@ Marine , rješit ćemo sve bez problema , ja sam to sve skupa radio i na Mio Moov M300 i na Mio Moov 200 i na mnogo kompliciranijih uređaja . Radi iGO Light bez problema na SD kartici , ali treba pravilno podesiti sys.txt datoteku i ubaciti određene "stavke" , odnosno linije za preusmjeravanje pokretanja sa My Flash Disk_a na SD kartu ... Podesiti korištenje memorije da ne izbacuje onu grešku o nedostatku "Out of memory" ...
Igo mora biti na Kartici radi mapa , inače ga je teško usmjeriti sa Flash Diska ako je na njemu Aplikacija , a da koristi Mape (karte) sa SD_a . Sve u svemu nije tao komplicirano i može se rješiti , treba biti malo strpljiv i imati dovoljno vremena ...
Nebude li išlo onda to rješimo MioMap 2008 Navi programom koji uređaj ima tvornički instaliran (nadam se da si napravio Backup , kako sam rekao na PP) , ili s Mireo BE3.1 koji je nešto napredniji od ovog prvog verzija koju sam preporučio je Mireo Ginius Truck i zadnja je prije Mireo Don't Panic ... Prednost "Ginius" BE3.1 je da je to dosta dobro podržan kartama uz male komplikacije instaliranja .
Sve skupa nije komplicirano , za onog ko' ima iskustva , a ja ga imam dovoljno , a tu je i kolega @ Sljaka , koji ima veliko iskustva s PNA Navigacijama...

Bookmarks