Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 10 od 21 PrvaPrva ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 20 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 226 do 250 od 524
    Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Galaxy Note2
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    7.350
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.350, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Re: Samsung Galaxy Note 2/Drivers, Backup,Root, CWM, EFS, Flash Stock Image i još...

Svi su ludi za halo... :-)
    Nakon alfi na oficijalnim PA romovima kojih su radili samo za nexuse, prve bete su puštene u javnost da i mi ostali vidimo... "what's the big fuss about"
    Moram priznati da kada sam čitao o tome nisam baš bio mega oduševljen jer ionako u status baru dobijemo i vidimo bilo kakvu notifikaciju. Neki su išli toliko daleko da su pisali da je halo sličan samsungovom multi windowu. Da je pravi multi tasking.
    Pa, ajmo redom.

Ovo je prva beta za javnost, pa je bilo za očekivati bugova, ali ima ih podosta, pa ću sada napisati puno više loših stvari za halo, nego dobrih, ali kada sve bude kako treba vjerujem da će se mnogima svidjeti.
    Dakle po sredini ekrana u samom kraju stoji jedna lopta koja prilikom bilo koje obavijesti "prošeta" ekranom i unutar sebe nosi tu obavijest. Dakle ista stvar kao i statusbar obavijest. Samo šta klikom na loptu ulazite u samu aplikaciju, recimo sms, ali kao dodatni prozor. Recimo da je to sličnost sa multi window om. Generalno, to je dobro zamišljeno, međutim, recimo kada sam dobio obavijest za update nekih appova, nisan mogao raditi update iz tog prozora, već sam morao na novo pokrenuti play store. Dok sa WhatsApp i Gmail i sms nisam imao problema.
    Nažalost halo je radio sat vremena, a nakon toga je bio konstantni "system UI stopped working". Probao sam rebootat,ali i nakon mejla i sms, te bilo kakve poruke isti problem. Naknadno san pročitao da treba disable/unable halo, pa reboot,pa možda čak i fix permission pa je onda sve ok. Zasad dok ovo pišem, samo sa disabled /unable, reboot je sve ok. Drugi problem koji je poprilično banalan i neshvatljiv je da u draweru ne možete pokrenuti app koji je u srednjem redu, prvi od lijevo. Zato jer lopta dotiče tu aplikaciju i nema šanse. Na tri strane drawera isti problem. Postoji halo opcija da se lopta ne vidi, pa tako možete riješiti problem.
    Uglavnom, halo je po meni super, ali pravog smisla ima tek kada izaberemo expand desktop i uz kombinaciju Dash clocka koji je također malo osvježenje . Čudno da je Google uopće ovoliko čekao sa uvođenjem Dash clocka.
    Ma može ići i Beautiful widget, ne Dash clock, ali koristio sam samo AOSP stvari pa...
    Nažalost, sami Carbon ima još pokoji bug koji nije imao prije, pa neznan jel do halo, ali recimo kad idete instalirati neki program, ne sa storea, tipka install ne hvata. Poprilično iritirajuće.
    Vjerujem da će se halo ispolirati i postati osnovna mogućnost svakog AOSPa i samim time status bar će postati nepotreban. Nekima će to biti glupo, nekima super, ali to nije ni bitno, bitno je da imamo izbor. Zato i imamo Android. Mislim da u konačnici halo zavrjeđuje čistu peticu. Nažalost, halo prilično cijedi bateriju tako da ionako već loša AOSP baterija postaje još lošija. Ali, onaj ko će imati aosp njega baterija ni nebi trebala zanimati. Kao da kupite Nissan GTR i onda se želite da auto troši puno.

Btw jel tko gledao onaj video kako je onaj lik Armando Ferreira uz pomoć NFC a i Google Voicea spojio skoro sve aparate u kući i kako sa njima upravlja mobom i glasom.
    Još kaže, samo sitnica šta nas sve očekuje od androida u budućnosti.
    Evo link sam našao, pa...

https://www.youtube.com/watch?v=hYMp...e_gdata_player

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Galaxy Note2
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    7.350
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Re: Samsung Galaxy Note 2/Drivers, Backup,Root, CWM, EFS, Flash Stock Image i još...

