Nisam na forumu nasao slican problem ili temu pa sam zapoceo novu, ocekujuci pomoc. Slican problem je siguno neko imao sa ovime,ja ne znam kako da rijesim to,a problem je sledeci:
Posjedujem gore navedeni tv, preko kompa pustam filmove, problem je sa 3D filmovima tacnije prevodom. Na kompu, film je podijeljen vertiklano u dve iste slike, ka preko HDMi-a pustim na tv, ukljucim 3D on to prebaci u jednu sliku i stavi u 3D, sve je ok samo se prevod razleti po donjem dijelu ekrana i nemogu citati/povezivati text .. Toliko.
Hvala..
Ista stvar i mene mucila neko vrijeme, imas raznih programcica po netu za convert titlova, mogu ti kasnije kad se vratim s posla napisat koji su (neznam na pamet), ali najbolje rijesenje je prebacit film na USB stick sa prijevodom, s tim da prijevod mora imati isto ime kao i film, samo nastavak .srt i TV sam odradi posao, i nema da ti je pola titla skroz lijevo i pola skroz desno. Eventualno ces morat prebacit titl u .aas format.
Prijatelju rijesio sam problem a evo i tebi i ostalima koe ovo muci rjesenje:
Skini GOM Player,ubaci title koji ti oces i kad kliknes desni klik idi na subtitle menu i ima opcija za 3d left/right, skontaces Ako zapne javi mi da pomognem,ovdje sam sturo objasnio ..
Bookmarks