Konfiguracija ista kao od moje cure.
Prije 3god. placena 4500Kn sad mozes dobit bez monitora1500-2000Kn.
AMD ATHLON 1.7+XP,40GB, 256MB, MB-FASTFAME 6VHF, GeFORCE MX TV-out 64MB, FDD, CD-RW, 17"LG 775FT, ZVUCNICI 120W, ON BOARD(!?), TIPKOVNICA, MIS, +modem
...
pitanje je: da li mi netko moze rec za koliko otprilike mogu prodat sve ovo...mislim nemam uopce niti blagu ideju s obzirom da je 3god. staro...
da li bi recimo 800kn bilo puno?ili nei!?...ono, monitor je u ok ako nista drugo...
..prijedlozii...ili ako netko hoce!![]()
Zadnji uredio sun_wen94 : 15-01-2005 u 19:33
Konfiguracija ista kao od moje cure.
Prije 3god. placena 4500Kn sad mozes dobit bez monitora1500-2000Kn.
Slažem se. Inače, nesmiješ davati takva imena temama.
Dajem 800kn odmahIzvorno postao sun_wen94
Dolazim po komp isti dan
hvala...
...ma mozda bi bio on i za 1500 ali zvucna nes ne radi bas i tak..malo je sav sumnjiv...
Izvorno postao sun_wen94
dam ti ja 805 kn za komp![]()
al šalu na stranu mislim da bi mogla za njega dobit 2000kn bez frke![]()
Pa nemojte se svadjat komp je ionako moj sve zajedno s monitorom![]()
![]()
a jel prodajes samo dio? meni bi trebalo procesor i napajanje. i mozda vga
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
prodano...
a kome i za koliko?
1200..tommek
Odlična cijena, joj da si bar prodavala prije božića imao sam ja kupca za tebe...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ovako nesto se stvarno lako i brzo proda... a dugo vec trazim rabljeni proc ovako malo bolji i napajanje i nikad ne nadjem.. i sad mi ode...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ti sa Monitorom dobio 1200kn ? Ja svoj stari komp (3god.) P4 1.5GHz, 256MB, 40GB, Nvidid TNT 32mb prodo za $300=1400 kuna bez ikakovog monitora
It's nice to be important, but it's more important to be nice
eh, u subotu idem po komp pa ću javit kakav je
ej,a za koliko bi ja mogo prodat intel pentium 1.7ghz procesor??????(400mhz)ja mislim
250-300KN mislim, pitaj na grupama
prošlo je mjesec dana! očito komp ne radiIzvorno postao Tommek
![]()
Bookmarks