Evo i ova dva deva šta rade PA za naš mob su uspješno uvalila Halo u svoje build ove, pa ako neko više preferira PA u odnosu na Carbon ima thread na xda. Zanima me šta vi mislite.
    Iako svi vi više volite samsung based romove, probajte, igraj te se. Najlakše je vratit na stari rom.

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran250 Experience Points5000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    Galaxy Note
    Operater
    Tele2
    Godina
    39
    Bodovi
    5.440
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.440, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 15,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Od svih romova koje sam trenutno isprobao (emotion, dual, omega, monx, swift, hawkish...) moram priznat da mi se najoptimalnijim pokazao Project AOSP u kombinaciji sa NEAK kernelom, mobitel leti a baterija trajeeeeeeeeee

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Galaxy Note2
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    7.350
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ground Zero u potpunosti se slažem s tobom. Ja san isto odlučio probati novi N. E. A. K. 2.0.2.
    N. E. A. K je uvijek bio jako dobar za bateriju pa i ovaj put.
    Perseus je isto super po bateriju.

Već sam 3 dana na NEAKu i stvarno sve super. Nikakvih problema.

Ako vam je do performansi tj OC/UV, boljeg zvuka i ostalo Saber je No. 1 bar meni.

Banned Postignuća:
    Veteran31 days registered5000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    Sony Xperia Z Ultra
    Operater
    Tmobile
    Bodovi
    8.839
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.839, Nivo: 22
    Bodovi: 8.839, Nivo: 22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahoj ekipa

Molim vas da mi kažete neki dobar Custom rom da je stabila (da radi kao original) jer sam izludio koliko ih ima. Treba da mi je mobitel brz i da baterija drži.

Ako nije problem da me uputite kako ga instalirat, znam za XDA ali eto lakše mi na naškem

Već mi je rootan na Jelly 4.1.2

Hvala vam puno.

P.S Koja je po vama navigacija najbolja? Meni je Sygic tip top, samo mi je istekao trial. Ima neko rješenje za to

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Galaxy Note2
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    7.350
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Pa pročitaj ovih naših par stranica unazad i naći ćeš svega, svima pašu druge stvari i svako ima svoga favorita.
    Neznan želiš li sammy rom ili AOSP.
    Ili ako želiš sammy rom, želiš li da je tematski isti ko stock ili da malo baca na AOSP ili bi neki sa više tema?
    Ajmo ovako...

Dual Note je super stabilan, super baterije i kroz Aromu možeš izabrat 4 teme, pa stavi šta god želiš.

Malo poslije ću ti stavit link za skinuti, ali čak ga imaš gore na našem forumu.

Evo ti link;

http://www.xdafileserver.nl/index.ph...GT-N7100%2FROM

Skini v11

Ako odaberes black aosp temu, obavezno flešaj fix za black aosp, on ti je na istom mjestu pod MODS.

A kako staviti rom?
    Pa isto bi mogao pročitati ovu našu temu malo unazad i naći ćeš na hr sve u detalje. Ali amo ukratko još jednom.

1.stavi rom(u zipu) na mob(nije bitno jel na SD ili na mob)
    2.udi u recovery koji imaš, te tamo delete system /factory reset
    delete cache/delete davlink cache
    3.flash rom
    4. budi strpljiv... i system će se bootat

Uglavnom, to je to... Koji recovery imaš? Onda bi ti točnije napisao ovaj dio pod 2.ali koji god da imaš bitno je obrisati postojeći system (rom), napraviti factory reset i obrisati cache i davlink cache.
    Eto... ako imaš još koje pitanje slobodno pitaj, ako ti ne paše rom preporučiti ćemo neki drugi.

