Instalirao Nav 4.7.0 na S3, sve radi savršeno... Kopirao Panorama view u Data, međutim nisam primijetio nikakvu razliku dok pregledavam kartu, ili se taj Panorama view "uključuje" tek kada postavim rutu i krenem "voziti" ???
Instalirao Nav 4.7.0 na S3, sve radi savršeno... Kopirao Panorama view u Data, međutim nisam primijetio nikakvu razliku dok pregledavam kartu, ili se taj Panorama view "uključuje" tek kada postavim rutu i krenem "voziti" ???
Zadnji uredio Baskervil : 19-01-2013 u 20:01
Nemam nekog većeg iskustva s Navigonom za mobilne telefone , ja sam isto kopirao PanoramaWiev iz klasične navigacije na HTC One ,
i radi tokom navigacije isto kao i kod klasične autonavigacije (Navigona) . Pokušaj pregledavati kartu ( u 3D ) bez određene rute i
trebalo bi pokazivati terenski prikaz ...
Pogledaj u ..\Navigon\Data na S3 imaš li samo osnovne ili full NFS datoteke ...
U slučaju da nešto nedostaje imaš ako klikneš ovdje .
![]()
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Nisam imao sve datoteke, ali sada sam ih skinuo i sada ih sve imam... U settingsima je 3D prikaz bio i prije označen, međutim meni je sve kao i prije...
Kako točno treba izgledati taj panoramski prikaz?
Da znam da je panoramski prikaz u toj Terrain.nfs i sve ostalo sam iskopirao u Data folder Navigona, zanima me kako taj panoramski prikaz izgleda na ekranu (teren, brda, doline, šume, znamenite građevine....itd?) Jer meni izgleda sve isto kao i prije...
Ma dobro, u svakom sluicaju hvala, jer i ovako odlicno radi, pa necu sad jos i zaje....
Zadnji uredio Baskervil : 20-01-2013 u 17:10
Pozdrav, imam Prestigio 4300 da li se prva instalacija radi na memoriju telefona ili na umetnutu memoriju odnosno ima li neke razlike.
Zavisi koliko ima telefon interne memorije , i dali prihvaća instalaciju na na SD karticu ... Zavisi od distribucije Androida i organizacije na mobitelu.
Može se uštedjet na prostoru ako se na SD kartici otvori Folder Navigon i u njega kopira Folder "Map" . U originalnom Folderu može se ostaviti samo
Croatia.map , a ostale na SD ... (.. Navigon\Map\ *.map ) ... Ova "prijevara" ne uspjeva uvijek , na svim telefonima (probano na HTC_u) .
Izvorno postao lokis
Upravo pokušao instalaciju po tkozna koji put međutim nakon pokretanja izbaci poruku "došlo je do pogreške provjerite svoju mrežu ili internetsku vezu", veza wlan ok gps ok ne znam šta dalje.
Zadnji uredio lokis : 24-01-2013 u 22:58
TMC kod androida samo online ili moze uz pomoc tmc resivera offline
Najprije treba shvatiti kako uopće radi TMC , na Android telefonima trebao bi imati podršku preko interneta .
Na uređajima koji imaju ugrađen TMC , postoji RDS radio prijemnik , software za navigaciju mora to podržavati (Navigon , iGO , Sygic) .
Kako si mislio na Android telefon dodati hardverski TMC , a da radi offline neznam .
Većina telefona ima taj RDS , samo kako to offline programski povezati s Androidom , koliko ja znam još nisu uspjeli ...
Osim toga TMC kod nas u HR radi loše , navodno da postoji neka Garminova mreža . Na mojem uređaju pokazivalo mi je TMC , a po
frekvenciji je to bio Otvoreni radio 89,7 - 103,3 - 104,3 - 103,6 (područje Kvarnera) , u drugim dijelovima zemlje radi na drugim
frekvencijama , a prijemnik to skanira i automatski upisuje listu .
Koristiti Android za navigaciju u nekoj stranoj zemlji dobro je samo offline , a TMC preko mobilnog interneta (roaming) , nebi preporučio ...
![]()
Bookmarks