Pozdrav!
Nedavno sam dobila iphone 4s 32gb i ne radi mi wi fi, odnosno ne mogu se spajati na kućni wireless. sve sam pokušala,unijela šifru,prčkala po postavkama moba ali ništa. napominjem da se preko drugih dvaju androida koje imamo u kući sasvim normalno spojimo na net kad unesemo šifru wirelessa.
rečeno mi je kako je to zato što je mobitel pravljen za tajvansko tržište, a budući da o tome ne znam ništa,zanima me o čemu se radi. zanima me je li mogu išta napraviti po tom pitanju ili da se pozdravim sa internetom na ovom mobitelu.
također, kad pokušam otvoriti igrice,piše mi :''sim is not ready.'' napominjem da je sa porukama i pozivima sve besprijekorno.
hvala unaprijed na pomoći!

Odgovori uz citat
( iman osjećaj da sam dobila ili potpuno sjeban mobitel ili nekakav lažnjak a s obzirom na to od koga sam ga dobila, mislim da ne bi trebao biti lažnjak!

A inace solidna kopija, tko se ne razumije nece ni skuziti, tek kad otvori appstore ili ga spoji na itunes. A to za apple sto ga prepoznaje ni meni nije jasno. Valjda su sredili da svaki telefon ima isti serial number (ako je to moguce), ali nije mi jasno za imei

Bookmarks