Da li netko ima link gdje bih mogao skinuti Navigon Europe za HTC 8X?
Hvala!
Da li netko ima link gdje bih mogao skinuti Navigon Europe za HTC 8X?
Hvala!
Zadnji uredio walter66 : 25-07-2014 u 13:43
Bom Chicka WahWah
Evo i ja trebam navigaciju neku za taj telefon. Koju bi preporučili? I može link za download.
Na njega idu đabe here maps,stretpilot a sygic je besplatan 7 dana,navigon se plaća ali dosta su ti ove prve dvije vrhunske su navigacije i mape odlične i besplatne.
Imaju navođenje na Hr? i jel ih skidam sa nekog linka ili ima nešto ko Market za Android? Nisam baš upoznat sa Windows Phoneom.
sve je na hr skidaš sa mobitelom direkt iz trgovine
Koji model imaš i koji OS je gore?
Samo odi u WP Store i instsliraj.
Mob je tatin tako da sad ne znam koji je OS gore. Ali kupljen je prije možda mjesec dana. Ok, budem potražio. Ako zapnem, na žalost, morat ću vas zagnjavit.
Nema do Here Maps, free turn by turn navigacija s super mapama i glasom na hrvatskom.
Stavio sam ja here maps ali to je prestrašno komplicirano. Nepregledno, užas. Morat ću probati neku drugu. Još sam morao skidati i voice ono nešto da bi imalo glas. Ne znam kako upisati točnu adresu. Znam samo za grad i to je to.
grad zarez ulica zarez i broj i radi samo tako
JE, to sam skužio. Ali sam morao skinuti neko glasovno navođenje. jer ovaj here maps ga nema. I sad mi neće naći lokaciju nego uvijek kreće iz Londona.
Pa za navigaciju trebaš Here Drive+, a ne Maps.
Here drive +? I to je besplatno isto? Idem sad po telefon pa da probam.
Je, ako imaš 8.1 ili high-end Lumiju.
Nije. Mobitel je HTC Windows 8S i ta drive here + se naplaćuje 192kn. Ima neka druga mogućnost?
Aha, pardon. Mislilš verzija softvera 8.1? Očito nije kad traži da se plati.
Za update na 8.1 baci oko ovdje![]()
Ma sve je to super, ali onda opet, ne znam dal ostaje garancija, ne znam dal će bit sve na Hr ko što je sad...a na kraju ne znam ni to napravit. Mada bi vjerovatno uspio po uputama. Inače softver je definitivno 8.0. Kupit će si samostalni navigacijski uređaj i to je to. Hvala na trudu!
To je najbolje rješenje , ako koristiš navigaciju intenzivnije . Navigacija na mobitelu , ma koliko isti bio pametan , ne može zamjeniti klasični samostalni uređaj ! Mobitelska je navigacija samo "prva pomoć" na kratke relacije . U ostalom cijene su pale normalnim navigacijama , jer danas već svaki telefon ima GPS mogućnost , i većina misli da u potpunosti s "pametnjakovićem" može zamjeniti sve potrebe navigiranja .
Izlazim iz Teme (OffTopic) , tako da neću više o tome ...
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Garancija se prihvaća jer je u pitanju software koji je u RTM statusu te je službeno releasan od strane Microsofta. OK, tak je bar za Nokie.
Naravno da je sve na hrvatskom i da nema razlike u osnovnim mogućnostima OS-a.
@walter - tu se baš ne slažem s tobom, navigacija na mobitelima je definitivno dovoljno zrela i moćna da se koristi kao potpuna zamjena za navigacijske uređaje.
Teško da će moći 8S nadograditi na 8.1 PfD. Problem je 4GB interne. Dosta ljudi nije uspjelo.
@Mario92 - Ne bi se baš reklo da je telefonska navigacija dovoljno "zrela" kao potpuna zamjena za klasične navigacije ... Dobra je , ne tvrdim da nije , ali uređaj od debljine 6-8-10 milimetara nikad neće zamijeniti "klasiku" . Prije svega tanak je i "ljigav" , nije otporan na nedaće koje možeš imati u autu , s preosjetljivim ekranom , takneš prstom nešto ode sasvim na drugu stranu ili zaboravi da je na navigaciji , u vožnji je teoretski nemoguće vratiti se nazad , ako ne staneš i pogledaš na kojem si djelu odnosno ekranu mobitela , kupovati moraš univerzalni nosač za na staklo ili za negdje niže u visini "kokpita" , onda si izgubio na prijemu , a koji je i onako A-GPS što bi u prijevodu laički značilo "softverski GPS" . Imam pored normalne navigacije i Android navigaciju o tome sam pisao ovdje , uređaj je 5 incha tablet s pravim GPS_om , ali vjeruj mi za ono što sam prije rekao , klikneš nešto i izgubiš se ... Ništa bolji nije ni HERE Navi pa bio on na WP8 Nokiji ili nekom drugom "pametnom" telefonu . Sve u svemu , mobitelsko bi "Navigiranje" trebalo biti zabranjeno na telefonu , isto kao i telefoniranje , ugrožavaš sebe i druge u prometu ... Jedino da imaš možda kakvu "dobru" plavušu kao Navigatora pored sebe u vozilu ...
Here navi je strvarno dobra ali klasična navigacija i to win za mene je bolja i efixasnija puno,a što se tiče nadogradnje win 8 na 8.1 za člana akoj,dobiješ mogućnost da možeš dosta toga nakon nadogradnje prebaciti na SD karticu i time osloboditi telefon.
Znam, ali neki s W1 ili 8S ne mogu skinuti 8.1 nadogradnju jer su na knap s memorijom čak i kad obrišu sve.
Na HTC 8S (dok sam ga imao) nisam mogao napraviti redovni update , jer nije bilo dovoljno mjesta . Stariji modeli WP8 s 4 GB nemaju jednostavno šanse bilo kakve nadogradnje jer im sam OS uzme više od 2-2.5 GB , instalirati 8.1 je nemoguća misija ...
Onda najbolje kupiti navigaciju ili drugi mobitel.
Bookmarks