Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 6 od 21 PrvaPrva ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 16 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 126 do 150 od 524
    Pravi forumaš Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Feb 2011
    Mobitel
    samsung galaxy note 4
    Operater
    BHtelekom
    Bodovi
    3.370
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.370, Nivo: 13
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mata Pregledaj post
    Pa odmah da ti kažem... Dok budeš fleshao samsung romove, onda ćeš uvijek u krug jer tamo nema ništa novo. Možda neki Mod ili tema zanimljiva.
    Ako želiš nove pikanterije onda obavezno aosp. Srećom za prave freakove i flešololičare postoje nightly verzije.
    Zamisli razočarenja kada izađe stabilna verzija. .
    šta će mo za ovaj novi alliance

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Galaxy Note2
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    7.350
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.350, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Re: Samsung Galaxy Note 2/Drivers, Backup,Root, CWM, EFS, Flash Stock Image i još...

Evo samo ukratko;alliance
    Prvo, jako brz download sam imao(napokon neki rom da skineš u 5min) i ispravka za rom customizer, sada imate instalaciju sa extSD, pa. Sve je prošlo bez problema, ovo napominjen jer je Dejan imao problem sa zipom (nadamo se) dva puta je imao black screen. Klasično i rom customizer instalacijom.
    Meni je rom vrlo dobar. Ne trebate simplistic framework za modove, već Alliance ima svoj mod. Sve šta možete sa SF imaju i oni. Pod Alliance OTA imate još malo sitnica za igru, dva fixa već, kernele po želji, boot animacije...
    Meni dobra stvar je 5 opcija za lock screen pa ko šta voli. Sve radi fino, teško je napisati brzo jer dolazim sa Carbon roma, ali dosta brzo za samsung rom.
    Laggy moment jedan put samo.
    E sad, u panoramskom pogledu imao sa 4 puta zamrzavanje. Malo dosadno...
    Ali alliance ima support na nivou(uvijek san želio napisati da je nešto na nivou, interna sala) pa sam dump state files već poslao developeru. Baterija, pa neznan...
    Od 80 do 20% u 5h i 10min sa 4h ekrana.
    To nije bas super, ali nisam uopće punio mob, tako da... Netreba ovo uzeti kao mjerilo. Ali sigurno, da neće bit ko dual.
    Možda sa Perseus ili N. E. A. K.
    Kernel je stock.
    Zasada toliko.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Galaxy Note2
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    7.350
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Re: Samsung Galaxy Note 2/Drivers, Backup,Root, CWM, EFS, Flash Stock Image i još...

Nažalost, nemam puno dobrih stvari reć za alliance za sad. Dosta bugovito.
    I vidim da o drugi imaju dosta problema.
    Neki moji su, reboot sa toggle ikonom ne ide. FC dobijem. Svaki restart UI,statusbar ikona od wifi nestane. Pa onda off/on i pojavi se.
    Freez na panorami još uvijek.
    Cesti FC općenito.
    Baš bezveze... Nervira kada svakih pola sata morate reboot radit.

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    prije nego sam poslao Note na servis također sam instalirao alliance.previše bugovito,smrzava,jako jako loše.....

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2009
    Mobitel
    iP 5s
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    4.544
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.544, Nivo: 15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja stavio Omegu. Prvi puta i mogu reći da sam poprilično zadovoljan. Niti jedan FC ili reboot. Sviđa mi se i što ima CPU advance. S kojim mogu podestiti na koliko da radi CPU ako je baterija slabija ili ako temperatura nije ispod npr 40 stupnjeva da smanji mHZ. Sada trazim onak ROM koji će mi biti za stalno AOSP romovi su dosta dobri, jako brzi, ali čini mi se ipak da je kamera malo lošija u odnosu na TW romove, ali i sviđa mi se što imam mogućnost koristiti S-pen npr. Alliance nisam isprobao samo zbog toga što vidim da se smrzava. Možda još danas probam Criskelo. Jer vidim po yt da je dosta dobra baterija i da je stabilan.

