Mozes. Kad potrosis sve minute, stici ce ti poruka da si potrosio, odmah nakon toga ponovo salji hocu i mozes aktivirat. Mala je caka sto preko poruke mozes aktivirat samo paket iste velicine kao sto je bio prethodni, ako hoces razlicitu velicinu, morat ces zvat sluzbu za korisnike i trazit njih da ti aktiviraju, ali to nije nikakav problem, gotovo je za 2 minute.
Jedino nisam siguran sto se desava ako imas veliki paket (dakle 400 svi/600 bonbon), pa potrosis svih 400 min prema ostalim mrezama, a ostane ti minuta prema bonbonu. Ne znam dal ti u tom slucaju stize poruka da si potrosio svih 400 minuta, ali mislim da onda ne mozes preko poruke aktivirat novi paket (buduci da je stari jos aktivan, jer ima bonbon minuta), nego ces trebat zvat sluzbu za korisnike i trazit da ti otkazu stari paket i aktiviraju novi, naravno, pod pretpostavkom da to hoces jer ce ti vjerojatno trebat minuta prema ostalim mrezama
Mozes. I taj paket 1000 min prema bonbonu takodjer mozes aktivirat vise puta u mjesecu, ako potrosis prije kraja mjeseca
Mislim da u svim ili vecini t-centara, ali pogledaj popis na bonbonovoj stranici da budes 100% siguran. Traje 3 ili 4 dana.

Odgovori uz citat
Bookmarks