Za gps, sygic je super, meni... ali ja stvarno ne koristim gps toliko, pa ako netko ovde od forumasa zna nešto bolje neka preporuči.
    Ako ne želiš platiti, ili nađi nešto mukte i krekanu verziju sygica.
    Zadnji uredio mata : 23-06-2013 u 01:32

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Galaxy Note2
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    7.350
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Novi Dual je izašao, v12,pa na istom linku skini v12 i vjerujem da nećeš trebati koristiti fix za temu. Iako osim nove baze i modema nisam vidio ništa novoga.

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jedva dočekam da isprobam Project AOSP i odmah problem usb spajanja sa kompom.spoji se ,ali neke datoteke ne želi kopirati,a neke hoće....skroz čudno.

Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    Galaxy Note
    Operater
    Tele2
    Godina
    39
    Bodovi
    5.440
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jel tko od vas probao EmotionMIUI, zanima me kakav je rom što se tiče baterije i brzine...

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo riješeno.reinstalacija i sad sve radi ok..

zasad pozitivno,zanimljiv hibrid i dobre aroma opcije jer mi recimo fali samsung tipkovnica.baterija je zasad dobra,ali tek ga koristim 10-ak sati pa je još rano....

EmotionMIUI nisam koristio...

Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    Galaxy Note
    Operater
    Tele2
    Godina
    39
    Bodovi
    5.440
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maloprije sam vidio na xda da ima dosta korisnika kojima je nestao IMEI pri prelasku na zadnju verziju roma, neki su uspjeli bez problema preći na noviju verziju roma a neki nisu. Jel zna netko od vas više o tome ?

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Galaxy Note2
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    7.350
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Uglavnom, nove dvi baze MF6 i ME2 rade samo sa svojim modemima, i određenim kernelima, a kako ljudi stavljaju razne modeme jer neki više pašu nekom podneblju, desi se gubitak signala( GSM i ostalp) te se izgubi IMEI.
    Uglavnom, neki pišu da postoji način to izbjeći, ma čak se ne treba ništa ni desiti, sve ovisi o državi i modemu.
    Na Xda imate dva, tri threda o tome.
    Svakako, radite backup EFSa!
    Pročitajte to sve ako stavljate te navedene baze.
    Ili koristite AOSPe

Evo link gdje sve fino piše

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2332913

Alliance i Project AOSP su na DMC pa me nije ni briga... Jedino njih i koristim od sammy romova.

Sve više razmišljam o Sony ju i recimo Xperia Z ultra.
    Samsung ne igra fer sa developerima. To me nervira sve više.

---------- Post added 27-06-2013 at 00:07 ---------- Previous post was 26-06-2013 at 23:59 ----------

A MIUI emotion nisan koristio, ali MIUI original jesam. Dakle, ako voliš I phone izgled , Miui ti je prilično sličan.
    Dosta je sporiji, baterije se ne sjećam . Ma probaj, naj lakše je vratiti omiljeni rom. Meni se nije ni malo svidjelo, ali ne znači da se tebi neće. Samo pazi na recovery, mora biti CWM ili bar Philz cwm.

---------- Post added at 02:53 ---------- Previous post was at 00:07 ----------

= Citat = Izvorno postao Vepar Pregledaj post
    evo riješeno.reinstalacija i sad sve radi ok..

zasad pozitivno,zanimljiv hibrid i dobre aroma opcije jer mi recimo fali samsung tipkovnica.baterija je zasad dobra,ali tek ga koristim 10-ak sati pa je još rano....

EmotionMIUI nisam koristio...
    Ja nisan koristio onaj dodatak, ali sam čitao i Daniel (modstrom) je pisao na G+ da je "extras" dodatak pokvaren, ne znan jel na novo uploadao extras. Eto, čisto da se ne iznenadiš bude li kakvih problema.
    Ja koristim samo ovaj osnovni dio jer mi on ima sve što mi treba, pa nisan niti probao extras.
    I ako ti bat nije dobra odmah, daj joj koji krug... Meni je prva dva punjenja baterija bila poprilično loša, čak sam mu i napisao da san razočaran baterijom. A sada je mega. Koji god kernel da stavim.
    Inače, kada sam OC na 1800 perseus, imao sam konstantno rušenje appova. Hm... totalno čudno.
    Neznan zašto???
    Zadnji uredio mata : 27-06-2013 u 02:59