Datum registracije
    Feb 2011
    Mobitel
    samsung galaxy note 4
    Operater
    BHtelekom
    Bodovi
    3.370
    Nivo
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Kruno_21 Pregledaj post
    Ja stavio Omegu. Prvi puta i mogu reći da sam poprilično zadovoljan. Niti jedan FC ili reboot. Sviđa mi se i što ima CPU advance. S kojim mogu podestiti na koliko da radi CPU ako je baterija slabija ili ako temperatura nije ispod npr 40 stupnjeva da smanji mHZ. Sada trazim onak ROM koji će mi biti za stalno AOSP romovi su dosta dobri, jako brzi, ali čini mi se ipak da je kamera malo lošija u odnosu na TW romove, ali i sviđa mi se što imam mogućnost koristiti S-pen npr. Alliance nisam isprobao samo zbog toga što vidim da se smrzava. Možda još danas probam Criskelo. Jer vidim po yt da je dosta dobra baterija i da je stabilan.

KRUNO probaj dualnote nimalo loš rom sve dobro fercera a I baterija nije nimalo loša
    pozzz

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Galaxy Note2
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    7.350
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Nema AOSP lošu kameru, jer kamera je u mobu, a procesor je također u mobu koji pretvara slike u digitalne formate.
    Problem kamere je da kod korištenja bljeskalice, galerija ima FC. I onda slika ne ostaje, ali (ovo ne govorim tebi Kruno, da ne misliš da te napadam) ne razumijem ljude šta iznova pizde za tu kameru, pa skini zoom fx ili bilo šta drugo i nema problema.

Dual note 9,ipak po meni naj bolji samsung rom. Nakon šta obrišem šta mi ne treba, stavim Novu i eto.

S pen?
    Jedini razlog zašto mi je s pen u mobu je da mi prašina ne ulazi u oni rupu.
    Sa njim ne možeš ništa niti približno brzo učiniti šta možeš bez. Stvarno ne razumijem poantu s pena. Naravno,kome paše... neka se veseli.

Dejane, jesi minja sta

Datum registracije
    Jul 2009
    Mobitel
    iP 5s
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    4.544
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mata Pregledaj post
    Nema AOSP lošu kameru, jer kamera je u mobu, a procesor je također u mobu koji pretvara slike u digitalne formate.
    Problem kamere je da kod korištenja bljeskalice, galerija ima FC. I onda slika ne ostaje, ali (ovo ne govorim tebi Kruno, da ne misliš da te napadam) ne razumijem ljude šta iznova pizde za tu kameru, pa skini zoom fx ili bilo šta drugo i nema problema.

Dual note 9,ipak po meni naj bolji samsung rom. Nakon šta obrišem šta mi ne treba, stavim Novu i eto.

S pen?
    Jedini razlog zašto mi je s pen u mobu je da mi prašina ne ulazi u oni rupu.
    Sa njim ne možeš ništa niti približno brzo učiniti šta možeš bez. Stvarno ne razumijem poantu s pena. Naravno,kome paše... neka se veseli.

Dejane, jesi minja sta
    Ma je u pravu si, ali ipak volim kad je praktički sve stock. Znaci ono uzmem s-pen dok koristim flipboard pa mi on priblizi "oznacenu" kategoriju. ništa deal breaking vec covjeka veseli

A gle to je mozda kod mene neki d(efekt) imao sam prije starije mobove na kojima sam uglavnom koristio CM. i znam da je kamera uvijek bila lošija nego na stock romu. Tako da još uvijek imam taj osjećaj da je lošija. ali da napomenem, najviše sam se zadržao 2 dana na ROM-u Duala sam koristi odlicna baterija. ali jednom mi se rebootao sam od sebe, mislim zato sto sam stavio wake lag fix. pa onda poslje sam na omegu presao. probat cu danas rootbox aosp pa javim!

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Galaxy Note2
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    7.350
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Nemoj rootbox, baterija toliko loša... Ajme... Mada će možda na drugi mob bit bolje. Baš čudno kako nekada dvoje ljudi istog moba, isto rom, a toliko oprečnosti. Recimo, rootbox, pa netko piše kako je bat super, zvuk još bolji, onda netko drugi popljuca i jedno i drugo. A opet, zašto bi itko lagao?
    Eto meni je prvi put rootbox bio najbolji aosp, a zadnji put bat se potrošila u par sati... Od tada nisam niti probavao. Pa bas me zanima kako će tebi bit.

