Ekran na suncu vrlo dobar,naravno, mora se maknuti varijanta štednje energije i staviti full osvjetljenje.
Eh sada baterija. Nakon prvih tjedan dana "cijeđenja", koje ne uzimam za pravilo, rad sa dva sim-a (oko 1 do 1 i pol sat razgovora) na oba sim-a, dosta wi-fi spajanja, fotografiranja, e-maila - baterija izdrži dan bez problema. Uz manje priče i dva dana.Ja sam podesio gdje god sam mogao uštedu energije (najslabije osvjetljenje ekrana,nemam uključene animacije na zaslonu,isključio vibru i zvuk pri tipkanju,wifi ili gprs je uključen samo kada ga koristim ...). Uglavnom ja zadovoljan.
Data promet nije problem jer kada staviš dva sim-a,software te sam pita kako želiš rasporediti pozive,sms,mms,data i postaviš kako želiš. Ja sam sebi podesio tako da se ne spaja ni slučajno preko sim-a već isključivo putem wi-fi a. Kada sam vani uključim Tomato/imam Brutalnu i šljaka bez problema i meni se učinilo da je vrlo štedljiv (vjerojatno zato što je signal odličan na području Zg)
Ne znam koje te specifikacije zanimaju, napiši kaj konkretno pa ću potražiti link jer sam ja dosta "izdavio" ovu ekipu iz Presigia HR baš u vezi specifikacija još u 12 mj 2012.