Probao san iGO light ali nesto to nece da se pokrece jedino Mireo BE3.1 + iGO 8.34 kada instaliram ali Mireo radi bez problema a igo izbacuje da nema memorije kako da prebacim iGO na SD karticu pa da se proba sa kartice kako ce da radi?
Probao san iGO light ali nesto to nece da se pokrece jedino Mireo BE3.1 + iGO 8.34 kada instaliram ali Mireo radi bez problema a igo izbacuje da nema memorije kako da prebacim iGO na SD karticu pa da se proba sa kartice kako ce da radi?
@ Marine , rješit ćemo sve bez problema , ja sam to sve skupa radio i na Mio Moov M300 i na Mio Moov 200 i na mnogo kompliciranijih uređaja . Radi iGO Light bez problema na SD kartici , ali treba pravilno podesiti sys.txt datoteku i ubaciti određene "stavke" , odnosno linije za preusmjeravanje pokretanja sa My Flash Disk_a na SD kartu ... Podesiti korištenje memorije da ne izbacuje onu grešku o nedostatku "Out of memory" ...
Igo mora biti na Kartici radi mapa , inače ga je teško usmjeriti sa Flash Diska ako je na njemu Aplikacija , a da koristi Mape (karte) sa SD_a . Sve u svemu nije tao komplicirano i može se rješiti , treba biti malo strpljiv i imati dovoljno vremena ...
Nebude li išlo onda to rješimo MioMap 2008 Navi programom koji uređaj ima tvornički instaliran (nadam se da si napravio Backup , kako sam rekao na PP) , ili s Mireo BE3.1 koji je nešto napredniji od ovog prvog verzija koju sam preporučio je Mireo Ginius Truck i zadnja je prije Mireo Don't Panic ... Prednost "Ginius" BE3.1 je da je to dosta dobro podržan kartama uz male komplikacije instaliranja .
Sve skupa nije komplicirano , za onog ko' ima iskustva , a ja ga imam dovoljno , a tu je i kolega @ Sljaka , koji ima veliko iskustva s PNA Navigacijama...
Zadnji uredio walter66 : 27-12-2012 u 18:19
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Bookmarks