Nego u vezi kamere
    Jel misliš na sliku kada je gledaš na kompu? Meni je kamera na ovom mobu pravo razočarenje. Na mobu to nekako i pari dobro, ali na mobu... Ajme, a kad nije prirodna svijetlost, da ni ne pričamo.

Baš gledam, netko je AOKP build napravio, pa ću probati...
    Zadnji uredio mata : 04-04-2013 u 00:33

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zadnji Dual Note ima stock rom i to mi se ne sviđa pa je i baterija malo slabija nego prije.najbolje mi je lego Assassin 3.1.

znam da ćete pljuvat po njemu,ali stabilan je i dobra baterija...sviđa mi se aroma jer je još bogatija nego na Phoenixu.izbor hrpe kernela,modova za zvuk,gold tema,ma svega...nije još 100% ispoliran,ali meni je ok...
    za kameru mi se inače hebe jer naprimjer k750 i N82 imaju bolju kameru....imam na hardu slike od K800,N82,K750 i od Motorole ZN5 koja je kralj i ove današnje 8mp kamere tu nemju šta tražiti...

Datum registracije
    Jul 2009
    Mobitel
    iP 5s
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    4.544
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Probat cu. Eo sada sam PA 3.15 vise nije port nego official. Za sada je ok.

Da mislim na komp kad prebacim sliku nije mi iste kvalitete. Probat cu AOKP i ja. Za sada na PA. Na 73 % baterije. 7 sati je bez punjaca. A ima oko 2 sata on screen. Brz i stabilan. Pa tko zeli jos jedan AOSP probati moje preporuke.

Edit: vidim da je wannam stavio novi build MC1. Ako je netko probao nek javi.
    Zadnji uredio Kruno_21 : 04-04-2013 u 16:01
    HTC Desire --> iPhone 4s --> HTC OneX --> SGSNII --> iPhone 5 --> SGSS4 --> HTC One --> iPhone 5s/Note3-->Nexus5--> M8

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Galaxy Note2
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    7.350
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Carbon meni ovako troši bat, otprilike, pa se po tome ravnam za ostale.
    Naravno, ne gledam više sate potrošnje već screen.
    Sat vremena 85%dva sata između 75-70.
    Pošto tih prvih par sati više trošim jer testiram, prčkam i ostalo na kraju sa easy battery uspijem i do 8 sati screen on.
    Dakle ako si imao 73% na dva sata to je ok.
    Sinoć sam ga htio stavit, ali ne volim šta nema launcher podešavanje. Recimo tu je CM najbolji. Meni ne treba 5 home screenova, ma ima tu još šta bi mogli napraviti.
    I još uvijek je ono unofficial, odnosno build . To šta je on iz naslova makao unofficial, ne znači da je rom preko noći postao official. Mada ako sve radi dobro, nije ni bitno.

Dual note ima kernel stock, ali sam promjeniš što želiš. Koristio sam Adam 2.2 i jako je brz. Sinoć san stavio novi perseus 34.Dugo nisam perseus imao pa...
    Dual note je doslovno jedini rom sa kojim NIKAD niti jedan jedini problemčić.
    I uz to ima sve šta mi treba od Samsung romova. Na kraju krajeva to je i najvažnije, da rom ima šta nam treba.

Jesi Kruno probao već AOKP?
    Ja sam ga skinio, ali nikako da uhvatim vremena u miru da se poigram.

Edit;
    Slike na laptopu od k800, pet klasa bolje od ovih danas u našem i svim sličnim.

---------- Post added at 16:59 ---------- Previous post was at 16:36 ----------

Evo upravo čitam.
    U vezi Alliance roma. Ona zamrzavanja u landscape modu, ako se zaključa. Navodno da ga Ripple efekt radi. Dakle u lock screen opcijama isključiti Ripple efekt. Sad se mislim opet vratiti na Alliance.
    Zadnji uredio mata : 04-04-2013 u 16:42

