To se i meni desi, ali dešavalo mi se i na drugim androidima.
Uključim i isključim aeroplane mode i normalno se prijavi na mrežu.
ljudi imam velik problem i molim vas pomoć.već jedno dva tjedna odem npr na net i odjednom mi se gore pokaže onaj znakić kao da u njemu nije više sim kartica,tada ga ponovno ugasim pa opet upalim da skuži da je sim kartica unutra i opet je prepozna.to se zna desiti jedno 2-3 puta dnevno.ima tko kakav savjet???
To se i meni desi, ali dešavalo mi se i na drugim androidima.
Uključim i isključim aeroplane mode i normalno se prijavi na mrežu.
...->3310->7110i->S35->M45->S45->M55->F500i->K700i->E1000->KRZR K1->ipaq 514->i600->G600->Nokia 5000->N97mini->MotoMilestone->i4+BB9700->O2x->Gnex->Xperia Z->LG G3 32 GB->Xperia Z3->6p+Moto360
oki,hvala,pokušat ću to lujo,ali evo,trebao sam prije pitati jer prošao cijeli dan a da se to nije nijednom desilo:-)
Evo da pitam ovdje vlasnike uređaja pošto me počela i xperia Z privlačiti kako joj pada cijena. Pošto koristim xperiu play koja ima 2.3.7. android tri stvari mi idu na živce:
kad igram igru i u međuvremenu dobijem poruku ne mogu je pročitati dok iz igre ne izađem al onda kasnije opet igru moram iznova pokrenuti, dakle ne nastavlja gdje je stalo. I drugo kada idem na internet (koji je brz dosta ali ne ko WP7.8) čim stavim u google neku sliku da mi otvori treba mu oko 3-5 minuta da ju učita (pretpostavljam sve slike mora otvorit koje google nudi) i dok dugim pritiskom mi dođe izbornik da ju save-am načekam se i ubijem! Windows phone 7 tu operaciju radi za max 5 sekundi kao i multitasking gdje skačem super među aplikacijama. Dakle, za ovu stariju verzijiju androida windows ga gazi za doručak! U dućanu sam na xperiji Z vidio multitasking sa strane koji puno bolje riješen pa me sad zanima neko ako igra igru dal mi može provjeriti kada dođe poruka da ju uredno pročita i dalje nastavi igrati?
Još jedna stvar vezano za android ali opet pitam za ovaj uređaj pošto me taj zanima a svaki su individualni na svoj način rada. Što je sa aplikacijama koje se vrte u pozadini? Skužio sam da mi se na xperia play uvijek masu stvari u pozadini pali i da bi mi uređaj radio brže a pritom i novije zahtjevnije igre bez trzanja moram ručno često stopirati running aplikacije što umara. Nije stvar sad u igri opet ako radi odlično kad sve poisključim. Vjerovatno postoji neka aplikacija možda ali na windows phone 7 takvih problema nemam jer vidim OS daleko bolji za istu konfiguraciju. Kako je na xperiji Z pošto su specifikacije jače?
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
oprostite di ima link za skinit xperia link za pc windows 7 da radi povezivanje sa mobitelom,hvala?
To je zadnja updejtana verzija i ta donosi podršku za windows 7. Vidi da nemaš kakvu stariju verziju, probaj skinut opet, restart kompa, itd..
Probaj instalirat iz safe moda.
Nađi drugo računalo, ili reinstaliraj win.
Imam jedno pitanje, naime imam xperiu z i nakon stavljanja u vodu zvucnici su postali potpuno slabi? Skoro se uopce ne cuje nista.. Ima li netko slicnih iskustava ? Ne razumijem u cemu je problem, jer mobitel je star dva tjedna i trebao bi biti otporan na vodu.. Provjerio sam sve indikatore i bijeli su, znaci voda nije nigdje usla..
Zadnji uredio sstricak : 30-11-2013 u 03:25
Ostavi da se osuse do kraja i onda bi trebali biti normalne jacine.
Ima netko original ROM od T-com?
Mora Z malo u ralje servisa
Ode tipka za otključavanje, kamera zamagljena i zvučnik i dalje ne radi.