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    koristio sam extras i sve radi super.instalirao ono što mi nedostaje i nakon onih problema sa usb-om sve
    radi bez greške...nema fc-a,laga gotovo uopće nema,perseus kernel iako ću na saber vjerojatno danas...

kad se već priča o modemu,kad sam bio na vikendici dosta loš signal pa je to vjerojatno povezano sa modemom...kod kuće na Project AOSP-u je sve dobro kako i treba biti.

mata znač bježiš od Samsunga, šteta ...neću imat s kim razmjenjivat iskustva,a baš sam se nadao da ćemo obojica na Note 3

ja svakako idem na Note 3 ili možda u obzir dođe HTC One Max,ali me moraju dobrano šokirati nečim... predobro sam se navikao na Note i super mi odgovara...jeb.. sad će reći neki da sam fanboy,e pa jesam

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Galaxy Note2
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    7.350
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ma dobro, nisam baš rekao da neću više samsung uzeti. Uglavnom, smeta me taj odnos samsunga prema developerima i aosp communityu. Neznan kakva je baterija na xperia Z, inače. Znan samo da htc više neće lako u mene.
    Ma pazi, meni note paše savršeno, nema mi boljeg moba i normalno da bi odlazak na 3. bio razumno, ali do tada će i drugi izbacivati, pa ću vidjeti. Iako sam se nadao da će note 3 ići na 6",ali ništa od toga. "samo" 5.7":sly:

---------- Post added at 16:26 ---------- Previous post was at 16:19 ----------

Recimo Note3 u ovakvoj varijanti... Sigurno bi ostao kod Samsunga

http://m.blogs.computerworld.com/and...-play-editions

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nema kod nas nažalost tako nešto.nismo mi US....

za 5,7" nije sigurno.uvjeren sam da Samsung ima nekoliko prototipova i ispipavaju tržište i naravno namjerno izacuju teasere da opipaju puls.i ja sam više naklonjen 5,9" u istom kućištu kad bi bilo moguće...nadam se i Snapdragonu 800,a ne Octi.kad bi još i ekran imao bolju vidljivost na suncu sreći nikad kraja pa još i dobra podrška i fer odnos prema developerima....hoho
    ja naprimjer poslije Xperie U skoro neću razmišljati o Sony-u

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Galaxy Note2
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    7.350
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Misliš da neće biti moguće naručiti preko playa neki s4 sa čistim androidom? Pa čak iako smo u hr?

Svakako navijam da note 3 ima snapdragon chip, jer čitam baš da je Exynos problem za devove.
    CM su izbacili RC (release candidate) verzije i sada će ići monthly verzije, ali samo će Exynos aparati ostati na nightly verzijama i kažu u CMu da je sigurno da Exynos aparati nikada neće dobiti svoje RC verzije. Nekako imam osjećaj da je to i razlog zašto naš na AOSP romovima ne može ispuniti full potencijal baterije. Ali i note 1 od prijatelja ima isti problem sa lošom baterijom u AOSP i baš danas gledam. Pogodite koji procesor pogoni note1?Naravno ,Exynos!
    To je samsungov chip, iz njihovih tvornica, zar ne?
    Dakle, ako sljedeći uređaj bude sammy, izbjegavati ću Exynosa. :-)

Evo da se nadamo i veselimo, naravno da bi i ovo moga bit samo teaser, ali...
    http://mobile.pcadvisor.co.uk/news/m...ragon-800-cpu/

Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    Galaxy Note
    Operater
    Tele2
    Godina
    39
    Bodovi
    5.440
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Planiram stavit Moon Rom v7. Ne zelim kemijat s verzijom v8 zbog navedenih problema s modemom i gubljenjem IMEI broja. Jel v7 sigurna za flesanje ?

