Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 109

Hybrid View

GPS Navigator Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Hello Moto, Edge 50 Neo
    Operater
    Telemach
    Godina
    70
    Bodovi
    94.087
    Nivo
    74
    Bodovi: 94.087, Nivo: 74
    Ukupna aktivnost: 99,4%
    Mentioned
    69 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @hrc50

Kod klasične PNA Navigacije nije problem , jednostavno se kopira u Navigon\Sounds\scr-HRV_Dora_def_sound.nfs
    Zatim se to isto napravi i u Navigon\language_files\scr-HRV_320_240.lng , a zatim scr-HRV_480_272.lng
    Podesi se u Setings jezik sučelja i govorna navigacija i to je to .

Nisam se s time previše opterećivao jer moj jedan i drugi HTC odmah sve pišu i govore na HR ...
    Mislim da je isti postupak moguće napraviti i na Android_u , samo ima nešto malo razlike , treba se pozabavit s time .

Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?

Hardcore forumaš Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2009
    Mobitel
    Motorola G3, HTC Desire X
    Operater
    T-mobil
    Bodovi
    26.963
    Nivo
    40
    Bodovi: 26.963, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Glasovno navođenje na hrvatskom jeziku

= Citat = Izvorno postao walter66 Pregledaj post
    Nisam se s time previše opterećivao jer moj jedan i drugi HTC odmah sve pišu i govore na HR ...
    Mislim da je isti postupak moguće napraviti i na Android_u , samo ima nešto malo razlike , treba se pozabavit s time .
    Tvoji HTC-i pišu i govore hrvatski jer imaš naštelano na hrvatski jezik, a kojeg ja nemam! Ajde probaj prebaciti svoj HTC na drugi jezik pa vidi što će se dogoditi sa Navigonom??!! O tome govorim.
    Ubacio sam te fajlove u navigaciju, ali ni "H" od hrvatskog jezika. Na koji god jezik prebacim mob, nakon toga na taj se jezik automatski prebaci i Navigon, i menu i govorna navigacija...
    Tak da..... moramo čekati dok neki pametnjaković to riješi ili ovi iz Navigona da naprave kak je i u drugim navigacijama.
    Jer, zasad je Navigon izgleda vezan za IMEI!

Tko ima rješenje za to??
    I optimisti i pesimisti doprinose razvitku našega društva. Optimisti su izumili zrakoplov, a pesimisti padobran.

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Hello Moto, Edge 50 Neo
    Operater
    Telemach
    Godina
    70
    Bodovi
    94.087
    Nivo
    74
    Mentioned
    69 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao hrc50 Pregledaj post
    Tvoji HTC-i pišu i govore hrvatski jer imaš naštelano na hrvatski jezik, a kojeg ja nemam! Ajde probaj prebaciti svoj HTC na drugi jezik pa vidi što će se dogoditi sa Navigonom??!! O tome govorim.
    Ubacio sam te fajlove u navigaciju, ali ni "H" od hrvatskog jezika. Na koji god jezik prebacim mob, nakon toga na taj se jezik automatski prebaci i Navigon, i menu i govorna navigacija...
    Tak da..... moramo čekati dok neki pametnjaković to riješi ili ovi iz Navigona da naprave kak je i u drugim navigacijama.
    Jer, zasad je Navigon izgleda vezan za IMEI!

Tko ima rješenje za to??
    Da tako je moji su HTC_i na HR , probao sam postaviti Tablet PC na engleski , i Navigon je automatski "progovorio" na na tom jeziku ...
    Šteta je da nemaš barem navođenje na HR , to što su meniji na Eng to ne smeta , dosta telefona nema HR menije . U ostalom nisi puno
    izgubio ona "ExYu - hrvatica Dora" koja misli da govori hrvatski nije baš ugodna za slušanje , ja sam sebi stavio na klasičnu Navigaciju
    "Talijanku" s TTS Voice , a na mobitelu nije bitno , njega baš i ne koristim kao navigacijski uređaj , pazim i mazim ga ko' "malu bebicu" ...

Imam jednu ideju !? Pokušaj instalirati s "Marketa" More Locale 2 mislim da se tako zove i u njemu postaviš na HR !? Tako sam imao
    na Tablet PC_u koji nije imao ugrađen HR jezik ... Mislim da bi trebao radit i prevarit će Navigon kako bi progovorio hrvatski ...

4. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    Mar 2009
    Mobitel
    Operater
    T-mobil
    Bodovi
    26.963
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imam jednu ideju !? Pokušaj instalirati s "Marketa" More Locale 2 mislim da se tako zove i u njemu postaviš na HR !? Tako sam imao na Tablet PC_u koji nije imao ugrađen HR jezik ... Mislim da bi trebao radit i prevarit će Navigon kako bi progovorio hrvatski ...
    E, svaka ti čast! Instalirao sam MoreLocale 2 na HTC Desire X i Dora progovorila, a i menu je automatski prebačen na hrvatski jezik!
    Ko bi se toga sjetio??!! Velika hvala i na znanje drugima. Primjetio sam da je više ljudi tražilo rješenje za hrvatski jezik i sad ga imaju. Zasada sam probao samo demo, a kad izađem van onda ću vidjet kako radi.

Sad imam još jedan problem sa Navigon. U postavkama Navigona se može postaviti bluetooth, ali to ne šljaka. Probao sam kanal 1 i 2, ali ništa. Kad ugasim bluetooth glasovno navođenje radi!
    Zadnji uredio hrc50 : 04-02-2013 u 15:48
    I optimisti i pesimisti doprinose razvitku našega društva. Optimisti su izumili zrakoplov, a pesimisti padobran.

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Hello Moto, Edge 50 Neo
    Operater
    Telemach
    Godina
    70
    Bodovi
    94.087
    Nivo
    74
    Mentioned
    69 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao hrc50 Pregledaj post
    E, svaka ti čast! Instalirao sam MoreLocale 2 na HTC Desire X i Dora progovorila, a i menu je automatski prebačen na hrvatski jezik!
    Ko bi se toga sjetio??!! Velika hvala i na znanje drugima. Primjetio sam da je više ljudi tražilo rješenje za hrvatski jezik i sad ga imaju. Zasada sam probao samo demo, a kad izađem van onda ću vidjet kako radi.

Sad imam još jedan problem sa Navigon. U postavkama Navigona se može postaviti bluetooth, ali to ne šljaka. Probao sam kanal 1 i 2, ali ništa. Kad ugasim bluetooth glasovno navođenje radi!
    " Ko bi se toga sjetio??!! "

Nisam baš neki stručnjak za Android OS , ali sam se počeo snalazit u zadnje vrijeme . Više mi leže klasične PNA GPS Navigacije .

Što se tiče BT_a , nisi jedini s tim problemom i drugima se to događa . Na mojem HTC_u radi , čujem "Doru" i na BT slušalicu ...

Mene muči zašto moj HTC One nema FM Transmiter , gledao sam malo karakteristike raznih telefona , u novije vrijeme rjetko se
    nađe ta opcija ... Nije neki "bed" pa može i bez toga , nemam to ni na Flayeru pa opet dobro ! (imam na klasičnoj Mio navigaciji) .

Uglavnom lijepo smo rješili problem glasa na Navigonu , i nećeš morati ugrađivati drugi Software na mobitel ...

Datum registracije
    Mar 2009
    Mobitel
    Operater
    T-mobil
    Bodovi
    26.963
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Što se tiče BT_a , nisi jedini s tim problemom i drugima se to događa . Na mojem HTC_u radi , čujem "Doru" i na BT slušalicu ...
    BLUETOOTH Problem solved!

Postavke ---> Blutooth ---> Kliknuti na upareni uređaj ---> isključiti Zvuk medija i to je to!

Pogledaj ovdje

P.S.
    Kod mene govori Snježana, a ne Dora, iako je ime fajla Dora! Kad u navigaciji izaberem na kojem će jeziku govoriti, na hrvatskom imam samo Snježanu.

Zadnji uredio hrc50 : 14-02-2013 u 15:23

Banned Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2013
    Bodovi
    1.381
    Nivo
    8
    Bodovi: 1.381, Nivo: 8
    Bodovi: 1.381, Nivo: 8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ljudi danas sam instalirala "Navigon Europe v4.7.1 Android" i malo pomalo neke stvari sam skužila a neke ne.
    1 - Gdje mogu vidjeti koje verzije mapa imam instalirane
    2 - Nije mi jasno kako se nadograđuju karte u Navigonu.
    -Jedan kolega mi kaže ajde u settings/my maps stavi kvačicu na kartu koju želiš nadograditi i klikni na aktualiziraj
    -Drugi kolega kaže da moram download-ati karte i onda ih jednostavno kopirati u folder navigon/map.

Ko je u pravu i koja je razlika između ta dva načina

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Odgovora: 16
    Posljednji post: 22-07-2013, 20:29
  2. Navigon Europe v4.5.0
    By walter66 in forum Android
    Odgovora: 40
    Posljednji post: 22-02-2013, 23:17
  3. NAVIGON Europe v4.6.0
    By BigMac in forum Android
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 05-11-2012, 01:26
  4. Sygic Aura v.11.2.6 FULL EUROPE (Android)
    By walter66 in forum Android
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 03-11-2012, 21:40
  5. Navigon Europe Maps Q3.2012
    By walter66 in forum Navigon
    Odgovora: 18
    Posljednji post: 04-10-2012, 14:21

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke