a neznam uopce o cemu pricam i cemu opce ova tvoja prva recenica i cemu ovaj veliki razmak al nema veze...v535?? uvozna motorola jer neznam da je kod nas ima u prodaji..Izvorno postao Gruntovčan
a neznam uopce o cemu pricam i cemu opce ova tvoja prva recenica i cemu ovaj veliki razmak al nema veze...v535?? uvozna motorola jer neznam da je kod nas ima u prodaji..Izvorno postao Gruntovčan
imam v550 vec jedno mjesec dana i vrlo sam zadovoljan,kucam o glavu (drvo)![]()
1.kamera mi je fantasticna pogotovo kad slike prebacim na komp
2.mp3 ce mi rulaju sve je ko bog
Jedina mana mi je:tipke koje su mi malo sugavije prema v525 ali nemam ostale zamjerke.Iako bi se slozio sa nekim neznam sad ko je to reko da motorola ima malo "vijrd" ili ti cudan standard u vezi nekih stvari,Ali sve u svemu mislim da je motorola danas best buy![]()
Izvorno postao hrcko
sve je to super, dobro da je tako, ali mislim da je jdabic1 htio mišljenje onih koji su išli ili moraju ići reklamirat mobitel zbog ovih ili onih kvarova i njihova iskustva pri tome....
o ovome što ti izlažeš pisali smo
ovdje
živio
tako je.moja greška.pardončekIzvorno postao Inovator
![]()
sorry,zvjezdo.to je bila šala-imam E550 - dakle u šiframa pisano v535+ tmobile dodaciIzvorno postao jdabic1
ma nisam zvjedzda i nemas se sta ispricavat...dakle imas e550..hvala na zalaganju i trudu...Izvorno postao Gruntovčan
Bookmarks