Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 4 od 21 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 7 8 14 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 76 do 100 od 524
    Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Galaxy Note2
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    7.350
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.350, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Re: Samsung Galaxy Note 2/Drivers, Backup,Root, CWM, EFS, Flash Stock Image i još...

Ok super, onda neću probavati King Kobru, a skinio sam je za test. Neznan jel Assassin v2 izašao, navodno da bi to trebalo biti nešto jako dobro.

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma smrzava mi kameru i onda se restarta,a i neke widgete neće učitati(a imam ih puno )

sad isprobavam Hawkish i za sad sam oduševljen..još da baterija bude dobra,ostaje kod mene...
    stabilan je,ima razne tweakove za podešavanje rada procesora,super teme i još dosta toga...
    skinio sam i PhoeniX v.8.0,ali ipak će pričekati...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Galaxy Note2
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    7.350
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Re: Samsung Galaxy Note 2/Drivers, Backup,Root, CWM, EFS, Flash Stock Image i još...

U hawkish a mi je bat bila dosta dobra.ja dok cekam tog assassina sam brzinski uvalio "stabilnu"verziju liquid smooth a.
    Ajme meni ,ako je ovo stabilno ,kakve su onda bile RC verzije ili tek nightly.
    Sve je sporo,pa FC skoro na svaku aplikaciju...necu niti testirat bateriju,vec cu nesto drugo stavit.

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Assassin Resurrection v2.0(1,4GB) je upravo raspoloživ pa navalite...

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2186033
    Zadnji uredio Vepar : 19-03-2013 u 07:28

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Galaxy Note2
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    7.350
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Assassin... Niti sa jednom instalacijom se nisam toliko na mučio. 3 prva puta bootloop, pa druga tri zamrzavanje u Aromi. Onda, na novo download zipa od Roma. Opet ništa. Onda update TWRP i opet bootloop. Navečer iz čistog očaja prebacim zip iz extSD na internu memoriju, ali mi je punjač ostao u mobu i naravno samo logo i crni ekran. I onda napokon, uspjeh! Dev kaže da odaberete stock temu jer ona druga navodno radi probleme. Normalno kad se toliko izmucite očekivanja su veća. Samim time šta već dva dana govore, evo v2 za koji sat, pa v2 samo pitanje minuta, pa loša veza, pa bug, pa puste velike najave.
    Uglavnom, ima dosta u Aromi za podesiti, ali ako ste probali Phoenix, ništa novo.
    I na kraju, nakon instalacije sustav nikako da se normalizira. Konstantno rušenje sustava, zamrzavanje ekrana...
    Evo slika, da ne ispadne da to govorin jer sam izgubio kilo vremena na instalaciju.

Nakon 30tak min sve je počelo raditi kako treba, ovo sam već doživio na beti od Project AOSP roma, to zagrijavanje roma za rad.
    I na kraju imate klasičan samsung based rom. Ništa bolji ili gori od većine.
    Jedini plus, bar meni je mogućnost da ne odaberem gomilu appova već u Aromi. Tako da nisam trebao brisati gomilu toga, ali mnogi od vas ne brišu, a i sa 2GB Rama, brisanjem nećete dobiti nešto na performansama.
    Izašao je novi Romow v9 i sa njega pišem. Romow je uvijek dosta solidan i stabilan rom. Definitivno bi ga stavio u vrh po tim pitanjima. Treba samo vidjeti dali će baterija biti ko na Dual Note romu, di sam uspio imati 9 sati ekrana. Predobro.

Uskoro bi i Alliance novi trebao, novi dev u timu za N7100.
    I Criskelo novi je vani. On i romow su prvi na DMB6 izašli. Criskelo je isto predobar i stabilan rom. Ja ga ne koristim duže samo radi teme tj nema opciju da se uvali izgled koji neki drugi jednako dobri mogu. To je jedini razlog. Za njega također svaka preporuka.

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vidim da su izdali zakrpu za Assassin 2.1,a već se uploada i 3.0.očigledno su zbrljali jer mnogi imaju problema.ja tražim ipak nešto full stabilno sa bogatom Aromom i super baterijom...Hawkish iima sam prosječno trajanje.ne znam da ali bi isprobao Dual Note ili nazad na Emotion....

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Galaxy Note2
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    7.350
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Dual Note definitivno moja preporuka.
    Super stabilan, bez jednog jedinog problema. Baterija super.
    Evo ti trenutno slije potrošnje. Bez easy battery savera i opcije power saver na mobu.

I ekrana, skoro 5 sati. 50%.neznan ko može bolje. N. E. A. K. je predobar kernel.

