Upravo tako, Pinocio ja nemam apsolutno ništa protiv tebe, nit te 'čekam na penal', jednostavno smo mi moderatori odlučili malo strože reagirati na sve učestaliji i ubitačno dosadan off topic i stati na kraj nepodobnim naslovima i slično... dakle svi članovi mogu očekivati malo strože kriterije, a to vam je zappan već najavio dolaskom novog vB3 foruma, jer imamo mogućnost određivanja bana na par dana koji sam od sebe prestaje tako da se mod ne mora brinuti o tome.
'Upozorenje pred ban' ne treba shvatiti kao upozorenje pred trajan ban, već recimo sljedeći put dobivaš 3 dana hlađenja od foruma...
Ovo dakle nije ništa osobno protiv tebe, već jednostavno stajemo na kraj off-u.
Što se teme 'male' tiče, ona je u četaonici i kao takva podložna off-u i tu nema sankcija po tom pitanju. Ova tema je bila u striktno tematskom forumu a ja stvarno ne vdim razloga da se andrea povlači u svakoj temi (već sam više puta na to naletio, pa šutio), a tvoj post usljedio je odgovorom koji je totalno skrenuo s teme...
Ako si se ti u nekoj temi osjetio povrijeđenim, a nisi vidio da su moderatori reagirali, imaš mogućnost prijave posta, pa tako svratiš moderatorovu pažnju na konkretan slučaj, a on će odlučiti da li ima razloga za reakciju i odlučit će kakva će to biti reakcija.
NHF.

Bookmarks