Imam jedan velikiii problem i nadam se da će mi uspjet ovdje netko pomoći! Imam mobitel LG U8120 i nikako da te MMS postavke točno unesem! Dobila sam od T-mobile službe općenite postavke i sve mi je aktivirano, ali to ne funkcionira pošto ni oni ne znaju šta treba di unjet. Sama sam uspjela nekako iskombinirat WAP postavke (čudno jer inače se ne kužim baš u te stvari), pa mogu na net, ali MMS nikako ne mogu poslat! Rekli su mi da je to tzv. treća generacija mobitela, ali što će meni sve te funkcije kad ih ne mogu koristit! Zvala sam i LG centar, al samo kažu nismo još takav mobitel uvozili i to je to. Uglavnom, ako ima neko ko se koži u te stvari, ili ima isti takav mobitel please, neka mi odgovori što treba unijet za MMS pod ovo (T-mobile):
MMSC URL:
MMS proxy:
CONNECTIOn mode(TCP ili UDP):
ACCESS POINT:
i APN:
Primjerice trebala bi unijet i IP address za MMS, al to imam samo za WAP postavke! Bila bi vam jako jako jako zahvalna!!!Pozdrav svima!
trebaju ti u korisničkoj dati te postavke koje su nužne. ali ako ti onda ne radi moguće da je telefon zalockan na postavke operatera od kojeg je kupljen možda u stranoj državi.
dobar grah daleko se čuje
Bookmarks