= Citat = Izvorno postao maher22 Pregledaj post
Ma to sa tim nevaljanjima su bezvezne fore... koliko sam se dosada naslušao niti ljudima ne valja LG, Sony, Samsung... mislim da je to sve individualno i kako ko ima koji peh na koju seriju da naleti. Ali zato postoje updatei i razne podrške za bolji rad jer cilj je svakog proizvođača da napravi da štima ili gube utrku. Meni osobno odličan taj HTC 8s, dizajnom ljepši od nokie 620.
LG je najveće moguće postojeće smeće od mobitela i u to me nitko ne može razuvjerit ... imao 2 puta i nikad više, ni da mi ga daš badava ...
= Citat = Izvorno postao tpetrac Pregledaj post
Do sad imao 4 HTC-a po dvije godine svakog i svaki radio savršeno. I ne mislim mijenjat proizvođaća tak da ne prićajte da nekaj ne valja ak niste isprobali.
Kad ti u servisu kažu da ne stavljaš previše aplikacija na mobitel jer to uzrokuje određene probleme sa radom istog onda takav mobitel nemam namjeru ni isprobat, slažem se da je sve to individualno ali koliko sam čuo primjera i kritika na račun HTCa, ne hvala. Možda su stariji modeli bili ok al ovi noviji nisu baš nešto ... bar što se neke kvalitete tiče ...