Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 12 od 12

Tema: v550 preklop

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    v550 vodafone live
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

v550 preklop

ne znam jel to greska kod svih v550-ki ili kod samo moje. to sam tek sad primjetia, a imam je nekoliko dana. o cemu se radi - kad je zatvorena preklop ima malo hoda (mozda milimetar) lijevo desno, cini mi se da san to primjetia cim sam je kupia, ali koliko se sjecam tada nije bilo problema. sada kada preklop zatvoreni pomaknem lijevo stoji sat na vanjskom displayu (normalno), a kad ga pomaknem desno napise mi vodafone ili motorola i kad pogledam unutra (jos uvik zatvoren) vidim da je upaljen ekran - znaci valjda mob skuzi ko da je otvoren preklop. i tako natpis stoji (na vanjskom) dok ne vratim milimetar lijevo pa se vrati normalno sat. bilo bi lijepo kad bi neko ko ima v550 pogledan jel mu preklop ima to malo hoda. uostalom ne znam ni bili je iti vraca na garanciju radi toga, nego eto...
    tnx

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    neki stari
    Operater
    BonBon
    Godina
    43
    Bodovi
    15.084
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.084, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao CubieX
    ne znam jel to greska kod svih v550-ki ili kod samo moje. to sam tek sad primjetia, a imam je nekoliko dana. o cemu se radi - kad je zatvorena preklop ima malo hoda (mozda milimetar) lijevo desno, cini mi se da san to primjetia cim sam je kupia, ali koliko se sjecam tada nije bilo problema. sada kada preklop zatvoreni pomaknem lijevo stoji sat na vanjskom displayu (normalno), a kad ga pomaknem desno napise mi vodafone ili motorola i kad pogledam unutra (jos uvik zatvoren) vidim da je upaljen ekran - znaci valjda mob skuzi ko da je otvoren preklop. i tako natpis stoji (na vanjskom) dok ne vratim milimetar lijevo pa se vrati normalno sat. bilo bi lijepo kad bi neko ko ima v550 pogledan jel mu preklop ima to malo hoda. uostalom ne znam ni bili je iti vraca na garanciju radi toga, nego eto...
    tnx
    da svaki ima malo hoda lijevo desno kad je zatvoren al je najbitnije da kad je otklopljen ne leti lijevo desno...al ovo sa paljennjem displaya definitivno nije normalno..imas garanciju nosi i budi uporan..

31 days registered

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    v525, V3x
    Operater
    vip, DT
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Definitivno ga reklamiraj, kontakt je riknuo pa mob i kad je poklopljen kuži kao da je otvoren
    um caruje dundo maroje!

31 days registered

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    v550 vodafone live
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ipak cu nosit na garanciju. maloprije me zva prijatelj i dok san otvorija preklop sam mi je prekinija vezu - valjda kako je slab kontakt pa je mobitel razumija otvoren/zatvoren ko da sam ja zatvorija mob...
    al mi je totalna shema sad sta kad mi je zatvoren pomaknem ga desno i onda on razumi da je otvoren mob. i onda samo 2 puta stisnem smart tipku i snima mi kamera sa zatvorenim mobom, a niko nista ne kuzi, prava skrivena kamera )
    steta sta nema takvu opciju inace ....
    EOD

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ipak cu nosit na garanciju. maloprije me zva prijatelj i dok san otvorija preklop sam mi je prekinija vezu - valjda kako je slab kontakt pa je mobitel razumija otvoren/zatvoren ko da sam ja zatvorija mob...
    al mi je totalna shema sad sta kad mi je zatvoren pomaknem ga desno i onda on razumi da je otvoren mob. i onda samo 2 puta stisnem smart tipku i snima mi kamera sa zatvorenim mobom, a niko nista ne kuzi, prava skrivena kamera )
    steta sta nema takvu opciju inace ....
    EOD

pa sve zbog kontakta na preklopu, on diktira mobitelu kad da se pali kad ne. isto tako na preklopu su svi kontakti za signale. nemaš šta tu čekat, kako ti je već rečeno, trči reklamirat!

