= Citat = Izvorno postao crogamer Pregledaj post
LG G2 nemogu nabavit novi za 2000 kn,jedino G2 mini....a npr t3 xperia ima jace specifikacije...jeli imate vi kakve preporuke ne vezano za ove sta sam ja napisao?
Vidiš da Expresso može
Pričekaj malo na njuškalu, nemoj kupiti odmah prvi dan kad se odlučiš za kupnju.
Vrebaj ponude i uskoči kad se pojavi. Standard za njuškalo.
Bilo je novih G2 i za manje novce nego što je Expresso kupio, samo treba biti strpljiv. G2 mini ti se ne isplati pogotovo jer ima G2 po toj cijeni. Imaš i rijetko kad G3, malo rabljen sa 16 GB memorije.

= Citat = Izvorno postao Expresso Pregledaj post
Dali je to po vama OK cijena??I to zapakiran ne koristen?
Ok, mogao si i bolje proći da si čekao, ali ako je nov, nije pretjerano.

Kamera mi kuci nije nesto sad navecer,jer kad ih slikam u potpunom mraku ne moze fokusirati i slike ispadnu mutne,
cini mi se da bi S4 bio bolji po tom pitanju...jer na S3 kad sam znao slikat u mraku uvije ispadne sve fino, a po danu cu isprobat sutra.
Očekuješ malo previše od kamere na mobitelu. Koliko se ja sjećam, S3 je podosta osvjetlio sliku u mraku, ali je donio i apsurdno veliku količinu šuma koja je bila vidljiva i bez zoomiranja.
Kamere na S3 i na S4 nemaju veze jedna s drugom, nisu prenijeli kameru s jednog na drugi pa da su im performanse iste.

Imam par pitanja:
1.Kad se ocekuje Lollipop za G2?
2.Sto u postavkama kamere treba nastimati da bi dobio sto bolje fotke,i koju rezoluciju kamere odabrati?
3.Ima li G2 ikakvu opciju stednje baterije kao sto Samsung ima opciju gdje stedi energiju procesora??
1. Nema fiksnog datuma, nije im G2 primaran. Budući da je LP došao na G3, vjerojatno su sada intenzivnije počeli raditi na LP za G2. Nikad se nemoj oslanjati na ETA od proizvođača
2. Ostavi automatski sve, mob će ti sam procijeniti kada treba mijenjati scenu. Pomogni si sa touch to focus, koji će ti posvjetliti dio slike koji te zanima. Vidi što ti je bitnije, količina piksela ili odnos stranica. 16:9 slika će ti biti u 10 MP, a punih 13 MP ćeš imati na 4:3. Osobno preferiram 16:9, megapikseli su ionako samo broj
3. Pogledaj u postavkama baterije. Ako se ne varam ima battery saver mod koji bi se trebao paliti na oko 15% preostalog kapaciteta.

Inače ako imaš specifična pitanja za G2, uputi ih na temu za G2. Ovo je podforum samo za usporedbe mobova.