Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 4 od 4

Hybrid View

Svježe registriran Postignuća:
    Tagger Second Class7 days registered

Datum registracije
    Jan 2013
    Bodovi
    40
    Nivo
    1
    Bodovi: 40, Nivo: 1
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Lightbulb Sony Ericsson Xperia Arc S, problem sa puknućem prednjeg kućišta (housing crack)

pozdrav, imam xperiu Arc S, bijele boje (stara je 3 mjeseca)... ima puknuce tamo gore kod proximity senzora, jednostavno je počelo pucati prije par tjedana samo od sebe, i sad je već dobra pukotina.. kako mi je bilo čudno što je puklo, jer mi nije ispadao nigdje i pažljivo se rukovodim sa njim.. odlučio sam malo posurfati o tom problemu.. tak oda bi naišao na teme na xda forumu, i sonijevom official, da xxx ljudi sa Arc ili Arc S ima problema sa isim puknućem, identičnim kao i ja!

tema je http://forum.xda-developers.com/show...144774&page=68 i ima preko 70 stranica i jakoo puno korisnika kojima je puklo kućište na prednjoj strani, ista ista pukotina!

evo slike:

zvao sam sada mmm-agramservis, oni nemaju pojma o tome, zvao sam i sony ericsson call centar, niti oni neznaju... imam garanciju jos preko godinu ipod dana, kazu mi da posaljem mobitel pa ce oni slikat i viditi sta se moze napraviti...

jel ima itko od vas neko slično iskustvo, jeste mozda slali na servis i koji su dojmovi? jesu vam popravili mob? zamjenili itd.. pomagajte, hvala!

Forumaš Postignuća:
    100 Experience Points31 days registered

Datum registracije
    Jan 2013
    Mobitel
    Sony Xperia S
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    169
    Nivo
    2
    Bodovi: 169, Nivo: 2
    Bodovi: 169, Nivo: 2
    Ukupna aktivnost: 3,0%
    Ukupna aktivnost: 3,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lažu ti da nemaju pojma o tome jer se to dešava skoro na svakom trećem arc s-u (očito ogromni propust i tvornička greška) i "rješavali" su oni to već ohoho puta mijenjajući maske, a neki su nakon više mijenjanja maski i ponovnog pucanja uspjeli doći i do novog uređaja.

Nemoj dozvolit da te ovi iz agram servisa jebu u mozak, govore ti da ti je pao i sl. gluposti, to je poznata greška na tom modelu i moraju ti to riješit pod garancijom. Samo je žalosno da čovjek mora bit baraba da mu se prizna pravo koje mu zakonski pripada.

Ako te i dalje budu zajebavali malo se informiraj i počni prijetiti državnim inspektoratom, hakom-om, medijima i sl. Kad skuže da znaš kako ostvariti svoje pravo promijenit će pjesmu. A ako i ne promijene (vrlo malo vjerojatno) i dalje imaš mogućnost da zbilja poduzmeš zakonske akcije koje su za ovakve situacije predviđene.

Datum registracije
    Jan 2013
    Bodovi
    40
    Nivo
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hvala na odgovoru ivan24

evo sta mi je SONY MOBILE HR odgovorio na fejsu, to je inače službena SONY face stranica za hrvatsku

Sony Mobile HR

Pozdrav Ivane, ne brini, znamo za taj problem. Možeš promijeniti masku u sklopu garancije, znači ne trebaš je platiti na MMM Agramservisu, samo odi do njih i sve će riješiti.

4:08pm
    Ja

uredu, hvala vam na odgovoru, a kako onda da oni za to ne znaju? zvao sam ih prije sat vremena i ne znaju za taj problem

4:10pm
    Sony Mobile HR

Mi smo kontaktirali izravno osobu zaduženi za Sony Mobile modele, tako da si bez brige s te strane. Očito si razgovarao s nekim nedovoljno informiranim tko ti je dao krivu informaciju, to je poznat slučaj i još davno smo objavili da garancija vrijedi za zamjenu maske u slučaju koji si opisao.
    eto kazu da priznaju, tako da cu ga slati u ponedeljak za servis, javim kako je proslo!

Datum registracije
    Jan 2013
    Bodovi
    40
    Nivo
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo danas 15.01 stigao mobitel sa servisa (mmm-agramservis) (poslan je u ponedeljak 07.01)
    priznali su jamstvo, zamjenili kompletnu prednju masku, čak i ekran!
    eto za sve vas koji imate isto puknuće, a mobitel vam je pod garancijom, šaljite ga na servis, zamjenit ce vam masku i display!

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Odgovora: 88
    Posljednji post: 03-02-2015, 21:53
  2. Odgovora: 64
    Posljednji post: 27-02-2014, 22:03
  3. Sony Xperia J ili Sony Ericsson Arc S
    By hrcovk in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 22-11-2012, 22:56
  4. Sony Ericsson Arc vs. HTC Desire S
    By kapica in forum Usporedbe Modela