Bok ljudi, vidim da se dosta razumijete u t-mobile i ugovore i općenito u probleme s njima...
moja situacija je sljedeća... u zimu 2009. sam potpisala ugovor (uhvatili me u nekom trgovačkom centru). Trebala sam dobit mobitel po kunu, 50 kuna mjesečno se plaća, 24 mjeseca trajanje ugovora. karticu koji sam dobila nikad nisam koristila. ugl, zeznuli su mi adresu, tako da nikad nisam dobila ni jedan račun a ni famozni mobitel po kunu. kad sam već zaboravila da sam potpisala ikakav ugovor, nakon negdje 6 mjeseci, na kućnu adresu mi je došla opomena, oko 350 kuna...aj to sam platila... nakon toga opet nikakvi računi nisu dolazili 6 mjeseci..opet je došla opomena i zvali su me stalno da im platim, platila sam i to...i još jednom nakon 6 mjeseci.. znači nikakvi računi mi nisu dolazili kući osim opomena svakih 6 mjeseci, iako sam bila u t centru i rekla im da mi isprave adresu i šalju račune svaki mjesec da mi bude lakše plaćat kad već ne mogu raskinuti ugovor 24 mjeseca... znači platila sam 3 opomene što odgovara razdoblju od 18 mjeseci,a za ostalih 6 nikad nisam dobila ni račune ni opomene ni ništa, znači već godinu i pol dana nitko mi se nije javio u vezi toga.. nisam išla raskinuti ugovor, jer me strah šta će mi reći... ovako si mislim da su me zaboravili... recite šta mislite o svemu ovome i šta bih trebala napraviti... hvala unaprijed