Datum registracije
    Jul 2009
    Mobitel
    iP 5s
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    4.544
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo stavio AOKP vidio sam u međuvremenu da se pojavio i AOXP bateriju nakon sat vremena nikako ne mogu ocijeniti. jer tu je bilo namještanja i podešavanja. Ali za sada sve radi odlicno. Nema FC, jako brz ROM, jako puno opcija za podesavanje. I konačno da mogu ugasiti CRT-OFF

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Galaxy Note2
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    7.350
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

AOXp je hyper droid rom koji se prestao razvijati pa je oni šta radi Redpill kernel nastavio, samo je promijenio ime.
    Uglavnom je baziran na SlimRom. Meni se svidio slim, bar brzina i stabilnost, ali dpi nikako ne mogu provarit. Ja volim 320 dpi. U PA ili PACu uvijek namjestim 320 sve. Ali dobar je rom.
    Baš ću iskopati jedan test od AOKP za američke note2, znan da san negdi to vidio. Zanima me baterija.

Edit :
    Super vijesti za mene. Onaj drugi lik iz PA thread je danas stavio svoj novi build i launcher 2(stock PA) je zamijenio sa Trebuchet launcherom (CM launcher)
    Evo ga upravo skidam, pa ćemo testirati. Toplo se nadam da će i meni bat biti na 73% nakon 2h screen on.
    Zadnji uredio mata : 04-04-2013 u 22:39

Datum registracije
    Feb 2011
    Mobitel
    samsung galaxy note 4
    Operater
    BHtelekom
    Bodovi
    3.370
    Nivo
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    VEPAR sta je bilo u servisu,ništa nam nisi rekao.
    jel sve OK

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Galaxy Note2
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    7.350
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Baš san ljut. Stavio PA, ovaj iz 04.03 sa novim launcherom. I sve postavim, restore svega, accounti. Inače kad testiram nešto ne zafrkajem se sa svim. Niti povučen sve appove sa marketa.
    I sada to napravim i ne mogu ući u phone aplikaciju. Isto taj problem sam davno imao na CMu, ali kada sam prvi put stavio CM.

Vidim da je još netko napravio Rootbox build,pa neznan...
    Jel ko proba asylum? Isto je aosp?

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dejox Pregledaj post
    VEPAR sta je bilo u servisu,ništa nam nisi rekao.
    jel sve OK
    poslan je i čekam,oš ništa ne znam.zvao sam i Mobis i kažu da postoji šansa da je riknuo nekakav switcher na ploči koji razdvaja mass storage i punjenje i sad se samo može punit,ali nema usb konekciju....

@mata

imao sam sličan problem sa pacmanom jer je povukao instalacije sa google playa i pobrisao backup iz titaniuma....poludio sam

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Galaxy Note2
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    7.350
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Srećom nije izbrisao TiBac, ali prva dva puta sam ušao u phone app i sve ok.
    Možda gapps nisu najnoviji. Nisam stavljao PA gapps jer su 150MB i sadrže doslovno svaku aplikaciju koju je Google izbacija. Meni treba store, Gmail, G+.
    Carbon isti problem sa phone app.
    Sad, jel to do gappsa ili CM novi ima taj bug. Carbon je već izbacio 05/04 pa...
    Mala sitnica me nervira u PA, to je ikona baterije. (odnosno nemogućnost tekst ikone)
    I onda san stavio AOKP. I stvarno jedan dobro ispoliran rom. Brz, bez zastoja, sitnih, većih. Ali baterija... Ipak nije na nivou carbona.
    Ali moram reći da je stvarno šteta šta naš model nije oficijalno podržan.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Galaxy Note2
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    7.350
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Evo nakon sam došao do rješenja u vezi phone aplikacije. Bilo mi je čudno što u početku sve radi, a nakon nekog vremena ne. Obrisano sam internu memoriju, ali ništa. Isprobao sve aplikacije i ništa. I na kraju ispada da je problem kod restore sa Carbon. Ali nisam znao čega, pa sam eliminacijom došao do ili poruka ili subway surfers. Ma čim sam restore te dvije aplikacije, odmah problem.
    Dakle, gdje san napisao da pokoji rom ima problem sa tim, nije do roma.
    Mislin da je prije do poruka. Sada ću probati subway s.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Galaxy Note2
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    7.350
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Evo cijeli dan nitko ništa...
    Moram ja malo. Nakon dugo vremena sam odlučio stavit čisti, oficijalni CM.
    Butter smooth što bi rekli. Po radu meni najfiniji rad. Ali baterija je blago rečeno katastrofa. Ili je takav nightly, pa su nešto testirali, ali u 7,8 sati Deep sleep stanja, čak sam i aeroplane uključio iako neman običaj, više od 10%.ma čak prije 15.
    i jedan od rijetkih puta da screen nije najveći potrošač već OS.
    Duboko se nadam da je neko testiranje u igri.
    Novi Carbon bez xposed (meni je to bolje) radi fantastično. Nije više nervozno brz, nego taman kako želite. Ako je CM butter, ovaj je margarinski smooth
    obožavam ovaj carbon...
    Iako mi se čini bat malčice lošija nego u release verziji. Ali to je i očekivano.