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    neki stari
    Operater
    BonBon
    Godina
    43
    Bodovi
    15.084
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Inovator
    pa sve zbog kontakta na preklopu, on diktira mobitelu kad da se pali kad ne. isto tako na preklopu su svi kontakti za signale. nemaš šta tu čekat, kako ti je već rečeno, trči reklamirat!
    paljenje displaye nije u preklopu .vec je na donjem djeli mali gumeni dio ispod preklopa i kad se otvori mob daj se vise ne nalazi pod pritskom i pali se...al sve informacije koje dobis na displayu je u preklopu..tebi definitivno nesto grdo ne stima..

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Motorola V300
    Operater
    BH GSMBIH
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I kod mene je taj problem sa V300 da se poklopac malo pomijera, ali to je u redu nije moguce da se totalno fiksira bez imalo slobodnog prostora, jer bi otvaranje i zatvranje islo teze,sve u svemu to je ok nemas problema s tim.

31 days registered

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    v550 vodafone live
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo dosad najcudniji dogadjaj s motorolom. jutros mi preklop radi preuredno. znaci kolko god ga ja dok je zatvoren tlacija livo desno sve radi najnormalnije. ne pali se nista.... mislin iznenadjenje ugodno jer ga ne moran nosit na garanciju, ako se pojavi idem odma. objasnjenje za samoregeneraciju bi jedino moglo bit sta sam sinoc bija vanka slikava sve i svasta, onako pripit san ga valjda malo jace zatvata jedno miljon puta i bice kontakt unutri sad drzi .... cudno uglavnom, al ja zadovoljan

31 days registered

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    v550 vodafone live
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao jdabic1
    paljenje displaye nije u preklopu .vec je na donjem djeli mali gumeni dio ispod preklopa i kad se otvori mob daj se vise ne nalazi pod pritskom i pali se...al sve informacije koje dobis na displayu je u preklopu..tebi definitivno nesto grdo ne stima..
    evo tek sam sad skonta sta si napisa. stvarno je tako, onda moze bit da ona plastika kod mene nije sjedala na gumicu kako triba pa se mozda mob od sinoc malo ugladija ili nesto toga tipa....

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    neki stari
    Operater
    BonBon
    Godina
    43
    Bodovi
    15.084
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo tek sam sad skonta sta si napisa. stvarno je tako, onda moze bit da ona plastika kod mene nije sjedala na gumicu kako triba pa se mozda mob od sinoc malo ugladija ili nesto toga tipa....
    ne vjerujem u tu tvoju teoriju jer bi ti poklopac imao stvarno puno hoda...ona plastika na preklopnom dijelu sjeda u rupicu na donjem djelu i pritisce gumeni prekidac...nesto ti najvjerovatnije nije sa njime u redu..

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uzmi čačkalicu te pritisni tu gumicu pod preklopom, pa vidi šta se događa, da li reagira kako spada. i pogledajonu plastičnu izbočinu kakva je, da li dobro sjeda, dovoljno duboko...
    ako radi dobro s čačkalicom, probaj nalijepit nešto na izbočinu, pa vidi onda. postoji mogućnost da nije dobro izlivena iz plastike

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    neki stari
    Operater
    BonBon
    Godina
    43
    Bodovi
    15.084
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Inovator
    uzmi čačkalicu te pritisni tu gumicu pod preklopom, pa vidi šta se događa, da li reagira kako spada. i pogledajonu plastičnu izbočinu kakva je, da li dobro sjeda, dovoljno duboko...
    ako radi dobro s čačkalicom, probaj nalijepit nešto na izbočinu, pa vidi onda. postoji mogućnost da nije dobro izlivena iz plastike
    ma sve je to ok da mob nema garancije...al ima i nemoj se uopce trudit sa time cim pocne zezat s njime u servis....

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Soft za V550
    By traxman in forum Motorola
    Odgovora: 39
    Posljednji post: 28-04-2005, 09:00
  2. E550 vs V550
    By Debeli11 in forum Motorola
    Odgovora: 15
    Posljednji post: 29-03-2005, 10:10
  3. Kako ubaciti Lang 0037-HR na V550 ?
    By tzac in forum Motorola