Nema nikakvog reboot-a (barem ne kod mene, a druzimo se vec jedno mjesec i pol), radi kao i prvi dan .... nema nekih bitnih nedostatak osim:
1. aplikacije .... mislim ima ih dovoljno ali od ovih nekih popularnih fale neke stvari koje su recimo puno bolje napravljene na samome ios i androidu (uzmimo na primjer tapatalk vs. board express .... tapatalk je jedno 30% bolji, na board-u sam se recimo namucio dok sam trazio forume na koje sam se registrirao) .... nadalje ako koristiš jednu od mobilnih aplikacija nasih banaka .... zaboravi i na ta
2. Bing search .... nema rijeci za taj search engine, dalje se muci primijetit moju postavljenu lokaciju ZG pa kod samog search mi traži po Americi i Uk, nikad da nađe pravi upit
3. Notification led .... Ms je najavio da ce mozda doc taj famozni Notification centar i mogućnost iskorištenja potencijalnoga led-a kojeg ima HTC 8x (ali ovo nije neki nedostatak kad usporedis sa iPhone-om)
4. Dosta problema je prijavljeno u svezi plavog modela sto se tice same konstrukcije izrade tj. "farbe" pa njega izbjegavaj
5. Tipka za on/off ... stvarno je HTC mogao bolje

Sve u svemu .... jako dobar uređaj, nećes definitivno požaliti a još pogotovo što u tvojem slučaju košta jeftinije nego iPhone 4s, same prednosti neću nabrajati jer imaš na gsmarena.com i na drugim srodnim stranicama dosta opisanih prednosti/nedostataka ali ako ti su bitne aplikacije (tj. kvaliteta) onda bez puno razmišljanja iPhone 4s a i sama postprodaja je ipak na strani velike jabuke gdje ces ipak dobit nesto vise novaca pri samoj prodaji