Evo skidam V4 od Assassin, pa da objektivno vidim kakav je. Uz novog Romow roma jedini je na DMC1.

I vidim ima neki, navodno je 4.2.2,ali ima shit Wiz i mogu se instalirati ostale sammy stvarčice.
    Ali dosta stvari ne radi još kako treba, pa evo prilike zaljubljenicima u Sammy romove da probavju 4.2.2, a zadrže omiljene appove.

Dejane, hebeš Xbmc...
    Flash, Flash, and flash

Datum registracije
    Jul 2009
    Mobitel
    iP 5s
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    4.544
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Gdje ima 4.2.2? Zadnji CM mi pravi probleme sa tiokovnicom. Svaki outnslucajno stisnem kikrofon pa se google speak crasha.
    HTC Desire --> iPhone 4s --> HTC OneX --> SGSNII --> iPhone 5 --> SGSS4 --> HTC One --> iPhone 5s/Note3-->Nexus5--> M8

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Galaxy Note2
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    7.350
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Assassin v4
    Odmah da napomenem, trudit ću se zadržati objektivnost. Odlučio sam probati rom jer naš kolega forumaš kaže da je njemu jako dobar. Zašto ne?
    Bogat izbor postavki u Aromi. Stvarno bogat. Svi mogući kerneli, modemi... Simplistic, sound modovi, ma svašta.
    Nažalost samo dvi teme. Ali dodatnim postavkama možete obojati rom kako želite. Na izbor imate čak i boju one ikonice kada nešto skidate, ona mala strelica. Nezgodno je što nekad i neznate za što vas uopće pita boju, pa ako neznate bolje ostavite stock jer će van se sve boje izmiješati.
    Aroma se zamrzla dva puta. Ali to nema veze sa romom.
    Za rom koji se dići svojom mogućnošću bezbrojnog podešavanja, prilično je glupo da ne možeš mijenjati temu bez da ispočetka flesaš rom. Zar se nije u Aromi moglo staviti bazu roma odvojeno. Pa tko oče što mijenjati uđe u aromu i odabere samo temu.
    Onda opet kako se može dogoditi da u stock temi bude AOSP ikona? Ili u Gold temi gdje su ikone jednobojne, opet AOSP ikona od kontakta.Nisu to bitne stvari, ali devovi sami sebi toliko komplimetiraju da su se te stvari onda trebale izbjeći.
    Od prvog posta oni pišu da je ovo rom nikada viđen, sa najboljim stvarima koje su ikada napravljene. Ok. Nema veze.
    Konstantno pada sustav . Otprilike 7,8 puta u pola sata i onda crashira sve, ništa ne možete otvoriti. Evo sad već danas neman problema. Nebi ih trebalo više biti. Iako često mi ekran malo migne.O brzini mi je teško govoriti jer dugo nisam bio na samsungovom romu, ali pristojno radi. Dobra stvar što stvarno ima malo stvari za obrisati od systemskih appova. Tu moram pohvaliti tim jer su stvarno izbrisali dosta onih sitnica koje su tu bezveze. Recimo wlan test, factory Mode i slično.
    Da sad ne dužim... Jel ovo dobar rom? Je. Jeli jedinstven? Nije. Samsung romovi su limitirani i teško da devovi uz svu svoju maštovitost mogu ponuditi nešto više od malo drugačije teme i pokojeg moda. S jedne strane prilično je bahato napisati da je v4 zadnji update jer da je on savršen i da ne može bolje. A opet razumijem ih jer što uopće se još može poboljšati. Velika većina ostalih sam. romova samo mjenja bazu i tako izbacuju update, ali ništa novoga se ne nudi. Jednostavno nema se šta.
    Uvijek ću rado probavati nove sam. romove, ali činjenica je da ozbiljno o njima razmišljam samo kada idem na put, pa mi je bitna baterija.
    Uglavnom, Assassin resurrection je navodno gotov, ali Assassin nešto drugo će izaći, kao baza ovoga, ali još manji.
    Emotion novi je već trebao.
    Ko nije probao Assassin, neka proba ovo mu je zadnja prilika. Neće će vam biti žao...