U zadnje vrijeme se uvijek vratim na dual.
    Ako želiš puno podešavanja, probaj Phoenix.

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bas jucer instalirao PhoeniX 9.0.stvarno brdo opcija,dosta stabilan,bogata Aroma,simplistic,240 dpi mod,odlican bravia engine mod i hrpa toga za odabrat prije same instalacije..Dual Note cu svakako isprobat bas zbog baterije...

edit:

instalirao Dual Note i zasad ok,vidi se da je ovo nekakav hibrid AOSP i Samsung ROM-a.bitno je da ima Aromu i da se može izbaciti nepotrebno.sad ću testirat bateriju.prvo punjenje pa onda kalibracija...
    Zadnji uredio Vepar : 22-03-2013 u 16:02

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Galaxy Note2
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    7.350
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Osobno ne radim kalibraciju, iskreno malo sam skeptičan prema tome... Koliko dobiješ, ali stvarno?
    Ma i undervolting, neznam...
    Gledao sam dosta u vezi undervoltinga, ali čak i ako napravim undrevolt, nije li onda logično da sam tom radnjom smanjio sam vijek baterije. Neka me neko ispravi ako nije. Ovo samo moja neka logika kaže. Nekako mi je to pre dobro da bi bilo istinito, a da ne naruši vijek baterije.

Uglavnom... probao sam novi nightly od carbon roma i ugodno iznenađenje. Priznajem da sam već unaprijed bio osudio carbon zbog liquid smooth roma. Jer dosta ekipe iz liquida je sad u carbonu i dosta na prvu podsjećaju jedan na drugoga. Ali carbon je u svemu bolji.
    Čak i baterija za aosp rom je i više nego dobra.
    Evo slike trenutne potrošnje

Jedino me nervira što ovaj default launcher ne mogu podesiti malo više.
    Recimo ja ne koristim 5 home screenova.
    Ili ne mogu napraviti folder u draweru. Ili sakriti appove, neke koje moram imati, a ne koristim ih. Kao oni Google settings, zelena ikona ili fx editor koji uvijek ide sa fx, a ne treba mi, ili defaultna galerija.
    Ok, shvatili ste. To je jedina mana. A ne bih volio stavljati Novu i na aosp romove.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Galaxy Note2
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    7.350
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Evo samo potvrda da je 7 sati ekrana u AOSP romu moguć

Testirati ću ovo sa NEAK aosp kernelom i thor lsi kernelom, pa ćemo vidit.
    I slim bean novi je izašao, pa ću njega također probati. I on mi nije sjeo zbog baterije prije dva mjeseca, ali... to su bile nightly verzije, ovo sad je stabilna, oficijalna.
    I PA radi jedan momak, ali ima problema sa kernelom, pa kad se to riješi imat ćemo još dobrih AOSP romova.

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    znam da za kalibraciju ima oprečnih mišljenja,ai eto odradim je....jel imaš iskustva sa Bravia enginom?skinuo sam pimp my rom i mogao bi flashat braviu,al ne znam ima li koristi i kako utječe na stabilnost i potrošnju...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Galaxy Note2
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    7.350
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Moran ti bit iskren, pa ja osobno nisan vidio nešto bolje dok sam imao bravia engine. Mislim da ne utječe na potrošnju jer romow rom je ima po defaultu, a mogu ti reći da njegova baterija je uz bok emotion i dual note. Svi kažu da su bolje boje i bla bla, ali boljih boja od amoleda nema. Možda da imamo htc, pa uvališ braviu, pa neka razlika i postoji, ovako moje oči nisu ništa primjetile. Ti probaj, možda ćeš ti bolje vidit. Ja san već star i slijep. U najgorem slučaju ćeš se zabaviti.
    Nego, nisi mi odgovorio, koliko dobiješ na bateriji sa kalibracijom? Mislim se probati.

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    probao braviu na dual noteu i ne vidim neku razliku..što se tiče kalibracije,iskreno rečeno teško mi je uočiti razliku.bateriju praznim vrlo brzo pa mi je i bitno da što duže traje,a radim je iz neke predostrožnosti i stvarno ne znam da li se nešto dobije...
    isto tako mogu potvrditi da na Dual Noteu baterija drži jako dobro iako je još nisam ispraznio i trebao bi odradit nekoliko ciklusa plus eventualna kalibracija.nakon nekoliko dana ću više znati...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Galaxy Note2
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    7.350
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

A ništa čudo u vezi bravie, svaki brend će nas zasuti pustim modovima i sastojcima svoj mobitela. A sve je to samo pokazivanje mišića u odnosu na druge. Naj draže mi je kad ti nabroje gomilu svega, a 90% stvari čovjekovo oko ni ne može primijetiti. Ekrani od skoro pa 500ppi, a neznan jel 300 uopće zamjećujemo. Znan da to sve spada pod marketing, ali nekad stvarno pretjeruju.

