Jel radi kome ova navigacija normalno na G2?
Jel radi kome ova navigacija normalno na G2?
Ne znam jesi možda u međuvremenu uspio instalirat ispravno ako nisi idi točno korak
po korak kako je to opisao TomZG u #55 ! Ja sam sa starom verzijom imao iste probleme a sad radi
super, jedino se pozadinsko svjetlo ne pali kako ga postavim "na obližnjem skretanju"! Šteta, troši bateriju
kad se vozim više km. bez skretanja popapa ju za 5,6 sati!
Hvala TomZG-u još jednom.
Pozdrav svima, ispisali ste stvarno dosta toga pa se malo teže i snaći sa svim postavljenim linkovima i napisanim informacijama.
Ukratko, jel može neko staviti link za skinit sa zadnjom verzijom Copilota europa.
Predpostavljam da se nakon toga u aplikaciji skinu i karte kao i sa svakom drugom navigacijom.
Nekidan sam skinio Navigon koji se skidao jako jednostavno, jednim linkom i dalje je išlo sve automatski. Taj Navigon iako je točan mi nikako nije legao, a za Copilot sam čuo sve najbolje pa bih skinuo i držao njega. Bitno mi je samo da se i Copilot i potrebne karte može skinit jednostavo tako da se dođe s mobitelom na link i skine, kao i druge navigacije bez nekih drugih komplikacija, spajanja mobitela na laptop i sl. Znači ako je moguće samo jednostavno.. Valjani link na zadnju krekiranu verziju aplikacije s kartama.
Ako su bitne informacije, mobitel mi je na Kitkatu, nije rootan i prvi put skidam Copilot.
Unaprijed hvala!
installation:
1. Install CoPilot Live Premium Europe_v9.4.0.144crk
2. Start CoPilot Live Premium Europe_v9.4.0.144 and create a new identification with a fake email
3. Load a small map and see if it works
4. Exit CoPilot Live Premium Europe_v9.4.0.144
5. Install CoPilot GPS_v9.6.2.807
6. Start CoPilot GPS_v9.6.2.807 and sign in with the ID created in section 2
7. The licensing work now imported and then load the maps you want
8. Uninstall CoPilot Live Premium Europe_v9.4.0.144 and delete the folder com.alk.copilot.eumarket.premiumeupan
download:
Code:
Copilot v9.4.0.144:
http://uploaded.net/file/2k7b0jl0
Copilot v9.6.2.807:
http://uploaded.net/file/0w6o28nk
nije potreban rot mobitela, instaliraj po točkama, navigacija ima za razliku od drugih dosta opcija, mape i sve potrebno se skida direkno iz navigacije
Lp
Bookmarks