ispravak nije to bug...iskljuci stednju baterije..Izvorno postao FaberOSK
eto neki dan skonto..pišem sms i odjednom počne mi se gasit i palit osvjetljenje na tipkovnici..pa malo ne radi odnosno ne svijetli uopće pa malo radi...eto..sad dva dana radi! ama izluđuje me!
al doslovno evo svakog koga sam osobno upoznao ima neku greškicu na motoroli..jooooj!![]()
mama ti sestra!
ispravak nije to bug...iskljuci stednju baterije..Izvorno postao FaberOSK
To ti je ukljuceno stednja baterije a ono ti ima kao neki senzor pa kad je jaca svijetlost prema tipkovnici ono se gasi,nije bug sigurno.
B-boy for life and beyond that!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
štaa šta šta??? štednja baterije??? auuu pa imam ga skoro pa mijesec dana još nisam neke stvari naučio o njemu...pa ovo prvi put vidim...de gdje se to nalazi???(nemoj te mi se smijat please!
mama ti sestra!
Izvorno postao FaberOSK
senzor ti se nalazi lijevo ispod *, kod one zaštitne gumice....
ne možeš tu opciju isključiti niti uključit na E550, nauči se živjet s njom, ionako pri danjem svijetlu ni inače ne vidiš svjetla na tipkovnici niti ti trebaju!
a kad treba par minuta više trajat baterija, onda ta opcija ima smisla
maa daa...a fakat ste sigurni?? kao što sam rekao...pišem...tipkam a kako pišem kako tipkam tako se pali i gasi tipkovnica..kako pritisnem koju tipku.....
joj ko je to to..onda nema razloga za brigu! ama sav sam asd skurcan bio i ubediran.
mama ti sestra!
Izvorno postao FaberOSK
100% sigurni!!!!! kome ćeš vjerovat ak ne nama
ne moraš se brinut, evo sutra fino uslijed danjeg svijetla fino izađi van, počni pisat SMS desnom rukom, tako da je ta lijeva gumica otkrivena, vidjet ćeš da ne svijetli tipkovnica. zatim prekrij gumicu i počni tipkat, pali se!
waaauu! pa ja imam čudo tehnologije hahah!!! a ja se već zabrinuo...no dobro...eto to bi bilo to što se tiče ovog topica! eeeeto fala Bogu! nemam zasad ni jedan bug!(i kucnuo sam o drvo!)
mama ti sestra!
odlicna shema ta sa tipkovnicom! ja bas jutros gledam kako mi opet ne radi osvjetljenje a primjetia sam da je ugaseno kroz jutro zadnjih dana. i sad kontam pa nije vrag da su napravili da se ujutro ne pali, popodne pali pa sam isa promijenit sat)) i naravno jos uvik nije svijetlila, ja mislija vec put pod noge na garanciju kad ono, jos jedno, ugodno iznenadjenje danas
![]()
lool! išo mijenjat sat hahahah!Izvorno postao CubieX
![]()
a eto...i meni jutros nije radilo alii sam se ja sjetio riječi naših kolega!![]()
mama ti sestra!
Izvorno postao FaberOSK
dobro, to smo sad rješili, drago mi je da vam je obojici lakše!![]()
![]()
Bookmarks