Ovo si mozda vec rjesio, ali ja takve programe skidam pomocu browsera ActiveFile: prvo u ActiveFile nadji doticni proces (ili task), pa ih kilni. Nakon toga mozes deinstalirati takve problematicne programe.
Poštovani, obracam vam se u vezi male pomoci na Nokiji N79. Naime o cemu se radi. Na Nokiu N79 sam instalirao ESET mobile security verzije 1.3.2 probni verziju od 30 dana i licenca mi vazi do 4.12.2012. Izmedzu ostalog zadovoljan sam samom aplikaciom, ali je zelim Reinstalirati ali mi to neuspijeva nikako. Pokusavam na onaj tradicionalni nacin preko app.menagera-> installed apps-> uninstall -> Eset mobile security and associated content will be removed from phone. Continue? i naravno kada Nastavim izbaci mi ovo: Unable to uninstall application. Other application must be closed first. Close now?-> Removed. I tako 5 minuta i nista se nedesava odnosno ne Reinsalira je. A nemam ni jedan program pokrenut koji bi kocio i tarzio da ga Zatvorim. Interesantno, neblokira Mobilni ali nemogu izaci iz "Removed" dok neugasim mobitel pa sve ponovo.(mada mi ovo nije prvi program koji sam Install pa Reinstall i uvjek je islo glat ko po Ledu) Pa mi nije jasno u Cemu je Fazon. Postoji li neki drugi nacin da se Reinstalira ili cekati dok istekne Licenca. Eh to da radim??
Unaprijed vam se zahvaljujem.
Ovo si mozda vec rjesio, ali ja takve programe skidam pomocu browsera ActiveFile: prvo u ActiveFile nadji doticni proces (ili task), pa ih kilni. Nakon toga mozes deinstalirati takve problematicne programe.
Prijatelju hvala ti na savjetu.. Naravno vec sam rijesio ovaj problem.. Samo sam morao sacekati da istekne licenca od 30 dana, i sve je islo regularno sa deinstaliranjem..
Bookmarks