Navigon je jako dobro navigacija s "tetom Dorom" koja misli da zna govorit hrvatski , to mu je jedini nedostatak ! Ostalo je sve za +5 .
Ako nisi stavio GTA City Models , onda nebi trebala biti tako velika ...
Greška je u NFS Files - Full gdje je netko ubacio i dva puta NFS datoteke .. Možeš smanjiti količinu ako izbrišeš NFS unutar NFS
Navigon radi i samo s osnovnim NFS , onaj Full sam stavio jer su se neke žalili da nešto nedostaje ...
Sama Aplikacija je dobra i sve lijepo radi , ali za Navigon moraš biti "napredniji" korisnik . Imaš li originalni Software isto tako sve možeš
dodavat i osvježavat novi kartama , ali možeš i pokvariti ili u najgorem slučaju "ubiti" Navigator (uređaj) .
Neke Mape su jako velike : Francuska , Španjolska , Njemačka , Velika Britanija , pogledaj dali Ti sve trebaju ... Misliš li ići na Island , Tursku ili nordijske zemlje (sjever) .
Smanji količinu karata ... Pogledaj da nisi nešto "duplicirao" ... Meni je instalirana cijela EU i nije prešlo više od 3.80 GB .
Vjerovatno neću kružit po cijeloj EU nisam ni "profi" vozač , a kolike su cijene benzina (nafte) , mislim da će samo HR ,
SLO , BiH , ITA , A , zadovoljiti moje potrebe ... (ako još uvjek daju kredit za skijanje u inozemstvu)

Odgovori uz citat
Bookmarks