Vidim na jednom warez forumu link za download mapa cijele evrope "Maps Navigon Europe Q4/2012" , i nije mi jasno čemu to ako se mape mogu nadograditi iz samog Navigona na puno jednostavniji način.
Vidim na jednom warez forumu link za download mapa cijele evrope "Maps Navigon Europe Q4/2012" , i nije mi jasno čemu to ako se mape mogu nadograditi iz samog Navigona na puno jednostavniji način.
Da točno !
Na jednom Warez Forumu (WHR) ima "Maps Navigon Europe Q4/2012" , ako malo bolje pogledaš vidjet ćeš isti ovaj narančasti Nick'Name , kao i ovdje na cafe.mobil_u!
Sad da ne lutaš po drugim Forumima imaš to i ovdje :
http://cafe.mobil.hr/threads/77699-N...Europe-Q4-2012
Čemu služi nadogradnja Mapa na "kompliciraniji" način (kako kaže onaj drugi drugi kolega) !?
Zato što postoji i klasična Navigacija ili bolje rečeno normalna , koja se koristi na Navigon uređajima ,
ili "kompatibilnima" , a nemaju mogućnost i pristup Internetu kao SmartPhone uređaji ...
![]()
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Aha sad sam shvatila, te karte su za klasične GPS uređaje. I ja sam dobila jednoga, "Nav N Go", koji koristi softver iGO 8 i karte se mogu ubacivati samo preko USB kabela.
Puno hvala na objašnjenju
P.S. imam još nejasnoča pa kad formuliram pitanja, postavit ču ih na ovaj odličan forum
Bookmarks