--
koliko se od prilike ceka da kod nas tmobile pusti 4.2.2, nemam bas iskustva s t mobileom
--
Zadnji uredio cickova13 : 05-08-2013 u 09:40
e hvala, znaci uskoro
Sudeći po prijašnjim iskustvima s T-com, trebati će im dulje. Ne bih htio bacat pretpostavke neke, ali prije jeseni sumnjam.
Rađe to uradi sam preko službenog flashtoola i onda kada izađe T-comov, stavi taj od T-coma. Tako sam ja napravio sa oba updatea koja su pušteni službeno od T-coma. Uzmi u obzir da jedan update, zadnji na 4.1.2, između 4.1.2 i 4.2.2 nisu ni službeno pustili.
Imaš guide na XDA developers.
...->3310->7110i->S35->M45->S45->M55->F500i->K700i->E1000->KRZR K1->ipaq 514->i600->G600->Nokia 5000->N97mini->MotoMilestone->i4+BB9700->O2x->Gnex->Xperia Z->LG G3 32 GB->Xperia Z3->6p+Moto360
jel ko uspio kod nas nadograditi Xperiu Z na 4.2 (10.3.A.0.423) od 24.06!?
(mislim preko nasih operatera Tele2, T-mobile, Vip)
Zanima me kad ce kod nas pustat ja sam na Tele2 ako ko ima koju informaciju bilo bi lijepo podjelit je s nama![]()
Nema kod nas updatea. Ako ti je zurba, mozes sam flashat update, dostupan je vec neko vrijeme.
Ev danas dosla obavjest i upravo instaliram novu verziju (Xperia Z) 10.3.A.0.423 na tele2 sam tak da znate ima oko 150 Mb![]()
i kakva vam se pokazala xperia Z ?
display? najviše zamjerki ide na njega po netu..
fluidnost,baterija?
kaj sevam dopada a kaj ne?
trebam komentare iz prve ruke..
Meni se pokazao odličnim,brz,fluidan,baterija ko i na svakom pametnom telefonu,jedan dan bez problema izdrži,za 2700 kolko sam ga platio,super mobitel....
stavio sam xperiu z pod vodu i sad kad ukljucim speakerphone tj zvucnik kad telefoniram,slabije se čuje???!!!!help :-(
@nestvaran: to ti je sasvim normalno... za koji sat-dva-tri dok se sve posuši i ispari zvučnik će se čuti jednako ko i prije... (isprobano)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
i moj je bio u moru jučer i još uvijek se slabo čuje zvučnik.. što se dešava?
Probaj ga isprat u čistoj vodi, možda čak destiliranoj. Uređaj je možda vodootporan ali siguran sam da mu naslage soli ipak ne odgovaraju baš...
čim sam izašao iz mora sam ga isprao sa slatkom vodom,čak sam ga i danas sa vodom oprao i malo sa kompresorom ispuhao i opet isto..
...->3310->7110i->S35->M45->S45->M55->F500i->K700i->E1000->KRZR K1->ipaq 514->i600->G600->Nokia 5000->N97mini->MotoMilestone->i4+BB9700->O2x->Gnex->Xperia Z->LG G3 32 GB->Xperia Z3->6p+Moto360
ne vjerujem da sam ga trajno oštetio jer je u jednom trenutku i radio..i kad sam išao stavit pjesmu da vidim dal radi svirao je lijepo i onda je opet oslabio..
Ići će revidirani 4.2.2 update, jer su im se u prvotnom potkrali bugovi.
dečki molim pomoć.onaj centar za azuriranje mi javio da imam album za update,no nisam to učinio isti tren,nakon toga mi javio isto za walkman,tada sam walkman azurirao,ali sad nema više album.kako opet naći album da ga azuriram?
ideš u trgovina play- ... (kraj tražilice)-Moje aplikacije
Jutros stigao 4.2.2 update - T-Mobile![]()
Ja sam ga ažurirao na 4.2.2 preko PC Companion prije cca 2 tjedna i nisam dobio obavjest od T-coma za ažuriranja sustava osim ažurirana albuma ,muvie i walkman. Nadam se da je to sve isto i da sam čekao t-com obavijest!.
zanima me dali sa sa Root-om gubi garancija i dali je moguće vratit na tvorničke postavke nakon Root-anja?
Ne gubis jamstvo, a mozes vratiti na tvornicke postavke mada root u pravilu ostaje.
jel ima gdje tutorial na hrv kako se stavi root i isto tako vrati?
Bookmarks