Može uz posebnu majicu kao nagrada i
Najbolji mobitel 2012. godine s Mobil.hr
![]()
Može uz posebnu majicu kao nagrada i
Najbolji mobitel 2012. godine s Mobil.hr
![]()
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Mislim da bi tema tada imala previše postova
Mene zanima kada se objavljuju dobitnici?
Eto, službeno dolazim od 2005. iako sam kao anonimus i prije znao posjetiti kafe.
Zašto, zbog ekipe. Iako je od staroga društva jako malo ostalo, a oni koji su i aktivni djeluju mi sve dalje i dalje. Šteta, nekoć smo bili tako povezani da smo si čak čestitali Božić ili Novu SMS-om!
Ostalo u navici dalje dolaziti. Pošto sam napravio dosta velik korak za mene-prelazak na Android, svaka informacija mi je bitna.
Mislim da je povjerenje prava riječ. Imam povjerenje u ove forumaše. Većina starih frendova je dobila veću titulu na forumu-moderatori, supermoderatori... što mi daje još veću sigurnost pitati ih nešto.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Iz jednostavne svoje gluposti. Covjek sjebe mobitel i trazi rijesenje. I vidi vraga naletim na forum gdje nisam jedini s..ban. Mislim da svi zasluzujrmo majice. Da nema nas, ne bi bilo ni vas. Uglavnom sve uvijek krene od ljudske gluposti...... Neka ste vi meni zivi i vesli....
Malo mi ne drži vodu teza da ako nema Vas da nema ni nas. Jer da nema nas ne bi bilo ni Vas tj. ne biste dolazili ovdje po rješenja za svoje "probleme". Ako u Konzumu nema kruha, ja tamo ne idem npr...
Moja izjava ne ide u natječaj al eto da i ja napišem...
Došao sam kad sam došao. S zadnjim parama uzeo neku staru Motorolu i napravio ciglu od nje pa su mi neki stari članovi pomogli da je vratim nazad. S vremenom sam postao i moderator u računalima to je to ukratko. Majicu imam pa vam svima preporučam da se izjasnite jer je majica stvarno kul.
![]()
Siemen CF75 moj je razlog zašto sam se registrirao na ovaj forum pred 6 godina. Nisam se baš snalazio na Siemensmania pa rekoh idem vidjeti kaj ima na materinjem jeziku
Ostao sam tu jer mi se svidjela ekipa i tadašnja atmosfera. Bilo je puno više aktivnosti i stalno sam mogao pročitati nešto novoga i zanimljivoga ovdje.
Spammao sam po offtopic temama, neki put i pretjerao al ono, smirio sam se, ljudi skužili kako sam dobar da budem moderator najvažnijeg djela foruma *green*
Ovaj post također je izuzet iz natjecanja, javio sam se samo da se pohvalim da imam majicu![]()
Nitko nebi trebao biti ljubomoran što ste Vi Moderatori
dobili majice , mislim da ste ih sigurno svojim radom na
Forumu zaslužili , ne jednu , nego više u raznim bojama .
![]()
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Nagradna igra je završila danas u 00:00.
Nakon internog glasovanja Vodstva foruma, objavit ćemo sretne dobitnike majica.
Najbolja tri autora* nagrađenih postova po ocjeni Vodstva foruma su:
kazakhstanac 6
1) Moby
2) LejzermajsterEto, službeno dolazim od 2005. iako sam kao anonimus i prije znao posjetiti kafe.
Zašto, zbog ekipe. Iako je od staroga društva jako malo ostalo, a oni koji su i aktivni djeluju mi sve dalje i dalje. Šteta, nekoć smo bili tako povezani da smo si čak čestitali Božić ili Novu SMS-om!
Ostalo u navici dalje dolaziti. Pošto sam napravio dosta velik korak za mene-prelazak na Android, svaka informacija mi je bitna.
Mislim da je povjerenje prava riječ. Imam povjerenje u ove forumaše. Većina starih frendova je dobila veću titulu na forumu-moderatori, supermoderatori... što mi daje još veću sigurnost pitati ih nešto.
3) KazahstanacNa forumu sam otkad je i foruma
Od nekadasnjih postova o patchanju SL45, S45 i slicnih danas nezamislivih starih telefona.
Iako danas nema vise toliko vremena koliko je bilo prije 10 godina (obitelj je tu) svratim s vremena na vrijeme pogledati sto ima novo u mobilnom svijetu.
Kako je vec netko napisap, ekipa je super i informiranost je dobra..
Tako da cu i dalje svracati i navracati
Ovom prigodom svima zelim sretan Bozic i sve najbolje u Novoj godini, a forumu jos puno uspjesnog rada.
Razlog zasto posjecujem ovaj forum....jednostavno se nametnuo kao broj jedan jer ostali forumi ne pruzaju informacije,pristupnost,clanstvo kao ovaj forum..nesto te jednostavno vuce ovdje svaki dan da dodes i otvoris stranicu i pogledas nove postove iako mnogo puta nista ne napises....
Mora da je urednistvo "zacopralo" stranicu kod kakve babe vracare...
Bookmarks