...->3310->7110i->S35->M45->S45->M55->F500i->K700i->E1000->KRZR K1->ipaq 514->i600->G600->Nokia 5000->N97mini->MotoMilestone->i4+BB9700->O2x->Gnex->Xperia Z->LG G3 32 GB->Xperia Z3->6p+Moto360
Ima li itko problem s crnim mrljama na kameri kada se fotka, ali i da ostanu na slici? Moja Z to ima, u MMM servisu nisu željeli to popraviti. Ne znam jel hardver ili neki kažu softver u pitanju. Uglavnom, jako me nervira.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Flashaj kakav rom pa vidi jel software
Bolja polovica pikira ovaj mob pa moze mi netko iz prve ruke reci kakav je uredaj?
Najvise je brine (a iskreno i mene) to sto je ne moguce doci do baterije, a nismo jednom bili u situaciji na Androidu da je vadenje baterije i takvo gasenje uredaja jedini nacin dovodenja moba u "red" i samo osposobljavanje kada se "zblesira".
Sta kada se uredaj "smrzne", a ne mozes izvadit bateriju?
Jos je u izboru LG G2 te Samsung S4 (makakr to je vise neka moja dvojba dok bi ona ovaj "Z" ako je ok).
Sta kazu vlaznici, kakav se pokazao uredaj u odnosu na konkurentske npr. G2 te S4?
Hvala unaprijed!
Z je ok. Reset se može raditi da se stisnu minus i power istovrememno duže..ili tako nešto.. ali uglavnom nema potrebe za tim jer mob radi ok. Za druga 2 neznam ali sa Z se teško može pogriješiti.. pogledati uživo i pipnuti sva tri pa odlučiti..
Preporuka za Z! Mene je jako ugodno iznenadio! To s blesiranjem je ostatak od prošlih modela jer se soft sada radi da ti vađenje baterije uopće nije potrebno. Eventualno soft reset ako se zakoči iz nekog razloga.
Inače, glasnoća, poboljšan Walkman, LED kojega vidiš da svijetli i s 5 metara, prilično dobar ekran, a sve to u prihvatljivim dimenzijama (npr. Z1 nudi isto ali je zbilja ogroman mob), vrijedno je izdvajanja kuna.
U stvari, po mom mišljenju, trenutni best buy! Jako moderan, vodonepropusan... Ja mu ne mogu naći manu (osim kamere koja je loša na gotovo 90% svih Androida, plus-minus).
U Mobisu!
Pa zar nisu Z i Z1 jednake velicine?
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone2=5596
Pise da su oba 5'' pa kako mislis da je Z1 ogroman?
Mislis samo fizicki?
Ako je to s baterijom ok, onda ga bolja polovica sigurno uzima.
Na zalost nisam u mogucnosti vidjeti ga u zivo posta ga kod mene nema, a u npr. VIP-u koji recimo ima G2 ne zele ga upalit (cudna politika) te je jedino vidljiv S4 koji je u t-mobileu bio ugasen danas kada sam bio (smijesno).
Jedino taj Z nisam vidio pa me najvise zato zanima kakve je izrade i sl. od samih usera (vise vjerujem userima, a ne recenzijama po netu).
Dura li mu bateriji jedan dan (treba uzeti u obzir da bi se dosta koristio za net i sl. posto znam da cura sve novine cita na netu te bi bilo pozeljno da izdura dan koristenja)?
Ma može! Baterija mu je mislim 2200mAh. Nisu iste Z i Z1. Po ekranima da, ali hardverski Z1 je osjetno veća i teža.
Neće ti bolja polovica požaliti ako ju kupi!
U Mobisu!
Hvala vam ljudi na pomoci...danas kupljena oba moba, za sebe sam uzeo LG G2, a bolja polovica je odabarala Sony Xperiu Z.
Na Sony Xperie Z na samom uredaju (u uputama te na displayu na naljepnici) je navedeno da prije bilo kakve upotrebe, mob se treba stavit 30 minuta na punjac.
Da tako napravim tj. da ga stavim 30 minuta na punjac, skinem ga i ispraznim te da ga onda stavim opet punit ili kako da to rijesim na Sony-u?
Ovo mi je vazno posto se ne moze do niti jedne baterije tj. na oba uredaja se baterija ne mjenja pa je ne bi htio zeznit vec od samog starta.
Hvala jos jednom!
Ne moraš. Ja niti jednu nisam punio pola sata, u biti nisam uopće punio, a uvijek bi bilo nešto soka na početku zato ne brigajte vas dvoje!
Čestitam na odličnom izboru, pogotovo tvojoj boljoj polovici!![]()
U Mobisu!
Bookmarks