@Brucey
Pokušavajući instalirati neku drugu navigaciju izbrisao si datoteku koje nisi smio .
Radi se se o ove dvije :
appstartupsec.exe
appstartupsec.ini
Navigacije Mio Spirit bez ove dvije datoteke neće raditi , ponašat će se isto kako si prikazao na slikama .
- appstartupsec.exe je izvršna datoteka koja se nalazi u istom folderu kao i datoteka appstartupsec.ini
- Ove dvije datoteke moraju biti u istom Folderu ... \My Flash Disk\Program Files\Navman\
- Kad se editorom otvori appstartupsec.ini unutar nje original izgleda ovako:
[AppStartupSec]
TurnOffConsole=TRUE
[Process1]
RelativePath=TRUE
ProcessFile=SmartST_CE.exe
DefaultCmdLine=
BootCmdLine=
StartOnBoot=1
MaxRestarts=3
TreatCloseAsError=TRUE
Major=TRUE
WindowName=SmartST_CE
MaxCloseMessages=10
KeysToForward=0x7A,0xC4
KeysToBoot=
Ispod ovoga se nalaze još sekcije : [Process2] [Process2] [Process4] [Process5] (ne dirati ovo nije bitno)
Provjeri imaš li ove dvije datoteke u internoj memoriji uređaj ?
Da bi umjesto Spirit programa ili Dont'Panic (zavisi koji imaš instaliran) , stavio recimo :
iGO Primo (za WinCE) onda ovaj appstartupsec.ini moraš editirati da izgleda ovako :
-Najprije instaliraš iGO Primo na uređaj
[AppStartupSec]
TurnOffConsole=TRUE
[Process1]
RelativePath=FALSE
ProcessFile=\\..\\My Flash Disk\\Primo\\iGO.exe
DefaultCmdLine=
BootCmdLine=
StartOnBoot=1
MaxRestarts=3
TreatCloseAsError=TRUE
Major=TRUE
WindowName=SmartST_CE
MaxCloseMessages=10
KeysToForward=0x7A,0xC4
KeysToBoot=
sekcije [Process2] [Process2] [Process4] [Process5] (ne mjenjamo)
Sada se više neće pokretati originalni program "Spirit" ili "Dont'Panic" nego iGO Primo
- Problem je što se kod tebe ne pokreće ništa jer nedostaju ove dvije datoteke ,
program za navigaciju , ili je neki "stručnjak " nešto sprčkao ili pokvario .
- Za otključati uređaj da prima neku drugu Navigaciju treba imati malo iskustva , možda
izgleda jednostavno , ali baš i nije .
- Ja to obično napravim preko Unlocka ili Modinga , ali mi svejedno trebaju datoteke
koje ovdje nedostaju , a gornjem tekstu sam pisao o njima . Moding izgleda onako kako
sam prikazao na slikama u prijašnjem tekstu . Na taj Moding se može staviti više vrsta
navigacija što je u biti nepotrebno , bolje jedna nego više , pa nakon toga ništa ne radi .

Odgovori uz citat
Bookmarks