Inače, flešao sam bobcat i jako sam iznenađen. Default tema je super. Napokon malo osvježenja u samom izgledu, a opet je sve na mjestu. Također, primjeto sam da ti voliš dosta podešavanja, pa probaj... ovde ih imaš na malu gomilu. Rom kitchen je također odmah sa romon.
    Pazi, nema Arome, već sve podešavaš kad se reboota uređaj. Ali imaš doslovno svaku sitnicu na izbor. I xposed, pa možeš i dpi mijenjati svakoj aplikaciji posebno.
    Ne mogu to reći ništa za bateriju jer sam tek par sati na njemu, a većinu sam bio vani, pa i nisam baš trošio mob da bi uopće mogao bar otprilike reci šta za bateriju. Po defaultu je Adam kernel.
    E da, i kad i ako budeš nešto dodatno na romu radio, neznan zašto, ali automatski ti i instalira Phils recovery (meni to isti CWM recovery, neznan) tako da se nei iznenadiš. Naravno ako ga ne želiš, skini na xda zadnji TWRP i flešaj ga i nazad na TWRP. Ili preko goo managera uvali TWRP. Ja nakon što san prova TWRP ne mogu uopće zamisliti da se vratim na CWM. Ali to sam samo ja.

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a vidiš mene je sad počeo zanimati Pacman.cijela instalacija sa gapps-om je 240MB.to je onda vjerojatno potpuno ogoljeno Android sučelje kao na Nexusu pretpostavljam...
    također me zanima i Legends,a sad si me zainitrigirao sa tim Bobcatom.bit će posla...
    inače Dual Note me stvarno ugodno iznenadio

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Galaxy Note2
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    7.350
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

PAC je AOSP(android open source project) rom. Dakle, nema brendova, nego samo android. Istina, tako izgleda nexus koji je zamišljen kao pure android u kojem ne dominira ni ime proizvođača, ni ime providera. (u americi provideri imaju glavnu riječ). I kao što si primijetio 4x manji rom nego samsung based rom. Carbon ima 98MB + gapps.
    Pametnome dosta. Rom leti... Finoća i brzina koju sam. rom nema. Jedini problem ostaje baterija. Ali i to je sve bolje i bolje. 7 sati screen on je dobro i za dosta sam. romova.

Samo još dodatak... vjerojatno znaš ali kad staviš aosp rom nema s pena, multi window, s note, s planer etc... nema niti jedne stvari što je TW framework.

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da, zbog baterije koja se neumjereno troši sam se i vratio na Dual Note....svakako preporuka za ovaj ROM.brz,jednostavan,stabilan ,a baterija traje 2 dana uz dosta mučenja...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Galaxy Note2
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    7.350
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Iako sam rekao da neću, jučer sam probao MIUI v4, oficijalni. Ne onaj mix emotion roma.
    Također je potrebno prvo staviti CWM recovery jer MIUI neće preko TWRPa. Znači ista stvar kao i sa Emotion MIUI. Sad je očigledno da je to neka stvar sa MIUI. Ovo je prvi put da se susrećem sa njihovim ROMom, osim na slikama.
    Prvo, samo imate kineski sa par njihovoj narječja i engleski. Ako netko koristi hr morat će skinuti dodatak sa jezicima na njihovoj oficijalnoj stranici. Sam izgled je pravo malo osvježenje u odnosu na sve već viđeno u sam ili aosp romova.
    Ne zaboravite gapps, ali ne stavljate iste ko za aosp jer MIUI je 4.1.1,dok su aosp 4.2 verzije androida.
    Drawer nemate, već je sve posloženo ko u I phone u. Znači, sve aplikacije su odmah na home screenu. To mi je bezveze. Dosta je kineskih appova po default u, pa njih ubacite u jedan folder ili ih poslije izbrišete. Moram priznati da su mi se neka dizajnerska rješenja svidjela.
    Ali... sustav je poprilično letergičan.Ništa ne šteka, ali sve se odvija nekako lagano.
    Ali zato baterija nije nimalo letargična.
    Sve u svemu MIUI definitivno podsjeća na I phone. I ikonama i folderima. Brzinom ne baš. Vjerujem da će se mnogima svidjeti sam izgled i ako vam brzina nije presudna probajte. Ili samo probajte. Osobno "not my cup of tea".
    Nisan uopće imao volje testirati duže od dana, tako da možda nakon dva, tri punjenja baterija bude bolja.
    Baš xda nema linka, pa ako kome treba link... tu sam.

