BobCat je meni vizualno super,ova njihova default tema je super,pogotovo togglesi su super.Dodro je što također imaš za podešavanje svega tako da mislim da se isplati probati.baterija mi se učinila također dosta dobrom.
Criskelo je ok.Stabilan i također ima malo drugačije togglese i boje,bar ova AOSP blue tema.Jedini ako uvališ simplistic framework izgubiš sve to.
i na bobcatu ista stvar.ali na bobcatu možeš uvalit od Wanama 23toggles,pa nećes ostat bez teme ili nakom simplistica možeš odabrati temu istu i u simplistic aplikaciji ne odabereš boju togglesa.tada zadržavaš tematske togglese.
ako ti je pac super,probaj carbon...bolja baterija.i nisu mixana tri roma već jedan jedini rom.
ja nebi ni tražio više ništa da AOSP devovi uspiju optimizirat bateriju ko samsung.mislim da je tu samsung kriv odnosno tj devovima nije na raspolaganju sva optimizacija drivera.jer nemoguće da rom od 1GB troši manje baterije nego ROM od jedva 200MB.
navodno,da sony ima puno bolju suradnju sa devovima(tako mi kaže dev od Project aosp)ali sony nema note2....
i neznam jesi primjetio,ali i zvuk je osjetno lošije kvalitete nego samsung rom,pa čak i malo tiši.
pogotovo u carbon roma,di je zvuk na momente baš ko da opet imam HTC DHD.
i u pravu si,teško će te više išta iznenadit.sve se svodi na ili aosp ili sam. i onda varijacije na temu...
---------- Post added at 18:46 ---------- Previous post was at 18:34 ----------
čestitam na najboljem mobu trenutno
Slim je definitivno jedan od meni omiljenih,ali znan baterija...jesi probao sa thor kernelom?Sada i RedPill 1.42 ide jer podržava oni mali driver.
dual 9 jučer skinem i dobije FAILED...sad ga skidam na novo,ali toliko sporo ide download da je to smješno.na momete niti 100kila.
wananm nisam provao,ali to su dobri devovi,dosta hvaljeni,pa probaj i napiši nam impresije,pa da i mi znamo.
Bookmarks