Ej ima mirror na prvoj stranici DualNotea. Skinuo. Ali sada isprobavam CM official. Nightly verzija ali mogu reći da apsolutno nikakvih problema nemam![]()
ja je skidam isto,ali sporo ide užas.trenutno sam na Phoenixu i prezadovoljan...ima li kakvih novotarija na novom Dual Noteu?
Ej ima mirror na prvoj stranici DualNotea. Skinuo. Ali sada isprobavam CM official. Nightly verzija ali mogu reći da apsolutno nikakvih problema nemam![]()
HTC Desire --> iPhone 4s --> HTC OneX --> SGSNII --> iPhone 5 --> SGSS4 --> HTC One --> iPhone 5s/Note3-->Nexus5--> M8
Nema, osim što je stock kernel. I nisan oduševljen time. Baš ga trenutno testiram. Recimo, tokom noći i jutra sam imao oko 10tak sati baterije, screen on je oko pola sata, a mob je awake više od sat vremena. Iako mi je sync on, to mi je previše. Uglavnom mi nakon 50% baterije i više, nekada awake bude 20tak min veći od screen on, a pri kraju bude oko 40tak min veći. I normalno, sada imam 91% baterije uz 50min screen on. Te vrijednosti imam na AOSP romovima.
Opet, treba ovo uzeti sa rezervom jer je to prvo punjenje, pa...
Dejane, kad je nestalo botuna(tipke)na mobitelima, nestala je i Nokia. HTC i Samsung, pa i LG i naravno omraženi Apple su shvatili da se moraju okrenuti budućnosti, jedino je noika mislila da će s60 biti dovoljno dobar za "velike" mobove.
Ovde nema onih simpatičnih slikica, ko u WhatsApp u, pa ti nemogu objasniti što mislim o Nokiji. Ali posli kad se čujemo na WhatsAppu ću ti poslati u jednoj posebnoj poruci![]()
Redpill kernel puno ugodniji za potrošnju baterije od stock kernela.
Vjerovatno ću i NEAK probat...iako je NEAK na 8. bio fantastičan. Ma sada je stvarno lijep izbor kernela za note2, pa neznan šta da probam.
Evo slike na 50% korištenja
Ovo nije ništa lošije od dual8 sa N.E.A.K kernelom.
Zadnji uredio mata : 27-03-2013 u 03:37
baš instalirao Assassin 3.1 sa Neak kernelom i Gold temom.u početku malo trzanja i smrzavanja dok se nije "ugrijao" i sad ok radi....stvarno hrpa podešavanja prije instalacije,odabir modema,kernela,recoverya,Aroma u kojoj se može izbaciti praktično sve i na kraju gold tema kojoj treba malo duže da se instalira.navodno bi i baterija trebala bit ok i sad ovaj rom ne diram dok ne istestiram bateriju i stabinost...gold tema je zanimljiva....ije
i još jedna opaska.na Phoenix romu sam imao probleme sa distorzijom zvuka pogotovo kod reprodukcije videa...
Zadnji uredio Vepar : 27-03-2013 u 16:06
Baš san skeptičan po pitanju toga assassina. Toliko su ga dizali u nebo i na kraju običan, solidan rom.
Kakva je baterija?
Probao jedi rom i o njemu san čitao kao najbolji aosp, bar na američkim note2 mobovima i evo sad je došao i za naš i ajme koja baterija... ajme... ajme.
Tokom noći troši podosta. Ali baš gledam stanja baterije i vidim da nijednom nije bila u Deep Sleep stanju. Iako sad gledam potrošnju i izgleda da manje troši mob dok ga koristim nego u standby.
Nedavno san čitao da ima neki Mod da se "zabrani" mob da ode u Deep sleep. Navodno da izlazak iz DS troši dosta bateriju. E sad...
Navodno emotion novi se sperma i napokon alliance v2
Dan danas alliance v1 je među 3 naj samsung roma.
Ja... back to carbon
Edit;
Samo san zaboravio, ako koga zanima za Dual 9, redpill 1.42 osigurava malčice brži i fini rad, ali NEAK je bolji po pitanju baterije, pa šta vam je bitnije...
Zadnji uredio mata : 28-03-2013 u 16:55
Assassin je izvrstan,brz,dobra baterija.evo mučim ga cijeli dan igricama,uključen 3g i Wifi i na 39%.jedini je problem kod hladnog boota kad se ne koristi preko noći,zajebava malo i smrzava.kad se "zagrije" radi bez ijednog problema...meni je ovo dosad najbolji rom...
jedva čekam novi emotion...
i da,neak baš baš volim zbog dobre baterije![]()
Sad malo off topic...
Vepar, neznan jel koristiš Tapatalk?
E pa onaj dio su samo postovi u kojima si sudjelovao. I sad vidim temu oko n6230 i K750...i ti tamo postao... 2005g, u istoj temi, ti i ja isto nešto baljezgamo ko i danasi upala mi je jedna rečenica, nešto tipa. "K750 ima fantastičnu kameru,N6230i je u toj istoj klasi najboljih uređaja...." baš sam se dobro nasmijao.