---------- Post added at 18:49 ---------- Previous post was at 18:46 ----------

= Citat = Izvorno postao Kruno_21 Pregledaj post
    Gdje ima 4.2.2? Zadnji CM mi pravi probleme sa tiokovnicom. Svaki outnslucajno stisnem kikrofon pa se google speak crasha.
    Na xda... Ali pod samsung romove, ne pod original development.
    Nešto dark se zove...

Edit
    Dark Fantasy

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ajde dobro da si ga probao jer meni je 3.1 bio dobar.nisam ljubitelj AOSP romova samo zbog baterije pa zbog toga preferiram Samsung romove....4.0 naravno nisam probao,ali hoću svakako.isto sam imao problema povremeno sa zmrzavanjem,ali kad se "zagrije" radi bez greške.

definitivno nije bez mana i nije jedinstven,ali sa svakim romom je bio neki problem,tako da ne znam šta reći.....gold tema mi je čak nakon nekog vremena dosadila,a mijenjanje boja ikonica me ne zanima.
    eto meni se sviđa zbog stvarno bogate arome i to što se gotovo sve sistemsko može izbrisati.sad v4 nisam probao pa pretpostavljam da ima dosta novosti.....

ništa kad stigne Note moram probat Carbon

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Galaxy Note2
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    7.350
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ma da se razumimo, da je Carbon bez mana, nebi ni probavao druge. (vjerojatno bi, ali razumiješ šta želim reći)
    Ne volim launcher od carbona (isti od PA) bilo bi bolje da su Trebuchet stavili.
    Ostalo nemam zamjerki, osim baterije.
    Ustvari baterija aosp romova je gora u idle stanju nego samsungova.
    Dok je mob upaljen mi izgleda da samsung bolje prilagođava jačinu ekrana dok je auto upaljeno.
    Možda bi se dalo spasiti nešto sa isključenjem sync i ostaloga, ali ja držim skoro sve upaljeno. Jedino gps gasim.
    Ali baš probaj čestitam carbon, nećeš se razočarati.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Galaxy Note2
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    7.350
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Evo imamo još jedan novi rom.
    X note se zove. Jedan od devova je radio na Ess note romu. Tri teme, osobno transparent blue mi je naj ljepše napravljena. Tri +stock kernel, pokoji mod za zvuk, GPU rendering, brzinu neta i wirless i 3G/4G. I još ponešto.
    Nemam nikakvih problema, zasada već 15tak sati.
    Citam da je bilo problema kod odabira plave teme i perseus kernela, meni nije, ali ja sam preko TWRPa fleshao, a ovi sa problemima očigledno ili nisu probali TWRP ili ne vole promjene, jer ne odabrati TWRP je...
    Simplistic možete uvaliti, ali nije potreban, bar meni jer imate 23 toggles od wanama, te je jelly bean lock screen omogućen, jedino ako volite bojati statusbar ikone ili togglese onda će te morati posegnuti za simplistic frameworkom, ali onda narušavate izgled teme.
    E da,i pie je integriran u rom sa pripadajućim izbornikom,pa ko voli pite
    Zadnji uredio mata : 09-04-2013 u 14:52

+ Odgovori na temu
Stranica 6 od 21 PrvaPrva ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 16 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Odgovora: 104
    Posljednji post: 05-10-2013, 19:59
  2. samsung galaxy fit- update/root?
    By ivkr1 in forum Samsung
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 15-01-2013, 12:30
  3. Samsung galaxy fit root