edit:
    pardon,ima bit da je miui i na xda,oficijalni...
    Zadnji uredio mata : 25-03-2013 u 18:12

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne znam više,skidam BobCat,a izašao je i novi Dualnote 9.0.sad kad sam ih toliko isprobao ne znam da li me neki može iznenaditi.žao mi je samo pacmana jer ždere bateriju inače izvrstan i ogoljen android brz i jednostavan.....
    mata jel se isplati probat BobCat i Criskelo,ako si ih naravno koristio?!

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2009
    Mobitel
    iP 5s
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    4.544
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.544, Nivo: 15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eo da se pohvalim, uzeo sam Note 2 protekli tjedan. Za sada sam isprobao SlimBean i DualNote 8. Sada vidim da je izasla 9ka. Sve u svemu SlimeBean zaista odlican. nisam do sada imao niti jedan FC il tako nesto. Ali ipak se vracam na DualNote. Jer jediiino sto me nije pretjerano odusevilo je baterija koja nije toliko dobra. Npr. 12h mi je na bateriji od toga Screen on 1:42, a baterija je trenutno na 44%

Edit: jel netko probao WanamLite?

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Galaxy Note2
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    7.350
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Vepar Pregledaj post
    ne znam više,skidam BobCat,a izašao je i novi Dualnote 9.0.sad kad sam ih toliko isprobao ne znam da li me neki može iznenaditi.žao mi je samo pacmana jer ždere bateriju inače izvrstan i ogoljen android brz i jednostavan.....
    mata jel se isplati probat BobCat i Criskelo,ako si ih naravno koristio?!
    BobCat je meni vizualno super,ova njihova default tema je super,pogotovo togglesi su super.Dodro je što također imaš za podešavanje svega tako da mislim da se isplati probati.baterija mi se učinila također dosta dobrom.
    Criskelo je ok.Stabilan i također ima malo drugačije togglese i boje,bar ova AOSP blue tema.Jedini ako uvališ simplistic framework izgubiš sve to.
    i na bobcatu ista stvar.ali na bobcatu možeš uvalit od Wanama 23toggles,pa nećes ostat bez teme ili nakom simplistica možeš odabrati temu istu i u simplistic aplikaciji ne odabereš boju togglesa.tada zadržavaš tematske togglese.

ako ti je pac super,probaj carbon...bolja baterija.i nisu mixana tri roma već jedan jedini rom.
    ja nebi ni tražio više ništa da AOSP devovi uspiju optimizirat bateriju ko samsung.mislim da je tu samsung kriv odnosno tj devovima nije na raspolaganju sva optimizacija drivera.jer nemoguće da rom od 1GB troši manje baterije nego ROM od jedva 200MB.
    navodno,da sony ima puno bolju suradnju sa devovima(tako mi kaže dev od Project aosp)ali sony nema note2....
    i neznam jesi primjetio,ali i zvuk je osjetno lošije kvalitete nego samsung rom,pa čak i malo tiši.
    pogotovo u carbon roma,di je zvuk na momente baš ko da opet imam HTC DHD.

i u pravu si,teško će te više išta iznenadit.sve se svodi na ili aosp ili sam. i onda varijacije na temu...

---------- Post added at 18:46 ---------- Previous post was at 18:34 ----------

= Citat = Izvorno postao Kruno_21 Pregledaj post
    Eo da se pohvalim, uzeo sam Note 2 protekli tjedan. Za sada sam isprobao SlimBean i DualNote 8. Sada vidim da je izasla 9ka. Sve u svemu SlimeBean zaista odlican. nisam do sada imao niti jedan FC il tako nesto. Ali ipak se vracam na DualNote. Jer jediiino sto me nije pretjerano odusevilo je baterija koja nije toliko dobra. Npr. 12h mi je na bateriji od toga Screen on 1:42, a baterija je trenutno na 44%

Edit: jel netko probao WanamLite?
    čestitam na najboljem mobu trenutno

Slim je definitivno jedan od meni omiljenih,ali znan baterija...jesi probao sa thor kernelom?Sada i RedPill 1.42 ide jer podržava oni mali driver.
    dual 9 jučer skinem i dobije FAILED...sad ga skidam na novo,ali toliko sporo ide download da je to smješno.na momete niti 100kila.