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Galaxy Note2
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    7.350
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Čuj, i taj zadnji je siguran ako nećeš mijenjati kernel i modem.
    A v7 je siguran ako nije na one dvije baze.
    Nisan nikada koristio taj rom, pa neznan napamet, ali vidit ćeš sam po bazi. Uvijek piše uz rom.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Galaxy Note2
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    7.350
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Galaxy Note2
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    7.350
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domination rom vs Xenon rom
    (posljednjih pet dana sam koristio dva nova AOSPa, pa evo mojih impresija)

Dev kaže u svom OPu, da je ovo CM na višoj razini. Rom je čisti CM, uz mali dodatak hybrid engine od PA. Meni se sviđa ovakav rom, odnosno najgore mi je kada naprave hibrid od svega, pa više neznaš gdje se postavlja šta. Rom je jako brz, nikakvih lagova, super smooth.
    Rom ima u postavkama dio Domination i tu još dodatno postavljate one fine stanice koje čine razliku. Super izgleda sve, tj način listanja menija , šteta što više romova ne koristi ovaj izgled.
    Za ljubitelje TW podrška za s pen postoji, odnosno imate s pen gestures koje postavite po želji kao i klasične "gestures". Prilično zgodna stvar je app bar koji funkcionira kao onaj multi window u TWa samo nema pravog multi window, već brzi multi tasking. Kad smo kod multi tasking HALO je isto tu.
    Baterija je bila i više nego pristojna za aosp romove. U prvom krugu sam imao oko 7h screen on sto je dobar rezultat i za neke TW romove. Nisam stavljao drugi kernel, ovaj CMov je prilično dobar, nisam imao bug kod slikavanja sa blicom, neznan jel on otklonjen od strane CMa ili je ovo samo slučaj sa ovim romom. Nisan naišao na niti jedan drugi problem. Sve u svemu, više nego solidan rom koji je jako dobro izpoliran, te bi se bez problema moga koristiti kao daily rom.

Xenon rom.
    Ne želim napisati nešto krivo da zvuči da je Xenon loš rom, ali nakon Distortion rom Xenon ne izgleda super.
    Nema neke velike stvari zbog koje je Distortion bolji, ali ionako male sitnice čine razliku. Xenon koristi Onager launcher koji nije lošiji od Trebucheta, jedino je malo drugačijeg menija. Sve postavke su tu. Također Xenon ne koristi isti CMov kernel kao Distortion. Prva stvar koja čini razliku je zvuk. Osjetno lošije kvalitete i glasnoće. Ko da sam na Carbon romu. Oba roma imaju DSP Manager za zvuk. Nema hybrid enginea od PA, ali možete odabrati omiljeni dpi kroz meni, koji je isti kao i u Carbona. Oba roma su brza i smooth. Jako zgodna stvar u Xenona je Car Home, koja dobra za korištenje moba u vožnji, odnosno tipka za javljanje i govorno biranje su jako velike i to je ok dok ste u prometu. Iako nisam pobornik mobitela i vožnje. Nema toga što ne može čekati par minuta.. Ali svaki put kada uđete u taj car home, launcher se ruši. I treba skoro 5min da sve dođe u normalnu. Niti reboot ne pomaže i to je jedna o stvari što dosta živcira. I još jedna glupa stvar je kada recimo u browseru nešto gledate,(ili bilo koju aplikaciju), ostanete bez svjetlosti ili se zaključa, izlazite iz browsera na home screen. Jako iritantno. Po pitanju baterije su slični romovi s tim da je Distortion ipak bio bolji, ne puno, ali bolji.
    I Xenon nema halo opciju još uvijek.

Eto...ko želi neka proba sam oba, ko ne želi neka svakako proba Distortion. Možda ga neće zadržati za stalno, ali rom je svakako malo osvježenje, čak i među AOSP ima.

