Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 91

Hybrid View

Svježe registriran Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2010
    Bodovi
    2.750
    Nivo
    12
    Bodovi: 2.750, Nivo: 12
    Bodovi: 2.750, Nivo: 12
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne znam gdje bi postavio ovo pitanje, no s obzirom da ću najvjerojatnije kupit nekog Samsunga Young ili Duos... a i s obzirom da mi je glupo otvarati temu poradi tog pitanja, pitat ću ovdje.

Nikad se još nisam koristio android dual SIM mobitelima, kao ni dual SIM mobitelima općenito.

Pa me mući jedno pitanje.

Htio bih imati mob s dvije SIM kartice. Jedna SIM kartica bila bi poslovna, druga samo za veoma uzak krug prijatelja i za obitelj. Nastojat ću da što manji broj ljudi zna za taj drugi broj. Recimo da je SIM 1 poslovni broj, SIM 2, intimni broj.

Htio bih da, ako me netko nazove na SIM 2, da mi se taj poziv uključi automatski, a prekine onaj sa SIM 1, jer sam navikao moje najbliže da me na intimni broj zovu samo kad je fakat gusto. A ne nose mi se dva moba okolo.

I je li onda moguće napraviti da ako već razgovaram na SIM 2, da kad me netko zove na SIM 1, da dobije znak da sam zauzet?
    Većina ljudi ne želi shvatiti, da smo ovdje osuđeni na srmt.
    Među onima koji to shvate, svađe se lako izmiruju. Dhamapada

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    ZOPO C2
    Operater
    vip / t-mobile
    Bodovi
    6.168
    Nivo
    18
    Bodovi: 6.168, Nivo: 18
    Bodovi: 6.168, Nivo: 18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao piskavac Pregledaj post
    Ne znam gdje bi postavio ovo pitanje, no s obzirom da ću najvjerojatnije kupit nekog Samsunga Young ili Duos... a i s obzirom da mi je glupo otvarati temu poradi tog pitanja, pitat ću ovdje.

Nikad se još nisam koristio android dual SIM mobitelima, kao ni dual SIM mobitelima općenito.

Pa me mući jedno pitanje.

Htio bih imati mob s dvije SIM kartice. Jedna SIM kartica bila bi poslovna, druga samo za veoma uzak krug prijatelja i za obitelj. Nastojat ću da što manji broj ljudi zna za taj drugi broj. Recimo da je SIM 1 poslovni broj, SIM 2, intimni broj.

Htio bih da, ako me netko nazove na SIM 2, da mi se taj poziv uključi automatski, a prekine onaj sa SIM 1, jer sam navikao moje najbliže da me na intimni broj zovu samo kad je fakat gusto. A ne nose mi se dva moba okolo.

I je li onda moguće napraviti da ako već razgovaram na SIM 2, da kad me netko zove na SIM 1, da dobije znak da sam zauzet?
    Imaš dvije vrste dual androida. Oni na kojem su obje kartice uvijek dostupne, i one na kojima, kad jednu koristiš, druga je nedostupna.
    Tebi bi treba obavezno ova prva verzija, jer onda sam odlučuješ na kojoj liniji ćeš se kad javiti i koju ćeš liniju kad prekinuti.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Odgovora: 0
    Posljednji post: 25-10-2012, 22:31
  2. Samsung S6102 Galaxy Y Duos
    By davorst in forum Samsung
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 11-05-2012, 10:58
  3. Samsung I5800 Galaxy 3 vs Galaxy mini
    By robit in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 12-05-2011, 17:00