2005g. nije tako daleko, a koliko je to sve uznapredovalo. Šta nas čeka za još 5 godina?
Sad na topic...![]()
ti si tražio savjet za kupnju,a ja se kao pravio pametan.a sad ja tebe tražim savjet
on topic
eto problem sa Assassinom.ne mogu spojit mob i komp USB-om nikako.sve sam probao....novi driveri,drugi USB,nanovo instalacija i neće pa neće....
pokušao i drugi rom na drugom kompu i ništa.puni ga,ali nema veze s kompom...
Zadnji uredio Vepar : 28-03-2013 u 21:22
Mislim da je dejan, također uvaženi član naše male grupice, imao isto problem sa baš istim ROMom. I nije naša rješenje, već novi rom. Ili je čak formatira sd karticu, ne mogu se sjetiti.
Vjerovatno jesi, ali eto prilikom spajanja odabrao si mtp?
kakav mtp?izvadio sam i karticu,ali ništa....
Ništa, ako je i bez kartice isti problem onda je do Roma... Ovo sa karticom je bio "wild guess". Znan iz iskustva, da mem.card zna radit čudne probleme...
ma vratio sam na stock rom ,probao i hawkish,emotion i opet neće...
Znači ti se spojiš, i ne očitava ti mob kao ext. disk uopće...
Prilikom spajanja jel oznacis na mobu da se prikazuje kao media?
Ako jesi... Probaj preko toolkita. Ako ga nađe, on će ti sam skinit odgovarajući drivere i sve...
A mob radi normalno sve...
Zadnji uredio mata : 29-03-2013 u 10:08
mob radi bez greske i samo se puni preko usb-a i nigdje ne mogu podesiti da radi kao mass storage.probao preko toolkita i ne želi mi instalirati pravilno drivere u mob.probao sam i kies i ista stvar...
ma izvadio sam karticu i opet isto.problem je u mobu jer stalno dobijam poruku kad ga spojim da usb izvor nije prepoznat i da se driveri ne mogu instalirati.e sad da li napravit backup pa sve formatirat i onda pokušat ili ne znam više...
Jesi probao sa usb debugging?
I pod usb computer connection imaš mtp kao media i ptp kao camera, pa možda ti je odabrana camera... Mada bi i tako morao pročitati mob.
Iako kad sam ja uključio usb debugging, komp mu sam ponovo traži drivere, pa... Možda...
usb debugging je stalno uključen,jedino ne mogu pronaći mtp iako sumnjam da bi pomoglo jer čim ga spojim na kompu javlja pogrešku i sad puni sa prekidima,odnosno započinje i prekida punjenje stalno.ovo je izgleda problem za servis....kad je na punjaču normalno se puni...
Zadnji uredio Vepar : 29-03-2013 u 17:36
Jesi šta rješija? Nadam se da jesi /oceš.
Uglavnom,
Carbon, release(stable) verzija 1.6 jučer rano ujutro izašla skupa sa novim nightly.
Pa sam odlučio stavit nju, a ne nightly.
I ugodno iznenađenje, sve fine stvari iz nightly verzija su tu, a baterija nikad bolja. Evo slika
Ako se ko muči sa baterijom AOSP roma, probajte "trik" koji carbon radi. Neznan jel do toga, ali isplati se probati...
Governor je ondemand, IO Scheduler je row.
Možda pomogne...![]()
Ne mogu izdržati... Evo slika...
Screen on više od 8h.To je u rangu samsung romova.
Doduše koristio sam easy battery saver, ali bez njega bi možda pola sat, dva ukupno bio loši, a ne ekrana. Možda malo manje. Jer ja koristim sam general Mod u EBS.
Nije ovo photoshop, tj nije prvo aprilska šala. Sutra ćemo sa šalama.![]()
saljem Note na servis,nema više ideja.sve sam probao i ne vrijedi....
Vepar, volio bi da je to prvoaprilsksa šala, ali po onom šta smo se čuli očigledno nije.
Ne zaboravi vratit stock i triangle.
Uf... dati mob serviserima... ajme...još kad se sjetim da je to europtrade. Neznan di živiš, ali ako možeš osobno donit mob u servis bilo bi bolje, vjeruj mi.
Sretno...
Ajmo dalje...
Novi Alliance je spreman ima sat, dva...
Carbon je super, ali flešanje i iščekivanje kakav je rom je još bolje... A alliance je bio u top 3 od Samsung romova.
Ne zaboravite skinit rom customizer i sa njim flešat. Dakle rom spremite na internu memoriju.
Dejane, ajde...
Ostavi se biljara i flash away
Večeras ću napisat prve impresije.
Pa odmah da ti kažem... Dok budeš fleshao samsung romove, onda ćeš uvijek u krug jer tamo nema ništa novo. Možda neki Mod ili tema zanimljiva.
Ako želiš nove pikanterije onda obavezno aosp. Srećom za prave freakove i flešololičare postoje nightly verzije.
Zamisli razočarenja kada izađe stabilna verzija..
Bookmarks