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    probat cu Distortion svakako.ne znam kako ti uspije imati 7h screen on na AOSP-u...ja to ne mogu ni na Samsung ROM-u(osim Swifta)....al dobro.

izašao 1.4.1 Project AOSP i ispravljeni su neki bugovi.primjerice kamera je imala konstantan bug i povremen fc(text to speech force close) i ono što me posebno nerviralo prilikom unosa broja u dialeru jednostavno izbaci van...restart i onda sve ok .
    nakon ovog updatea sve radi perfektno....

ako stignem večeras isprobam ProBAM i Epsilon Project...javim još kako je to prošlo...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Galaxy Note2
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    7.350
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sad sam na tom ispoliranom Project AOSP u. Nažalost ništa od kamere... Bar za sada. Ima onaj klasični aosp bug. Rušenje galerije nakon fleša ili zooma. Ali ok... Ostalo super...
    Jedino ne mogu promijeniti lock screen wallpaper??? Neznan zašto mi ne da. Na tri načina sam probao.

Ajde obavezno javi za epsilon... Baš me zanima.

Na Alliance i Projekt aops nekada uspijem i 9h screen on...
    A stvarno ga ne štedim. Neka moja filozofija je da mi je bitno da od kada se probudim do kada idem leci nek mi ima baterije, ostalo me ne zanima, ali sa ova dva, nekad ga zaboravim staviti na punjač preko noći. I to je čudno da koji kod kernel stavim opet super baterija.

---------- Post added at 01:58 ---------- Previous post was at 01:39 ----------

Samo ispravka, dolje sam greškom pisao Distortion rom, ali Domination rom je cijelo vrijeme u pitanju
    Sorry...

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja nemam problema s kamerom nakon updatea,a i dev je rekao da će uploadat Samsung kameru jer ova AOSP očigledno nekima stvara probleme.ja ih nemam.lockscreen wallpaper mijenjam preko stock galerije,preko AOSP ne ide....
    sad ću prvo pošteno istestirat bateriju da vidim koliko max mogu dobiti screen on.

od Epsilon Projecta sam odustao jer sam ga dva puta sinoć flashao i ne prikazuje mi SIM karticu, upće nema mreže.čudan bug koji me odmah odbio od tog ROM-a bar dok se to ne riješi.zanimljivo je da ja nisam jedini s tim problemom...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Galaxy Note2
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    7.350
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A ja obrisao Samsung galeriju... :-)
    A dobro, nije mi to o glavu.
    Šteta za epsilon... Nekako mi se činio kao da najviše obecaje.
    Sinoć sam se opet vratio na aosp (sentinel, ovaj put), jednostavno mi je bolji, brži, boljih boja, grafika je bolja(redoviti update drivera) i nekako mi je AOSP suština androida. A ruku na srce, nemam puno vremena trenutno pa nisam opterećen baterijom.
    Ali isto čudno... Ovaj rom bi trebao imati najbolju bateriju od svih aospa, a od jutros kad sam se probudio do sada baterija je sa 40% došla na 16%.
    Nikakva igrica, postavke novog roma i malo surfanja... Bas čudno. Sad ću ga napuniti, pa ćemo vidjeti vidjeti popodne, bude li isto vratiti ću se na Domination.

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sad planiram Demolition rom i zanima me mata jel istina da nakon instalacije ne valja radit backup sa Titaniuma jer dolazi do svakakvih problema...to sam čitao u temi o sentinel rom-u?!

sve me više vuku AOSP rom-ovi jer su ovi samsung rom-ovi nekako dosadni i nema tu više ništa novo jedino bi volio na AOSP-u koristiti sPen,a vidim da na Demolitionu ima i ta mogućnost

i da napomenem prijatelju jučer Note 2 jednostavno riknuo preko noći.ujutro se više nije mogao upaliti.pretpostavljam SDS....stock ROM,nije rootan,4.1.2 star oko 7 mjeseci....
    valjda neće i nama...
    Zadnji uredio Vepar : 02-07-2013 u 14:56

+ Odgovori na temu
Stranica 10 od 21 PrvaPrva ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 20 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Odgovora: 104
    Posljednji post: 05-10-2013, 19:59
  2. samsung galaxy fit- update/root?
    By ivkr1 in forum Samsung
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 15-01-2013, 12:30
  3. Samsung galaxy fit root
    By hrco1908 in forum Samsung
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 01-05-2012, 14:47
  4. Titanium backup - no root access