricu npr.fruit slice, piše mi SIM card is not ready (a noramlno pišem poruke i zovem)

( iman osjećaj da sam dobila ili potpuno sjeban mobitel ili nekakav lažnjak a s obzirom na to od koga sam ga dobila, mislim da ne bi trebao biti lažnjak!
Odgovori uz citat
Bookmarks