Poštovani, obracam vam se u vezi male pomoci na Nokiji N79. Naime o cemu se radi. Na Nokiu N79 sam instalirao ESET mobile security verzije 1.3.2 probni verziju od 30 dana i licenca mi vazi do 4.12.2012. Izmedzu ostalog zadovoljan sam samom aplikaciom, ali je zelim Reinstalirati ali mi to neuspijeva nikako. Pokusavam na onaj tradicionalni nacin preko app.menagera-> installed apps-> uninstall -> Eset mobile security and associated content will be removed from phone. Continue? i naravno kada Nastavim izbaci mi ovo: Unable to uninstall application. Other application must be closed first. Close now?-> Removed. I tako 5 minuta i nista se nedesava odnosno ne Reinsalira je. A nemam ni jedan program pokrenut koji bi kocio i tarzio da ga Zatvorim. Interesantno, neblokira Mobilni ali nemogu izaci iz "Removed" dok neugasim mobitel pa sve ponovo.(mada mi ovo nije prvi program koji sam Install pa Reinstall i uvjek je islo glat ko po Ledu) Pa mi nije jasno u Cemu je Fazon. Postoji li neki drugi nacin da se Reinstalira ili cekati dok istekne Licenca. Eh to da radim??
Unaprijed vam se zahvaljujem.

Odgovori uz citat
Bookmarks