wananm nisam provao,ali to su dobri devovi,dosta hvaljeni,pa probaj i napiši nam impresije,pa da i mi znamo.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2009
    Mobitel
    iP 5s
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    4.544
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mata Pregledaj post
    BobCat je meni vizualno super,ova njihova default tema je super,pogotovo togglesi su super.Dodro je što također imaš za podešavanje svega tako da mislim da se isplati probati.baterija mi se učinila također dosta dobrom.
    Criskelo je ok.Stabilan i također ima malo drugačije togglese i boje,bar ova AOSP blue tema.Jedini ako uvališ simplistic framework izgubiš sve to.
    i na bobcatu ista stvar.ali na bobcatu možeš uvalit od Wanama 23toggles,pa nećes ostat bez teme ili nakom simplistica možeš odabrati temu istu i u simplistic aplikaciji ne odabereš boju togglesa.tada zadržavaš tematske togglese.

ako ti je pac super,probaj carbon...bolja baterija.i nisu mixana tri roma već jedan jedini rom.
    ja nebi ni tražio više ništa da AOSP devovi uspiju optimizirat bateriju ko samsung.mislim da je tu samsung kriv odnosno tj devovima nije na raspolaganju sva optimizacija drivera.jer nemoguće da rom od 1GB troši manje baterije nego ROM od jedva 200MB.
    navodno,da sony ima puno bolju suradnju sa devovima(tako mi kaže dev od Project aosp)ali sony nema note2....
    i neznam jesi primjetio,ali i zvuk je osjetno lošije kvalitete nego samsung rom,pa čak i malo tiši.
    pogotovo u carbon roma,di je zvuk na momente baš ko da opet imam HTC DHD.

i u pravu si,teško će te više išta iznenadit.sve se svodi na ili aosp ili sam. i onda varijacije na temu...

---------- Post added at 18:46 ---------- Previous post was at 18:34 ----------

čestitam na najboljem mobu trenutno

Slim je definitivno jedan od meni omiljenih,ali znan baterija...jesi probao sa thor kernelom?Sada i RedPill 1.42 ide jer podržava oni mali driver.
    dual 9 jučer skinem i dobije FAILED...sad ga skidam na novo,ali toliko sporo ide download da je to smješno.na momete niti 100kila.

wananm nisam provao,ali to su dobri devovi,dosta hvaljeni,pa probaj i napiši nam impresije,pa da i mi znamo.

E noćas sam i ja skidao Duala, i bilo mi failed, isto skidam sada . jos sam 4h. Wananm sam imao na S3, ali znam da mi nije nesto stimalo. Nisam probao sa thorom, samo sa neakom, jer mi kamera nije radila. Ali mislim da ću ipak pričekati ovih 4 sata pa staviti 9ku

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Galaxy Note2
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    7.350
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Evo ja taman, nastimao 9ku.
    Spremna za normalan rad. Sad isti file bez problema radi. Isto sporo skidanje, ali bar radi. Jedino sada imamo stock kernel. Neznan zašto. Sad cu probati Toiiki kernel , navodno da je super. Na nekom španjolskom forumu sam ga našao. A nisam ga imao prilike probati jer sam uglavnom bio na AOSP u.

Pa neznan za wamam, može ti bit na jednom mobu 100 problema, a drugom sve super. Ipak su različiti romovi.
    Recimo meni ona Omega nikako nije sjela. A hvaljena je dosta. I to sam je dva puta probavao i oba puta dosta problema.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Galaxy Note2
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    7.350
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ne stavljate note2core kernel sa dualom9.
    Jednostavno ne valja!!! Ne slušaju tipke, sve kasni, zamrzava se... Čak mi je bilo smiješno na moment. Kao da imate S5230, ma i Nokia 5230 može. Ista stvar.

Pravi forumaš Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Feb 2011
    Mobitel
    samsung galaxy note 4
    Operater
    BHtelekom
    Bodovi
    3.370
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.370, Nivo: 13
    Bodovi: 3.370, Nivo: 13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mislim da sam nasao rom koji bi trebao bar 24 sata provesti na mom mobu.
    DualNote v9
    baterija super,stabilan i brz,red tema fantastična

za mog druga matu:
    držim da je note 2 trenutno najjači mob na tržištu al ljubav stara zaborava nema
    NE DIRAJ NOKIU
    hahahahahahahaha

+ Odgovori na temu
Stranica 4 od 21 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 7 8 14 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Odgovora: 104
    Posljednji post: 05-10-2013, 19:59
  2. samsung galaxy fit- update/root?
    By ivkr1 in forum Samsung
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 15-01-2013, 12:30
  3. Samsung galaxy fit root