Ja bih rekao da su Nokie jos uvijek najpouzdanije ali bas I nemaju neke napredne opcije. Za te novce I ne mozes ocekivati bog zna sto. Mozda da pogledas nokiu 300 (to je symbian) za 600kn sto je takodjer zastarjelo ali ipak naprednije od ostalih.
Znam da je budžet mizeran, ali bliskoj osobi je potreban novi mobitel. Trebao bi imati fizičke tipke, kameru, jednostavno korištenje, oključan na t-mobile mrežu i, po mogućnosti, tehnologiju napredniju od one iz 2006.Osoba je do sada koristila SE v630 koji rapidno odumire i bilo bi idealno da novi mobitel ne bude (puno) lošiji od tog. I da, pretplata ne dolazi u obzir. Od onog što sam do sada gledao u toj kategoriji se mogu naći Huawei G5510, nokia c2-05, nokia 113, samsung g2250 i 2230, nokia 201.
Ja bih rekao da su Nokie jos uvijek najpouzdanije ali bas I nemaju neke napredne opcije. Za te novce I ne mozes ocekivati bog zna sto. Mozda da pogledas nokiu 300 (to je symbian) za 600kn sto je takodjer zastarjelo ali ipak naprednije od ostalih.
nokia 201 348kn simpa webshop
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
Uglavnom trebalo bi u Pošti malo prošetati po ponudi. Oni su još jedini koji nude cca 90% klasičnih mobitela, a cijene su im tu negdje, do 400kn (sto kuna gore-dolje).
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Bookmarks